Wednesday, March 27, 2013

RM267 Je ? ! Seriously ?!

Assalamualaikum...well hello...:)

Murahnya lah RM267 je . Harga fix  . Sesiapa yang berminat boleh beli sekarang tapi sukahati lah nak pergi bila. Boleh beli pakej murah ni sampai 31 haribulan Mac 2013 ni je tau. Untuk harga RM267 tu  termasuk ...

-hotel
-sarapan 
-tiket USS
-transfer hotel JB-USS-Hotel JB

Gila berbaloi. Siapa nak join saya ? weee. Kalau berminat boleh terus pergi beli kat sini je haa...http://www.facebook.com/TareeqAlJannah?fref=ts






37 comments :

  1. murah.. tp xde rs nk g sn.. klu korea, nk la.. hahaha

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum yang! kita dah beli! heeee. pergi sana juga ye? silalah call/sms saya. boleh jumpa! weee. saya pergi USS 6 April. Jom jumpa

    *017-3863474 :)

    ReplyDelete
  3. adusss,,, kalau la muja dah dibenarkan bergerak sendiri,, sob3

    ReplyDelete
  4. uwargh... menyesalnya tak buat passport awal2.. ni mesti kejap je promosi ni..

    ReplyDelete
  5. ala nak jugak tapi siapa yang nak bawak sy huhu

    ReplyDelete
  6. Ala nak pegi hujung tahun ni :( kan best kalau boleh jumpa namee :"(

    ReplyDelete
  7. done follow sini.. jom follow n singgah blog teman.. heee..

    http://tengkubutang.blogspot.com/

    klu minat kucen leh follow blog ni jugak.. =)
    http://kucenkucenbelog.blogspot.com/

    ReplyDelete
  8. serius namee??nak holiday sekali dgn namee boleh????hehehehe....

    ReplyDelete
  9. muraaahnyerr namee..hukhukhuk keje banyak camno nak pi???
    hope next time ada promo lagi..dah like dah utk info lanjut huhu

    ReplyDelete
  10. Replies
    1. pretty luluuuu !! kita nak pergi.tengah tanya cik abangggg. hehe

      Delete
    2. syoknya jalan2,bilalah ayie dapat pergi sana...:(

      Delete
  11. USS?
    best tau tempat tu..
    ajaklah hubby awk gie sane..serious berbaloi2..
    last year sy pergi trip dgn office mate...
    frust sbb tak cukup mase nk enjoy smua permainan yg ade...
    kalau awk nk pgi, jgn pegi time cuti2, confirm ramai org...
    kalau nk cepat n taknak beratur2 bila nak main permianan kat situ , awk boleh beli express ticket... (sebab masa beratur serous lama , tapi berbaloi)

    ReplyDelete
  12. ini pergi beramai-ramai rombongan ke namee? or kita beli tiket dia, then boleh pergi sendiri-sendiri? jawab pelisss ;D

    ReplyDelete
    Replies
    1. nak itot boleh x?hehee :P
      akak Moss jom nanti kita p! cehh, tetiba kaco daun kan.hikssss

      Delete
  13. nampak mcm best jer..tp tu la...ntah bila nak pi nyer..

    ReplyDelete
  14. wow murahlah pakej ni. Thanks for sharing :-)
    Esihat.com

    ReplyDelete
  15. murahhh..tp preggy2 ni tak mampu nak g sobssobss

    ReplyDelete
  16. murah.... best gila kalau dapat pergi..

    ReplyDelete
  17. murah2..tapi bg org macam saya ni still mahal..hehe..org tak berduit mmg gitu la..yg memang murah pun rasa macam mahal..:P

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...