Friday, April 19, 2013

Random Post !

Assalamualaikum...well hello.. :)

Just a random update. Tengah siap siap nak keluar. mihmih. So ini lah pilihan for today!hihi.







Tips for maxi dress : Maxi dress kalau taknak nampak simple sangat, samada boleh padankan dengan belt yang size nipis and dengan denim vest. Pakai rantai yang labuh sikit untuk highlight bahagian dada. Kasut flats/wedges je senang nak shopping tak lah kaki lenguh punggung lenguh pakai heels. Ni lah attire untuk pergi shopping .hehe. Beg tote paling sesuai untuk pergi shopping. Tapi kita takde tote, beg tangan lenguh je ada gaya mak datin  untuk isi handphone and wallet and some other girly thingy. ekekek.

Maxi dress : Bifa Collezion
Denim Vest : MNG
Accesories : Belt from Bifa Collezion
Handbag : Dior (10 years past punya collection by mama)

By the way, Bifa Collezion ada buat event on this Sunday 21st of April 2013. Diorang buat launching spa diorang . On that day jugak dia buat clearance sale sebab nak keluarkan design baru.So harga memang dia bagi murah .Pastu on that day akan ada free spa & facial treatment for uolsss. Jom ramai-ramai, serious best. Hari tu say apergi butik diorang, baju yang ada memang cantik2. So at this time siapa yang pergi memang untung lah sebab dapat borong banyak ! Ni alamat dia..

Shop add :
Bifa's Collezion (1st floor)
25-1, Jalan tasik Utama 8,
Medan Niaga Tasik Damai (The Trillium Lakefields),
Sungai Besi, 57000, Kuala Lumpur.
Landmark : Near TBS,Pekan Sg Besi, Kader Bistro & Pizza Hut. Above Coolblog


Hihi. Tu je, nak keluar dah ni. 

Eh jap lagi satu. Pemilik butik baju, penjual baju online ke, kasut online ke, tudung online ke kalau berminat nak advertise atau nama lain is post berbayar di blog ini, heheh boleh terus email pada saya at nameeroslan@hotmail.co.uk . :)

Toddless !




42 comments :

  1. msti isham tukang amik gambar kan? heee,,, you are always gorgeous. will apply those tips, insya ALLAH,, :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. muja...tak lah. hehe . adik kita . :P saya paksa dia tangkap gambar saya. hiih

      Delete
  2. comel sgt. kene dgn u. u mesti tinggi kan? :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak tinggi. average je. hehe. :)

      Delete
    2. ala tp u tinggi kurusss la dr i ni kemetot je haha

      Delete
  3. namee pakai ape pun cantik sebab putih dan tinggi :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. nafisah pakai pun mesti cantik. cuba cepat ! :D

      Delete
  4. namee pkai apa pun nampak sweeeetttt ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe. ada je baju pakai tak sweet hehe. sebab kerempeng sangat. mihmih

      Delete
  5. akak namee comey ! that why abg isham sayam =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe. kita pun sayam isham jugak ! hihi :)

      Delete
  6. KAK BUI PERNAH BELI DRESS MCM NI KAT POPLOOK
    TAPI X DPT PAKAI SBB BELI SAIZ S,PADAHAL DIRI PAKAI SAIZ M
    TERPAKSA LAH BAJU TU KAK BUI BAGI KAWAN..HUHU

    TP BILA TENGOK GMBR NAMEE NI,TERUS TERASA NAK ORDER SATU..HAHA

    ReplyDelete
    Replies
    1. takpe kak bui. maxi mcm ni banyak jual! :D hehe. nanti kak bui beli lah lagi ! :) mesti comel kak bui pakai.

      Delete
  7. gambar yg last tu macam namee pakai cekak rambut ada tanduk tu. tengok balik, jam rupanya. haha. cantik style awak! simple, suka. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. aisyah...kita pun perasan macam tu !! haha :D macam tanduk .

      Delete
  8. thanks for the tips kak namee. oh dalam reading list kan gambar kecik. nawwar ingatkan kak namee upload baju budak. haha

    ReplyDelete
  9. wah awesome ^^ namee comel betul,akk suka polcadot...


    p/s-->owh tqvm dear sbb sudi reply komen akk utk previous entri.sepupu akk sklh thn 1997-2001 sklh seafiled tu :) skrg sorg lagi sepupu sklh situ gak...

    ReplyDelete
  10. gamba kak namee macam ade tanduk haha cepat2 tengok betul2 balik rupenye jam ;)

    ReplyDelete
  11. cantiknye namee..kalau saya dress up camni mesti horror..maklum la montek dan pendek..haha..

    ReplyDelete
  12. namee! kita ada maxi dress dlm 2 3 pasang tapi x penah pakai -.-' ni pun ada lagi maxi dress yg dah terkenan nak beli..huhu~

    ReplyDelete
  13. lelambai kak namee. haiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

    ReplyDelete
  14. kak Namee tinggi berapa?jealous tengok kak Namee tinggi.haha.pakai maxi dress tu nampak cantik and sweet sangat.hehe :D

    ReplyDelete
  15. suka cara namee dress up...simple & just nice..:)
    btw, terima kasih sbsb bagi tips pasal fashion..:D

    ReplyDelete
  16. namee pakai ape pun nampak cantik :)

    ReplyDelete
  17. Akk ni cantik lah..geram nengok...hihi

    ReplyDelete
  18. Kak Namee nampak makin lawa la lepas kahwin ni.Banyak happy eh.Azizah ni.haha.
    Nak cakap Hai kita rindu dengan namee la :)

    ReplyDelete
  19. cantiknya namee,teringin nak kurus macam namee taw :)

    ReplyDelete
  20. Assalamualaikum awak. nice! manis betul! hehehe

    ReplyDelete
  21. thanks namee bg idea pakai macam nie.. boleh cover tubuh ku yg demok nieh.. hihihi

    ReplyDelete
  22. nak suh kak namee iklan kan barang kite gak la..ehhehehee..t kite email...

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...