Monday, February 6, 2012

Please Be Alert !!! Menakutkan Kalau Jadi Macam Ni.

Assalamualaikum....well hello...

Seriously tengok ni rasa takut kot.Macam-macam taktik zaman sekarang ni.Saya selalu buat macam perempuan ni buat. Selalu kalau rasa tak kena, terus keluar kereta and check keliling. Hoihh, lepas tengok video ni taknak buat dah. Kalau rasa apa-apa tak kena, rilex2 dulu.gulp. hoihhh.Wanita Jejaka sila hati-hati ok.

*Kalau nak tengok,sila login facebook anda dulu ok. 


Hati-hati semua. =.=




18 comments :

  1. sy baru dapat kereta. takut jugak ah, sebab baru umo 18 tahun. orang tengok/perhati dari jauh, tgk perempuan punya kereta mmg senang la diorang nak sambar. ish, thanks remind kak namee

    ReplyDelete
  2. ehhh... takutnya kalau jadi mcm ni :/

    ReplyDelete
  3. BENDA MCM NI KDG2 KITA X JANGKA NK BERLAKU..TAKUT JUGAK KAN..MMG KENA LEBIH BERHATI2 LA ZAMAN SEKARANG

    ReplyDelete
  4. Sekelip mata je pencuri tu bawa lari kereta.

    ReplyDelete
  5. wah...bahayanya.......plis more be careful .ada juga orang yang berotak macam ni kan.. takutnya... satu pengajaran buat kita. huuuuu
    hmm..sis namee bole tolong follow saya x?n tolong ajar saya macam mana saya nak follow sis namee pulak...actually saya baru buat blog and belum ada apa2 lagi pun(i mean blogger lain)..... bole x?? :))

    ReplyDelete
  6. assalamualaikum namee. menakutkan... lain kali jgn buat lagi

    ReplyDelete
  7. aikkkk, kenapa tak leh tengokkk. T____T

    ReplyDelete
  8. aaa takutnya kalau kena. better jangan kelua sorang2

    ReplyDelete
  9. hai sis namee...napa ek saya x dapat follow sis??huhu sedihnyaaaa.... setiap kali tekan button follow,mesti dia cakap the site owner has blocked you....hemmmm... :((

    ReplyDelete
  10. macam tu pulak taktiknya. bahaya nya.. takut la nak drive lps ni..huhu

    ReplyDelete
  11. alahai tak dapat tengok video.

    ReplyDelete
  12. alamak.
    ni yg bahaya. tp kalau x keluar tgk, mcm risau pulak.
    ishh...org skrg ni mcm2 taktik.

    http://ninimohd.blogspot.com

    ReplyDelete
  13. kalau macam tu saya taknak lah bawak kereta.. huhu

    ReplyDelete
  14. hehe bahaya nyerk . takut lah.macam-macam.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...