Saturday, March 9, 2013

Happy 7th Anniversary Husband !

Assalamualaikum....well hello... :)

Hari ni our 7th anniversary kahwin. Eh tipu. 7th anniversary berkawan je pun. Kahwin baru 2 bulan lebih, hehe. Saya pun macam terfikir nak beli small gift  tapi no idea. Since last few months Isham ada cakap satu jam ni cantik. Saya ingatkan dia just cakap kosong je sebab jam tu macam budak-budak je . Rasa macam eh takkan dia serious minat jam tu sampai nak beli. Tapi Isham ni jenis kalau dia minat apa-apa dia takkan beli pun. 

Banyak kali gak dia sebut saya pun buat tak tau je. Takde pulak terfikir nak beli jam tangan lagi sebab dulu masa 3rd anniversary dah belikan jam dah. Jam Tommy Hilfiger tapi dia dah terpecahkan and tali pun dah tercabut.  So sampai sekarang lah dia takde jam sebab dia memang jarang membeli. Saya pun kalau nak beli mahal-mahal sangat memang tak mampu lah. Harga mesti bawah 1k, tu je yang mampu.

Then semalam tiba-tiba terfikir pasal jam yang Isham sebut, terus rasa macam nak beli jela. Dah dia minat sangat. Dah malas nak fikir nak beli apa sebab lately serious saya busy gila. Plus tak mahal pun. Beberapa ratus sikit . hehe.Ini dia haa..
macam teenager sikit kan ? takpe lah, dah dia minat. saya bagi sebagai small gift untuk dia. 

Tak jadi nak surprise. Sebab semalam gi beli dengan dia pun. hehe.Dia kata takyah beli tapi saya kata takpelah small gift untuk our 7th. Sebab saya tahu dia minat sangat kat jam ni even dia kata jam ni lagi lawa dari Tissot motogp tu. ye ye je. Maksudnya dia minat sangat lah jam ni. ok la ok la. hoihhh. 

So semalam lepas beli jam , kita gi makan a&w sebab saya teringin waffle ice cream tu. weee
entah lah dari kecik memang minat sangat hotdog basic a&w ni. sampai ke besar makan hotdog kosong ni je kalau gi makan sana. haha


isham,makan ayam je. kulit ayam bukan main keras nya....hoihhh..


my fav ever. tapi semalam beli jugak corny dog tu pastu tak makan pun. pagi ni check, dah basi pun. sobs.

Lepas makan, we go for a movie, seriously dark skies ke sky entah. serious boring gila!  then pulang. sampai rumah, kunci pintu, pasang alarm. Krohhhkorrhhh..

Sempoi tak our celebration ? hehe. Sempoi. Selalu memang macam ni. Hari ni Isham kerja , so memang takde masa nak plan lebih-lebih sangat .Dah sepanjang minggu kerja, mana ada time pun. Kalau ada cuti pun tiba-tiba kena panggil. sigh. Pernah sekali je kita celebrate properly macam romantic sikit.Lepas tu dua dua rasa macam tak best pun. hahah. 

Isham ada hadiah. eh hadiah saya mana ?? Takde. Isham tak reti beli hadiah. Kalau ada hari special macam birthday ke mesti dia tanya "mira nak apa. anything?" . So mesti lah saya taktau nak apa. Takpelah. Simpan jela hadiah tu.hehe. Isham lebih excited nak celebrate our first wedding anniversary. 29/12 . Ok. hujung tahun .Nah letak gambar kahwin...hihi

awwww

Toodles... :)




40 comments :

  1. Cantik jam tu ^_^
    Happy 7th anniversary! :D

    ReplyDelete
  2. cntik jam tu .. sy pn minat .. ank buah sy ad 1 .. hehehe mna bli ek?? nk cri gak la .. hu3 .

    ReplyDelete
    Replies
    1. jam tu macam remaja remaja je gayanya. jam ni kalau warna beige lagi lawa.. :)

      Delete
  3. wahhh.. lama raltionship tu alhamdulillah.. doakan kekal hingga hujung nyawa..hihihi hapy anversery name!

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih cheida. insyaAllah. mudahan sampai akhir hayat sampai ke syurga.amin. :)

      Delete
  4. awww.. sweet as always la namee~~~ anyway, happy anniversary dear. :)

    ReplyDelete
  5. Semoga kekal hujung nyawe... Hehehe.. Happy anniversary ya

    ReplyDelete
  6. Alamakkk tetiba teringin a&w. Aaiyokkk. Nasib xmengidam

    ReplyDelete
  7. sweet . happy anniversary kak namee

    ReplyDelete
  8. best2.. saya pon pening nak cari hadiah untuk 2tahun anniversary perkahwinan saya. sopsop. orang lelaki susah. tak macam perempuan bagi aiskrim pon dah rasa lomantik sangat.

    ReplyDelete
  9. Awwww so sweet laaaa sis! :D
    May Allah bless both of u...Happy till Jannah... ^_______^

    ReplyDelete
  10. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  11. Hepi anniversary namee..moga kebahagiaan sentiasa mengiringi kalian...moga berkekalan hingga keakhir hayat...amin..

    ReplyDelete
  12. Happy &th Anniversary... semoga kekal sampai ke syurga korang .. :)

    http://pinkbubblegumprincess.blogspot.com/

    ReplyDelete
  13. moga trus kekal ye namee.. cepat2 lah dapat baby. hehe

    ReplyDelete
  14. isham terus pakai jam tu yea?? hehehee..

    sweet la namee nie..

    ReplyDelete
  15. canmtiklaaa jam tu kak.. beli kedai mana?? nk beli jugaa

    ReplyDelete
  16. sweet nya..(^__^)
    btw. happy anniversary namee n isham..
    smoga berkekalan hingga akhir hayat..:)

    ReplyDelete
  17. happy 7th!! xD tu la mula2 tgk yg hotdog a&w tu.. 'eh kan biasa ada gravy dia'.. rupanya ada yg basic hihi. sy pun kalau beli burger tepi jln tu suka burger kosong je xnk sos xnk mayo. sedap woahh! guys kan mmg xberia beli hadiah ke apa, tp yg penting syg kita ^^

    ReplyDelete
  18. cantik la jam tu.hihi ;) nanti amek gmbr jam tu kat tangan isham plak.heeee ;)
    anyway hppy anvsry namee & isham. happy happy selalu:)

    ReplyDelete
  19. akak pun suka celebrate sempoi2 je..

    ReplyDelete
  20. happy annivesary mira..
    jam tu cantik tau
    mira nidam nak makan waffle eh :)

    ReplyDelete
  21. semoga kekal hngga ke syurga, ameen :-)

    ReplyDelete
  22. sweet..takpe namee..kalau die dah minat belikan je..tu isham kire bg hint la tu kat namee ape die nak..hehe..

    situasi saya pun mcm namee..si dia tak reti beli hadiah..mesti die tnya apa yg saya nak..mesti saya tak tahu saya nak ape sebab bukan jenis memintak..sabo je la..hehe..

    ReplyDelete
  23. berkat kesabaran. ALhamdulillah disatukan jua ! ^^

    ReplyDelete
  24. kihkih, simple je kan...
    bulan 7 nanti masuk tahun ke 5,
    tak tahu apa nak bagi.. bagi ucapan jela . kot. haha

    namee,eka kalu pegi a&w suka connie dog jer. Tapi skang suka plak makan mozza burger ke apa namanya tu. Tapi waffle anw memang sedap! suka suka..

    selamat ulang tahun yang ke-7 namee.. tak sabo nak wish ulang tahun perkahwinan pulak.. kikikiki

    ReplyDelete
  25. suka jugak dengan design jam tu,simple jer..

    namee moga kalian kekal hingga ke jannah..:)

    ReplyDelete
  26. moga berkekalan namee.. suke tgk namee n hubby.. romantik yg santai..

    ReplyDelete
  27. wow...happy anniversary Namee....akak pun x berapa suka nak surprise2, kalau ada En dadi...depan2 dia je beli apa dia nak...lagi praktikal dan pau ati...huhu

    ReplyDelete
  28. Happy anniversary akak Namee (: Hi guys, visit my blog http://stencilnora.blogspot.com/

    ReplyDelete
  29. happy anny namee and isham!! even agak lmbat dah rsnya wish ni tapi tetap nk wish jugak. hee. moga hubungan ni berkekalan smpai bebile..ape lah agaknya nnt celebration for anny wedding lak..looking forward to read more stories :D

    ReplyDelete
  30. hmm...so sweet.. hapy annyversary to sis namee and isham!!

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...