Friday, March 8, 2013

Jom Jadi Cover Girl Mary Kay.

Assalamualaikum...hey hello... :)

Hari tu saya dijemput ke event launching Mary Kay One Woman Can Beauty Contest. Kat sini ada tak sesiapa yang teringin nak jadi cover girl ?? weee. Mulut kata taknak tapi deeply dalam hati teringin kan ? Kan kan kan ? *Ngaku jela. hehe. Saya tanya beautician tu, besar ke peluang nak menang ? Dia kata senang je nak menang sebenarnya. Akan dinilai melalui makeover tu. 


sekitar event Mary Kay tu.

Tak semestinya kena ada muka Eurasion, caucasion baru boleh jadi cover girl. Oh seghonok. Sebab , contest ni untuk serlahkan kecantikan wanita. I mean the confidence level. Satu benda lah yang saya selalu bear in mind. Kalau nak cantik, mesti kena ada bunch of confidence. Kalau takat muka cantik tapi pemalu sangat penakut sangat sorok-sorok belakang tiang, takkan jadi cantik pun. Itu lah prinsip visi misi segala sisi Mary Kay.

Nak join mudah je, 4 special steps and wallllaaahhh ! Cover girl on the run !!!

1st step : Hubungi Perunding Kecantikan Bebas Anda
-Dapatkan salah sorang consultant dari Mary Kay. Mesti beauty consultant dari Mary Kay ok.

Kalau nak beauty consultant, dapatkan di sini... www.makeovercontestmarykay.com
Tekan di button Lets Get Started. 

2nd step : Hadiri Kelas Warna & Dapatkan Makeover anda.
- Nanti lepas call beauty consultant yang korang pilih tu, korang jumpa lah then dia akan ajar korang macam mana nak makeup semua. Kalau nak join contest ni, korang kena makeover 100% guna product Mary Kay tau ! Time tu jugak beauty consultant korang tu akan makeover korang. 

3rd step :  Upload and submit foto-foto sebelum dan selepas makeover !
-Lepas dah kawteam dengan beauty consultant korang tu, terus upload dan submit penyertaan ke official website www.makeovercontestmarykay.com 
Macam ini ! 

4th step : Dapatkan undian online !
Ajak kawan-kawan sahabat handai semunya vote untuk anda ! Banyak vote, tinggi lah peluang untuk menang !! :D

Hadiah ? Hadiah lumayan sangat. 
Hommaiiihhh, tadi tengok gallery penyertaan , dah ramai sangat dah join. Tapi worry not, kita Malaysia baru start hari ni. so boleh upload photo ! weee.Kalau terpilih,kita jadi cover girl Asia ! Then bertarung untuk yang dunia pulak. ewahh. 

Penyertaan 8 Mac 2013 (8:00 am ) sehingga 10 Mei 2013 (12:00pm)

Pengundian 10 Mei 2013 (8:00 am) hingga 27 Mei 2013 (12:00am)

Pemilihan 28 Mei 2013 hingga 24 Jun 2013. Pemenang akan diumumkan 1 Julai 2013

Grand Finale Asia Pasifik di Hong Kong 19 hingga 22 Ogos 2013


cepat cepat join. ! yakin diri sikit !ecewah

Toodles ! :)




13 comments :

  1. Assalamualaikum namee. awak masuk ke? mesti saya vote nanti! heheh

    ReplyDelete
  2. wow bestnya....mana gamba full makeover Namee? saja nak tgk...kalau x makeover pun Namee mmg dah cun melecun dah..

    ReplyDelete
  3. Huhu. Kna tunggu muka bersih dari segala imperfections dulu, kalau tak, nak mekap pun susah T.T

    ReplyDelete
  4. waktu kita deal ngan consultant kna duit x??hehe..just asking

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak. :) cuma alat mekap tu je awak kena beli.

      Delete
  5. nameeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee,good luck :D

    ReplyDelete
  6. kak namee join tak ? kompom boleh lah ! muka dah ada keyakinan tu . muehehe

    ReplyDelete
  7. namee.. kehkeh kita dah dapat media kit dia.. nanti kita msej namee ye apa nak kena buat

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...