Tuesday, July 16, 2013

Paparazzi. Suami Siapa Lah Ni.

Assalamualaikum...hey hello..

Hahaa, entah. Isham excited kot saya preggy. Saya jalan, saya tidur, saya bersin semua lah dia nak perhatikan. Semua yang saya buat semua lah dia nak tengok ketawa ketawa ejek ejek. Kalau pakai baju ketat sikit, dia potpetpotpet. Takut baby sakit dalam perut. Ye ye je. Bukan saya pakai ketat macam Kim Kardashian pun. hahaa. Dah pakai baju orang normal, mak buyung pakai jadi muat2 lah. T_T . K takpe.

Saya selalu tengok perhati dia sengih2 kalau tengok handphone. entah apa lah yang sengih best sangat tu kan. Ingat dia baca apa kat internet yang lawak sangat , pastu rasa tak sedap hati. Tiap hari saya memang belek main handphone dia nak challenge game subway surf tu, tapi macam lupa nak godek gallery...  "eh dah lama tak buka gallery dia kan" . Ok, jom selongkar.....

K..ni project dia ghopenyee...T_T . Saya makan biskut ke apa semua dia nak sibuk tangkap gambar...





Dia kata saja tangkap gambar....sebab saya nampak pelahap. Nanti nak buat kenangan. First pregnancy yelaaa semua lah dia excited. Cuba saya dah mengandung anak keempat kelima ke...larat nak tangkap gambar lagi ke. Hahaa. Sedap biskut ni. Dah dia tak mintak. Saya pun pelahap jela sorang. kihkih. Tapi serious laaa, cookies ni sedap gila. Ini jela the only cookies yang saya boleh makan. Sebab kurang manis. Hari tu pergi pregnancy check up, ambil darah...pastu ada ke patut report tu tulis saya ada kencing manis?! T_T. Risau plak . Start dari hari tu terus saya taknak sangat dah makan manis.




Makan apa pun jaga-jaga tapi haritu teringin sangat nak cookies . Nak buat malas, so fikir nak beli je. Tapi nak beli pun tak boleh manis. Cookies kan selalu manis2. T_T. Hoihh, lepas rasa cookies ni..terus pelahap. Sedap sangat, jarang lah jumpa cookies yang rangup and dia punya manis tu just nice je. Chocolate mahal punya ok, bukan chocolate yang  campur air tu. hehe. Raya ni definitely lah akan order banyak untuk tetamu2. K tipu, untuk saya makan sorang. khikih.


Sebalang RM12 je. Berbaloi sebab sedap gila and tak mendatangkan kincing manis. kihkih .Stok raya. Sesiapa minat, boleh order je kat sini https://www.facebook.com/annabellecookies .Pastu diorang post ke rumah. Diorang pos elok2...tak la pecah cookies nya. Terima kasih Anna Belle cookies ! Sedap gila .



Toodles ! :)


66 comments :

  1. haha comelnya , tengok kak namee makan mcm sedap je. hehe sempat promote kuih raya. btw selamat berpuasa akak :)

    ReplyDelete
  2. assalamualaikum yeayyy nampak sikit tummy namee. heeee

    ReplyDelete
  3. adeh namee. i teringin pulaaa..

    namee, comel la namee. Memang namee nampak berisi sikit.

    adik eka pun kene bebel. hahaha.

    ReplyDelete
  4. wah namee..memang paparazi sgt..tpi x pe...excited sbb wife preggy.. :)
    cookies tu memang nmpak mcm sedap...aiyak..tetibe perut berbunyi..hehe

    ReplyDelete
  5. masa pregnant rajin2 minum air kelapa ye dear,nanti baby kuar kulit cantik..

    ReplyDelete
  6. hehehe comels je hubby snap pic senyap2.wahh murah jugak 12rm je.

    ReplyDelete
  7. nice.comel Namee preggy.jaga diri ye.:)

    ReplyDelete
  8. Baru je mkn famos amos smalam.. Suka cookies jugak, sep2.. Yg ni x pernah try lg.. Boleh la order nnt.. Hehe

    ReplyDelete
  9. serius sedap ek namee?nk beli la..ahakksss...nafsu mkn mmbuak d kala bpuasa..haha

    ReplyDelete
  10. murah la namee..sedap tu yang menggoda nak order jg ni hehehe..comel je isham..dia nak rakam stiap saat mommy to be ni ;)

    ReplyDelete
  11. kehkeh..muka siyes giler..


    okeh, klu sedap leh beli..

    ReplyDelete
  12. Ahahh, memang khusyuk tawaduk name makan biscuit tu. ihihi
    Tu yg your hubby duk sakan snap gambaq..

    ReplyDelete
  13. hehe..comel suami namee buat cmtu..mestilah excited nak dpt baby kan..
    cookies tu pun sodap nampaknya..:)

    ReplyDelete
  14. alolo...x nampak pelahap pun...nampak kiut je...sempat plak tu promote biskut raya....x pasal2 dah geram sama...

    ReplyDelete
  15. mana tau kot lepas ni boleh dapat free sebalang lagi.. ;)
    takpelah namee.. tu semua gambar kenangan untuk tatapan masa depan.. ;)

    ReplyDelete
  16. sweetlh kak namee dgn husband. hihi. kena try rase cookies nie. :)

    ReplyDelete
  17. wahhh lambat dapat tau kak namee dah preggy..apa2 pun tahniahhhh

    ReplyDelete
  18. saya baru jumpa blog akak.. hehe...
    ...^^...

    ReplyDelete
  19. en.husband teruja la tu wife die pregnant...mcm best je biskut raya tu

    ReplyDelete
  20. kene jaga2 kencing manis waktu pregnant.. bahaya untuk ibu dan anak. selamat berbuka namee

    ReplyDelete
  21. Wah... So sweet pasangan suami isteri ni.. Hehehe

    ReplyDelete
  22. MURAHNYA NAMEE..MEREKA ADA BUAT PENGHANTARAN KE KUCHING TAK?TAKPER NNT KAK BUI TENGOK PAGE MEREKA..TQ MAK BUYUNG..HIHIHI

    ReplyDelete
  23. wah packagingnya cantikla u. tengok pun dah tertarik tp i lg tertarik tgk you makan biskut tu comel je haha

    ReplyDelete
  24. wahh murahnya.sebalang 12 hengget je.konfem beli!

    ReplyDelete
  25. Seronok tgk org preggy..me dah 2 kali..tp xde rezeki..hopefully pasni sampai ke 9 bulan..aminnn

    ReplyDelete
  26. wahhhh bestnye nampak kak namee makan...

    ReplyDelete
  27. salam ramadhan namee ;)
    take care

    ReplyDelete
  28. Namee dah mengandung? Wah tahniah.. kalau i tak baca ni sampai bila taktau. Tahniah lagi <3

    sah-sah cookies tu sedap, husband tangkap gambar pon boleh tak sedar ekekeke

    ReplyDelete
  29. Comel sangat sis namee ni!! *hugs*

    ReplyDelete
  30. Comel sangat sis namee ni!! *hugs*

    ReplyDelete
  31. bpe pcs cookies dlm 1 balang tu namee?

    ReplyDelete
  32. Heee kelakar bila tgk hubby excited dgn diri kita kan... insyaAllah anak ketiga pun dia akan still excited tgk..... heee mcm kita la.. asik kna sogok bawa g mkn ajaaaa..cmno nak diet balik tak tau a hehehe... doa byk2 hubby dberi kesempatan tgk proses melahirkan anak nnti..insyaAllah dia akan lebih hargai kita dan akan lebih hargai jasa ibu dia... :)

    ReplyDelete
  33. Puasa-puasa ni tengok org makan ape pun nampak sedap! Saya suka cookies. Agak-agak sebalang satu hari satu malam boleh habis :D

    ReplyDelete
  34. satu balang ada berapa pieces?

    ReplyDelete
  35. satu balang ada berapa pieces?

    ReplyDelete
  36. nak chocolate chip cookies jugak ! hihi

    ReplyDelete
  37. namee normal kalau pregnant ada kencing manis..tp tu sementara jer..
    ayie ada baca kat wall hospital dulu..

    ReplyDelete
  38. namee tu normal kalau pregnant ada kencing manis.tapi tu sementara waktu jer..
    ayie ada baca kat wall hospital dulu..cuma makan kena jaga k,makan khasiat utk baby tu..:)

    ReplyDelete
  39. Anak namee nanti bila da besar, mesti suka makan cookies macam mummy dia juga! :D

    ReplyDelete
  40. jage kesihatan sis namee. and for sure baby tu sweet mcm cookies tu jugak. huu

    ReplyDelete
  41. mmg excited hubby kak namee ni...msti mcm2 gambar lagi...jd retiss la kak namee ada paparazzi..hehe

    ReplyDelete
  42. argh kenapa la namee n husband nie cute sangat haha.

    ReplyDelete
  43. hahaha,, abang isham kantoi,, kui2,,, dye suke la amik gambar wifey dye yang comel :D

    ReplyDelete
  44. makin chomel bila berbadan 2 la ni.

    ReplyDelete
  45. kak namee comel..
    cookies tu, ohh,trliur sudaa.. pdhl xske cgt mkn cookies..
    ble pose2 gni mula la trliur itu ini.. hehe..

    ReplyDelete
  46. As-Salam.. gila banyak balang namee nak makan .. hahahaha... apapun, pandai2 jaga kandungan, kata orang tua ... kalau wajah hilang seri, tu nak aank pompuan, kalau makin jelita, tu anak lelaki ... :)

    ReplyDelete
  47. gambar2 nie boleh dibuat kenang-kenangan nanti...
    dah nampak dah baby bump kamu yang comel itu..
    semoga sihat sentiasa eh namee & baby...
    jaga kesihatan awak ok..:)
    selamat berpuasa namee...

    ReplyDelete
  48. sweetnya isham....klu tiap2 hari ambik gambar macam nie...cukup 9 bulan boleh buat album pregnant pula...

    ReplyDelete
  49. kalau ada kencing manis masa pregnant memang kena control gula.. cam akak dululah.. memang control diet gile, semua yg manis2 tak mkn langsung..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...