Thursday, July 4, 2013

Untunglah Macam Ni !

Assalamualaikum...hey hello...:)

Wee wee, saya suka online shopping.So segala web yang offer barang yang best-best , memang selalu lah akan diintai. One of it is MilkADeal ni lahh. Selalu gak beli dari sini . Siap ada deal kelas belajar buat cake lah, haritu ada deal kelas makeup. Wee wee. Rasa nak beli semua deal tu . Deal murah makan kat restoran mahal pun banyak. T_T . Ini sangat tempting. Gulp. Menyenangkan hidup.Suka !

Terus subscribe MilkADeal ni, so kalau ada best deal yang awesome tu memang akan terus tengok and beli sebab kalau nak beli harga luar dari offer MilkADeal ni lebih mahal. Barang-barang cute banyak lah jual kat situ dengan harga murah.  Sekarang pulak MilkADeal dah ada Express Deal which barang yang korang order tu, akan dihantar secepat mugkin secepat esok hari nya. So cepat lah dapat barang yang korang order tu !

Harga memang semua barang jauh lebih murah dari harga asal …




Wee wee seronok shopping kat sini. Plak sekarang ni diorang ada buat MAD giveaway, lebih 20,000 harga hadiahnya. Memang mad, gila. Hehe. Tiap hari lah keja saya tengok MilkAdeal je sebab hadiah-hadiah dia semua saya suka………omaigoddd….
Holiday and Prada ?? Nak!!

Everytime shopping akan dapat credit, so lebih banyak beli deal dari MilkADeal ni lebih tinggi peluang nak kaut hadiah2 tu. Tapi rasanya berbaloi sebab barang MilkADeal semua menguntungkan. Untuk new user MilkADeal ni, korang akan automatic dapat free RM10 credit, so boleh guna untuk shopping. New user boleh register kat page bawah ni link  http://www.milkadeal.com/giveaway/landing
Tak tahan tengok Prada tu. T_T

  Okay, nak gi http://www.milkadeal.com/ nak gi beli portable vacuum…hihi. Bye bye. Mana nak dapat portable vacuum harga RM33 macam ni kat tempat lain..takde kan... T_T . Pastu jangan lupa join MAD Giveaway ni…tiap kali beli deal dari MilkADeal ni jangan lupa check entries/credit korang kat dashboard! Free fee boleh pergi bercuti…


Kalau nak shopping senang and alert dengan new deal dari MilkADeal…boleh terus subscribe je MilkADeal’s newsletter! Sebab kalau lambat sehari je, selalu deal yang best cepat habis. And subscribe facebook diorang terus ! https://www.facebook.com/MilkADeal

Toodles .Happy shopping. :)





22 comments :

  1. Assalamualaikum yanggg, sheila pun suka usha dekat deals. paling best tengok harga pergi holiday yang sangat berbaloi. hahahhahaa. nak try usha juga. sheila biasa beli dekat Living Social >_______<

    ReplyDelete
  2. aah..harga kt situ mmg murah dr yg asal.
    2 3 kali gak nk pkir ok ke ok brg tu reject ke ap kan sbb yela..
    typical malaysian, brg mhal semuanya ok, murah semua diragui TAPI! tak semestinya yg murah tu tak ok.
    selalu gak tgk madgiveway tu. mmg MAD! haha :)

    ReplyDelete
  3. Sponsored post memey bosan hahahaha

    ReplyDelete
  4. KAK BUI DH DAFTAR..HIHIHI
    DEALMATES PUN OK JUGAK
    BYK BRG2 MURAH DAN MENARIK KAU MMG DEBOM..EH?
    HAHAHA

    ReplyDelete
  5. agak menarik juga tu namee.ehehe

    ReplyDelete
  6. dulu pernah nak beli jam korea kat milkadeal ni,, tapi tak de online banking lagi,, sekarang dah ada,, heee,, suke :D

    ReplyDelete
  7. saya pun pernah beli kat MilkADeal gak... cuma kelemahan onlineshop, kadang2 barang yg diterima mcm stok lama jer...

    ReplyDelete
  8. Just for uols punya info, just pergi ke http://deals.bigsale.com.my/ untuk tgk semua site yg sewaktu dgn MilkADeal..sgt menyenangkan sbb kdg2 bende yg same jual dkt site lain jugak tp different price mcm dealmates..

    meh singgah http://amawife.blogspot.com/

    ReplyDelete
  9. memang best arr kalau dapat.. nak pulak kalau yang tolong bayar tu bukan duit sendirik.. hahaha.. ;)

    ReplyDelete
  10. Sy pun suka online shopping..haha... habis duit tanpa sedar...

    ReplyDelete
  11. ada baru 1st time blei barang dari milkdeal nie..tak taulah bila sampai...

    ReplyDelete
  12. slm..kak namee..memang entry trbaik la..mmg tgh duk cari on9 shping yg mrh...tq sgt2 da sharing..anwy..suke sgt bce blog ni..tambah2 lagi muke akak yg mmg gojes..huhu

    http://mashitahrosli.blogspot.com/

    ReplyDelete
  13. rambang mata tengok promo murah murah huhuh

    ReplyDelete
  14. memangggg gila and rambang mata dibuatnye..

    ReplyDelete
  15. Ouh great! saya baru beli new vacuum petang td and guess what?
    Saya rugi 100. Menyesal tk baca entry ni semalam T.T

    ReplyDelete
  16. tgh tgu milkadeal nye deal ke singapore.. dlu ada deal naik cruz lg..

    ReplyDelete
  17. wah2 best nya lah beli pakej percutian dapat handbag prada! wow... (O_o)

    ReplyDelete
  18. car vacuum tu mmg range harga rm33 coz sblm ni prnh tgk katalog, warna sm tp xtau brand apa;-)

    ReplyDelete
  19. tak tertahan tgk yg jalan jalan tu..saper nak sponsor ai pegi berjalan ni hukss..dh mcm puteri lilin ddk terperap dah ni hahaha

    ReplyDelete
  20. setakat ni tak pernah lagi beli kat milkadeal..dah try beli kat groupon dgn mydeal je..inipun tak sampai lagi walau dah hampir sebulan T___T

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...