Monday, February 25, 2013

Semakin Lupa Diri dan Sexy & Wild

Assalamualaikum...well hello...:)

Masih ingatkan anda pada kucing gelandangan yang bernama Mak yang saya temui di kedai lalu saya bawa pulang senyap-senyap tanpa pengetahuan papa saya.Kini dia sudah berubah...sobs..Kalau nak flashback cerita sila refer di link Kucing Gelandangan


Semasa ditemui keadaan seperti di gambar kiri...gambar kanan setelah diberi kasih sayang.

Dah hot dan semakin jelita....


Sopan santun

Lemah lembut

Ayu

Gadis melayu terakhir...ke second last entah...

Manis...


Bila hot ,Adam Meowwkhriz juga datang melamar untuk dijadikan pacar...


Sejak itu, Mak menjadi semakin daring....beginilah.....


Hot

Sexy

Tidur pun sudah kurang sopan..

--
--
--
--


--


--

--

-



Sekian.




35 comments :

  1. HaHaHa xD ganas nye dia tidur :3 Comel ~ meow meow

    ReplyDelete
  2. hahaha..sungguh kurang sopan hadoi..sabar jelah :))

    ReplyDelete
  3. hehehe..tergelak tgk pic sexy yg last tu

    ReplyDelete
  4. Adam Meowwkhriz melamar Mak? Dia curang pada Ain Hawawwni oh no!! :p

    ReplyDelete
  5. alolololo....

    memang ko mase kecik innocent jah...

    ReplyDelete
  6. HAHAHA..TAK SOPAN LANGSUNG TIDO TERKANGKANG MCM TU..HAHAHA

    ReplyDelete
  7. eee.... tak senonoh... mak, sila cover sikit... :P

    ReplyDelete
  8. mmg tak senonoh tidurnya..heheheee

    ReplyDelete
  9. Amboih kemain dia. Tido mengangkang

    ReplyDelete
  10. hahhahah.. tak senonoh gupa tidurnya.. XD

    ReplyDelete
  11. Sangat hot dan sexyyyyy pulak gambar last ^_^ haha

    ReplyDelete
  12. wakaka..tajuk kemain suspen je kan namee.. sebat je muntut dia tu.. bg sedar diri sikit.. hikhikhik

    ReplyDelete
  13. comelnya kucing namee.. hehe.. i love cats too..
    btw, bila free, sudilah jenguk2 blog sy pla..
    ni link blog sy: caprius89.blogspot.com

    ReplyDelete
  14. hahahaha......sexy sangaaat okeh...=p

    ReplyDelete
  15. haha comel..tido jenis tak ingat ni,hehe

    ReplyDelete
  16. haha comel,jenis tido tak ingat dah ni..hehe

    ReplyDelete
  17. terbongkang terus hahh. kahkahkah.. biasa lah kucing ni suka lupa daratan sikit.. dia "act" lebih.. tp tetap sayang :D

    ReplyDelete
  18. hihi seksi gituuuu ;)
    rindu plak kat meowww kat rumah -__-

    ReplyDelete
  19. paling sexy yg last tu lah.. eeeiiiii tomel tomel tomel. hikss =D

    ReplyDelete
  20. Haha..lawak..comel..untung dpt tuan.pndai jg

    ReplyDelete
  21. hahahah ade haku tarik kaki kucing ni kang hahah comel gilaaa

    ReplyDelete
  22. haahahah,mak semakin hot sebab ada adam meowkhrizz.haha.. :D

    ReplyDelete
  23. auww...seksi pun seksilah...tetap comel..

    ReplyDelete
  24. Tutorial Cara Hilangkan Navbar Di Blog Anda - ez Tutorials Blog
    http://blog3dalam1.blogspot.com/2013/02/tutorial-cara-hilangkan-navbar-di-blog.html

    ReplyDelete
  25. hamboi2..macam mana tido x lupa diri klu dibagi tilam satin yg empuk camtu.hahaha..

    ReplyDelete
  26. wakaka . gila seksi pose ! adam meowwkhriz tengok pun cabut lari :P

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...