Friday, March 8, 2013

GEMPAR ! Pemilik sebenar lagu Sayang ! Bukan Shae !!

Assalamualaikum...wel hello :)

Gempar. Inilah pemilik sebenar lagu Sayang ! Bukan Shae !! Omg !! Kalau nak tengok, make sure facebook korang dah log in tau. 



Haha, tergelak tengok. Macam dia penyanyi asal. Comel pun ada lagu sayang buat tarian macam zapin ke apa. hehehehe. Sesiapa yang tengah sedih tu, kalau tengok ni confirm tersengih jugak ah. 

Toodles !!




52 comments :

  1. omaigadddddd.. gilaaa laaaa.. ahahahah

    ReplyDelete
  2. alaaa namee kenapa letak. mabuk muntah darah kitta gelak tahu! hahahaahah... kelasssss~

    ReplyDelete
  3. What the fish? Gila advance dia kiri kanan kiri kanan. So sweet uolssss

    http://allsuhanamoments.blogspot.com/

    ReplyDelete
  4. hei tak tanggal ke kepala dia buat macam tu hahaha....

    ReplyDelete
  5. errrrr..konfiden itu penting..ini terlebih konfiden dh ni..:P

    ReplyDelete
  6. baru tgk kat FB..kelakor..hilang stress

    ReplyDelete
  7. hahhaha...da tgk....meremang bulu roma....XD

    ReplyDelete
  8. Tak dapat tengokkkkkkkkk -,- hehe

    ReplyDelete
  9. tergugat iman ahahahaha

    http://wanitralala.blogspot.com/

    ReplyDelete
  10. ya allah dari satu sudut pandai betul dia buat gerak badan. di satu sudut eee... geli... lelaki ke pempuan ni

    ReplyDelete
  11. Muahahaha gerak geri dia sungguh comel ;p

    ReplyDelete
  12. hahahhahaaha .. kelako lahhhh .. =D

    ReplyDelete
  13. kelaka memang kelaka hahaha.
    tapi honestly gelilahhh kalau lelaki macam ni.REJECTED hahaha tak nampak pun sudut kecomelaannya pon.
    ceyy kutuk habis ni hahaha

    ReplyDelete
  14. OMG! Hihihi Femes kejab dia tau namee. Kita dah tengok kat fb tadi.Lawakkkkkk sangat. Melentik lentik badan. Heeeeeeee!

    ReplyDelete
  15. Ya Rabbiiii...... #pengsan bertubi2#

    ReplyDelete
  16. haha..confident level superb!

    ReplyDelete
  17. bhahahaha! over gilaaaa. kesiaannn.

    ReplyDelete
  18. Migrain weh. Cammana eh dia boleh gerakkan kepala cam tu? hahahaha.. power ah!

    ReplyDelete
  19. berani kentang arr mudak nie...

    ReplyDelete
  20. berani kentang arr mudak nie..nak kata cute pun tak nak kata tak pun cute..ntah lah mak noxx...

    ReplyDelete
  21. oh kak namee.. air mata sy byk dh terkelua..hahaa

    ReplyDelete
  22. sesuai untuk dijadikan modal bergelak ketawa

    ReplyDelete
  23. kelakar. time part menari tu rasa geli pulak haha

    ReplyDelete
  24. Replies
    1. hahaha. serious namee gelak gila . cute pun ada. haha

      Delete
  25. haha!!so funny! hyper gle tarian dy.. sgt "best"!haha!! btw, ape url video ni?

    ReplyDelete
  26. hahaha . tergugat iman tengok dia ni :P . dia ni female , male or shemale eh ? bhahaha XD

    ReplyDelete
    Replies
    1. gerak dia macam tarian traditional, macam tarian tamil tu pun ada. mungkin dia terlebih feel kot. hehe

      Delete
  27. kalau aku mungkin tak sampai seminit layan, dah 'tukar channel'.

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha. tapi funny. kami sanggup ulang 10 kali. haha

      Delete
  28. law vid ni 1 jam agak2 tercabot x pale dea...?

    ReplyDelete
  29. kalau vid ni sejam agak2 tercabot x pale dea..??
    rase nk sepak pun ade gak

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahha. paling nak tergelak time dia dah nak hujung tiba2 dah macam zapin ke apa. haha

      Delete
  30. hahahaaaa.. pecah perut gelak!

    ReplyDelete
  31. iye..iye...syg dengar ni...pergh...tergoda mak!

    ReplyDelete
  32. iye..iye..sayang denga...pergh..tergoda mak!...hehe..kiddinz..

    ReplyDelete
  33. serius ayie bukak 5 saat jer,tak tengok lagi dah..=='

    ReplyDelete
  34. part yg dia buat simbol love tu kelakar giler..

    ReplyDelete
  35. haha kecoh video beliau di FB tau..haduii=.=

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...