Wednesday, February 27, 2013

Slim Swiss

Assalamualaikum...well hello... :)

Zaman sekarang ni kalau nak kurus, semua nak pakai $$$$$. Pergi beauty centre yang katanya boleh kuruskan korang tu pun cekik $$$ paling minimum pun 5k . Padahal ada je initiative lain. Kena pandai cari lah.Saya dah jumpa hokay !! Sabun kurus nama dia.Nama dalam surat beranak Slim Swiss lah. tapi nick name dia sabun kurus.

Sabun kurus ni macam sabun firming lah. Sesuai sangat lah untuk yang takde time untuk bersenam tu.Tengan duduk buat kerja kat office, tengah driving semua ....lemak-lemak anda secara senyap going wild membakar. This fat is on fireeeee. Paling best sebab dia bertindak sebagai aromatherapy/ minyak essence, rasa tenang and cool je. Banyak spa guna Slim Swiss ni. Kalau korang malas nak jejak kaki kat spa tu, boleh beli and buat spa korang sendiri time mandi. meheh



Ada dua cara pakai...

Pertama:Pakai sebelum mandi semasa anda dalam keadaan kering
kemudian biar selama 5minit.Kemudian bilas semasa mandi.

Kedua:Pakai semasa mandi urut selama 5minit dan bilas.


Kalau nak pakai masa mandi. Tuang sabun kat telapak tangan, ambil air kasi buih-buih sikit then sapu lah kat anggota badan yang korang rasa nak bakar lemak tu macam peha, tangan, perut obviously, punggung etc. Tunggu jap 5 minutes then baru bilas . Guna macam korang mandi dengan sabun tu. Tapi sabun ni special sebab bukan takat wangi je tapi tolong bakar lemak jugak. meheheh


KEBAIKAN / KEISTIMEWAAN

1)Memecahkan lemak-lemak degil di kawasan yang bermasalah

2)Membantu untuk mengurangkan berat badan anda

3)Membuatkan badan anda terasa ringan

4)Melembutkan kulit badan anda

5)Menghilangkanselulit-selulit dan kesan-kesan strechmark anda

6)Membantu menghilangkan stress

7)Membantu memberi keselesaan dan ketenangan pada badan anda

8)Membantu untuk melancarkan peredaran darah


Eh ,sabun ni bukan untuk orang gemuk je tau. Orang kurus yang konon nampak kurus tu pun sebenarnya banyak selulit dan buncit. so boleh lah pakai ! So far tengok testimoni semua pengguna , dalam masa 3 weeks ke sebulan tu dah nampak kesan positive dah. 


yang ni kes kurus tapi buncit sikit, lepas pakai sabun kurus ni dah  leper dah perut. aww.


Ini pulak hasil bila guna Slim Swiss secara konsisten selama 65 hari ! Turun banyak berat badan. .

Sabun ni bantu untuk pecahkan lemak yang degil tu. Perasan tak kadang-kadang bila korang senam ke, diet ke tapi bila ukur dengan tali pengukur tu  size badan korang sama je inch nya. Sabun ni fungsi dia untuk bantu kurangkan kedegilan lemak tu la ! yippie ! Elok pakai dikala perutku buncit. mihihi

Jangan risau, sabun ni dah diiktiraf selamat digunakan dan dapat kelulusan KMM. Orang mengandung pun boleh pakai tapi jangan pakai bahagian perut, kesian baby takut tak selesa nanti.  Untuk orang pregnant boleh sapu kat bahagian belakang untuk kurangkan sakit belakang/pinggang . 

So apalagi, check diri masing-masing...tengok selulit sana sini, lemak sana sini boleh lah try. Ni pesanan kat diri sendiri jugak ni sebab membuncit. meheh. 

Kalau minat boleh beli kat sini http://www.murah-saje.blogspot.com/

HARGA PASARAN:RM49.90 
(Harga tidak termasuk postage)

JIKA ADA SEBARANG PERTANYAAN BOLEH LAH EMAIL  KE

Sesiapa yang berminat nak pendapatan lumayan and jadi dealer, boleh contact diorang terus . The more the merrier maaa. Check it out...




Toodles!




22 comments :

  1. waduhhhh siap promoteee hehhe beli2 jgn x beli :)

    ReplyDelete
  2. Nak try gak laaa... sy dah kurus sekeping tp buncit KAKAKAAKAKA :P

    ReplyDelete
  3. bestnya.......jimat masa.....hehe

    ReplyDelete
  4. nk gemoksss camne pulak nameeeeeeeee!! >__<

    ReplyDelete
    Replies
    1. awak meh tukar badan dengn kita, kita nak kuruss ini :)

      Delete
    2. erm masalah kegemukan sellau melanda.

      Delete
  5. advertising eh namee hehehe. tp kan, fellina inch loss yg popular sekarang ni mcm berkesan tau! ;D

    ReplyDelete
  6. ade jual prod utk mok x.. im skinny :(

    ReplyDelete
  7. erkkkk selulit, akak ada...hohohoho

    ReplyDelete
  8. Ada jual untuk gemok tak? hehe ^_^

    ReplyDelete
  9. ade jugak eh sabun kurus huhu. baru tahu

    ReplyDelete
  10. ye la..ye la...
    akak buncit..

    ekekekk

    ReplyDelete
  11. owhh nice jgk produk nie....hhee...kena try neh... :D thank Q for sharing dis namee...

    ReplyDelete
  12. Replies
    1. assalam kak..saya tolong jwbkan bole??RM49.90 FREE POSTAGE.cepat respon-dkt fb je.

      Delete
  13. kurus tp tak sihat tak elok jugak kan.. biarlah seimbang..

    ReplyDelete
  14. nak kurus tapi tak nak keluar duit boleh ? hehehee

    ReplyDelete
  15. saya nak kurus tapi kalau tak konsisten tak jadi jugakkan? huhu

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...