Friday, March 1, 2013

Macam Mana Dia Dapat Idea Ni ?? !

Assalamualaikum...



Eeeeheee, tadi boring lepas tu ternampak orang share video ni. eeeheeeee. Tak terkata ! Eeeeheeee !! Dia berak macam tu...eheeeee !! Dah tak tahan kott. Tskk. Eheeeee. Kalau sanggup nak tengok, tengok lahh...EEheeeee ! Dia terkena cirit birit kot...eheheee . Eheheeeee..

video dah kena removed. sebab menjijikkan sangat kot. mehehe

Eeheeeeee...Macam mana lah dia dapat idea ni. EEeheeeeee...

T-T




46 comments :

  1. eeee tak sanggup nak tengok laaa =_=

    ReplyDelete
  2. eeeiuuu...aq pn x brani.hahaha

    ReplyDelete
  3. eeeeeeee. geliiiiii. hahaha. macam mana lah boleh terfikir tuuu, haih. eeeeeeeeee.

    ReplyDelete
  4. eeeuuu...teruk tol perangai..dh xde tandas awam ke?

    ReplyDelete
  5. kak namee, ni orang mane ni?
    tak senonoh betul dia.

    ReplyDelete
  6. namee!

    eiuwwwww!hihihihihih
    gelinyaaaa..pengotor betul dia..sampai terberak kat situ -___-

    ReplyDelete
  7. Siap zoom takleh blah..
    Xde keje Namee..hahaha

    ReplyDelete
  8. macam2.. tu memang tak tahan sangat dah tu..

    ReplyDelete
  9. Tu lah kan dah kantoi. Mana ada oghang ngaku berak tengah jalan ... dia beyak kat bus stop ker kat taxi stand..heeeee

    ReplyDelete
  10. hahahahh~
    gila betol. takde toilet ke kat situ. -.-

    http://ninimohd.blogspot.com

    ReplyDelete
  11. wooo... tak sanggup nak tengok sampai habis...

    muntah!

    ReplyDelete
  12. Goddddddd. Apa dia buat tuuu. dan apa yg saya buat? kenapa saya tengok video ni? namee, saya tak lalu makan seminggu. hahaha.

    ReplyDelete
  13. bluuwekk.. giler kentang btoi!! ada jugak org mcm ni eh

    ReplyDelete
  14. boleh dia zoom kt t*** tuh...! haha

    ReplyDelete
  15. hahahahha..this is seriously funny..
    mmmg giler itu org..:)

    ReplyDelete
  16. ish... loya tekak ni.. macam mana dia begitu confident orang tak tgk dia kan??

    ReplyDelete
  17. Awkward moment when they zoomed to the poop and your eyes become like this O.O

    ReplyDelete
  18. biar betik,tak tergamak la nak tengok namee..uhuu :)

    ReplyDelete
  19. Yerksss!!!! Teruk betui perangai. huhu..

    ReplyDelete
  20. eeeeee aaaaaaaa yaks hahahah adoiiiii camne i boleh tertengok ni haha

    ReplyDelete
  21. nameeeeee i tengah minum susu coklat niii. haiyaakkk

    ReplyDelete
  22. eeeeeeeeeeeeeeee.... nameeeeeeeeeeeeeeeee

    geli la..sabo je laa

    ReplyDelete
  23. loya tgk,nk telan air liur pun azab. huhuhuhuhu!!! nyesal tgk.. weykkkk..

    ReplyDelete
  24. nameeee nak tengok tp akak takut tak lalu makan nnt huhu..

    ReplyDelete
  25. Berak lembik tuh. Ini jenis berak yang tak boleh ditahan. Kalau nak berjalan mencari toilet, alamat akan terberak lah.

    Contoh jenis berak yang sama:

    http://www.youtube.com/watch?v=tIyPkSwtQLw

    http://www.youtube.com/watch?v=ElPprV5_dQs

    ReplyDelete
  26. eeeiiieeeeeeeeee... hahaha malunyaa..!

    ReplyDelete
  27. EIII..TAK SANGGUP LA NAK TENGOK
    DGR KOMEN2 KAT ATAS TU JER DH TERASA GELI GELEMAN

    ReplyDelete
  28. aduh,takde lagi ke videonya namee?tak sempat tengok tapi baca komen macam giler teruk,hahaha..

    ReplyDelete
  29. tak berani nak nengok takuttttt.

    ReplyDelete
  30. Eii.. saya tak berani nak tengok. Haha

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...