Monday, July 15, 2013

Aura Hot (Bio-Stem Cell plus Collagen)

Assalamualaikum....hey hello...:)

Salah satu faktor kenapa muka saya dull sebab saya ni jenis makan tak berkhasiat sgt. I mean makan berkhasiat pun bermusim pastu dah malas dah nak makan buah lah sayur lah. Pastu mula la sembelit susah buang air semua, then terkumpul lah toxic dalam badan.Sebab tu lah kulit jadi macam dull. Kalau kulit putih tapi kusam, nampak macam kelabu pulak jadinya. T_T. Sedih. sobs. 

Satu la yang saya dapat bezakan,produk yang dari bahan semulajadi (buah-buahan, sayuran) and produk dari chemical..kesan dia lain.Kalau guna produk bahan semulajadi, kesan kat diri akan lebih kekal lama. Ni la salah satu yang saya suggest kat korang....
Bahan-bahan dia semua bahan semulajadi...selamat.Telan pun tak risau...kihkih

Tengok lah bahan2 dia, dari yang terbaik.. Ni antara kebaikan Aura Hot (Bio-Stem Cell plus Collagen) ni..

AURA HOT !!!
MENCERAH, ANTI PENUAAN DAN MENGEMBALIKAN KEANJALAN KULIT ANDA
ANTI OKSIDA UNTUK MENGATASI KESAN RADIKAL BEBAS
MEMBANTU MENAMBAHKAN HORMONE ESTROGEN
MERANSANG TUBUH MENGHASILKAN LEBIH GLUTATION LEBIH DARI BIASA DAN         SECARA SEMULAJADI.
MENEGANGKAN KEMBALI PAYUDARA DAN PUNGGUNG
MENGEMBALIKAN KEHANGATAN RUMAHTANGGA
MENAIKKAN KADAR METABOLISMA DAN PEMBAKARAN KALORI
MENURUNKAN BERAT BADAN DENGAN MUDAH, BERKESAN DAN TERKAWAL
MENGURANGKAN KOLESTEROL
MENAMBAHKAN TENAGA, MENYEGARKAN BADAN
MERAWAT MASALAH KEMURUNGAN
DIFORMULASIKAN BERASASKAN FARMASEUTIKAL
MEMBERI MANFAAT DARI LUAR DAN DALAMAN TUBUH ANDA
TERBUKTI MAMPU MENGEMBALIKAN KESEGARAN DAN KEREMAJAAN KULIT DALAM TEMPOH DUA HINGGA EMPAT MINGGU PENGAMBILAN YANG BERTERUSAN.

Perempuan sangat perlu ambik supplement macam ni. Nak nak yang tak reti reti nak bersenam...Makin tua, kulit makin kendur.Kalau korang kurus pun tapi jenis tak bersenam..nanti umur 40 tengok lah lengan korang mesti jadi lembik.Saya lah tu tak lama lagi tu sebah kurang bersenam. T_T. hahaa.Makin tua jumlah collagen dalam badan makin kurang, so kita kena makan lah supplement untuk ganti and maintain. Kulit tak la kendur lembik jelly marshmallow semua. kihkih. 

Ni antara testimoni yang dah berjaya..

Aunt saya makan collagen dari muda...memang hari2 dia makan. Sekarang umur dia dah 45 rasanya. kulit dia halus. Kulit badan dia semua halus.Sebab dia makan collagen tu la. So kulit maintain muda je. Sejak saya tengok kulit dia lah, saya mula pandai nak makan collagen semua ni. hehe. Sebab nak kulit halus samapi umur 40 tahun keatas. ekekeke.

Tapi bukan fikir nak cantik je, kesihatan pun sama. sebab tu la saya kata pentingnya makan supplement yang dibuat dari bahan semulajadi. Kalau pemakanan sihat, berak lawas, muka pun automatic akan glowing. Dulu saya pernah try la makan strawberry tiap2 hari, sebab kandungan berry akan buat kulit jadi putih . Tapi dah lama-lama, jadi malas dah nak blend strawberry tu tiap hari. ekekek. So makan supplement yang macam Aura Hot (Bio-Stem Cell plus Collagen) jela senang.

Susah kan jadi perempuan, ekekke. Cantik nak kena jaga  je selalu. Kalau boleh, consume lah supplement yang dari bahan semulajadi. Lagi berkesan and tahan lama.Sebelum saya pregnant, memang banyak gak la produk kecantikan yg saya amik...collagen, vitamin C semua. Tapi dah pregnant ni stop dulu. Takut apa-apa jadi kat kandungan. Lek lek lu.Sabar muka dull dulu, lepas beranak memang siap aaaa.

Sesiapa yang berminat untuk cuba boleh contact akak comel kita ni....


SMS/ Whassap – Puan Aisyah Ahmad 019-6690054 

Tapi kalau nak info banyak boleh usha terus kat blog diaaa....


FB

Harga Sekotak Aura Hot yang mengandungi 20 sachet

RM150.00 (SM)
RM160.00 (SS)


PROMOSI UNTUK Bulan ni sempena raya ni!!

harga rm150/box , jika beli 2 box harga promosi rm250

Pastu kalau antara korang minat nak jadi stokis atau pengedar pun boleh. Orang kata untung dia boleh tahan. Rezeki raya. hehe. Sesiapa berminat boleh contact terus akak Aisyah. 

Toodless... :)




14 comments :

  1. byk btol produk skang ni kan..smpi xtau nk mkn yg mne 1..hihi

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum namee, wahh review produk bestnya... sheila ni jenis penakut nak try collegen or suplement. hahahhaa tapi ini gaya macam nak cuba je. heeee

    ReplyDelete
  3. huishh..ptot lah akk omey jerrr :)

    ReplyDelete
  4. Assalam Namee,

    Salam ukhuwah. Ramadhan Kareem. Discover your famous blog ni last nite, masa nk tgk tips guna nuffnang.. kihkih! Thanks for the tips. SubhanAllah, comel sgt orgnya :)

    ReplyDelete
  5. Aura hot, Aura White, Cosry. Hmm.. nak cuba mana satu ye :S

    ReplyDelete
  6. nnti dah masyuk and keje,, mmg nak start makan collagen,, amiin

    ReplyDelete
  7. menarik juga produk ni.. hehee

    ReplyDelete
  8. anis pun kurang bersenam.. habis la lembik skit lagi.. ni pun dah rasa cam lembik nye lah.. hewhew...

    ReplyDelete
  9. skang namee asik buat review produk je, kalau tak dulu cite personal. lagi suka yg dulu sbnrnya :)

    ReplyDelete
  10. sekarang nie mmg macam2 collagen yg dijual kat pasaran...
    tp yg penting perempuan mmg bagus makan collagen...
    selain untuk kulit, utk kesihatan pun bagus...:)
    sy lepas dah amalkan makan collagen, luka2 pun cepat jer sembuh..:)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...