Thursday, August 15, 2013

Ada SALE !

Assalamualaikum..hey hello :D

Semalam boring, so saya main lilit2 shawl. Bentuk muka saya agak bersegi la, I mean jaw saya besar dan kotak. so kalau pakai shawl memang akan jadi tak cantik lah. Tapi pakai shawl ni, ok..tak la nampak spongebob sangat. ekekek.. weee wee. Skang tengah sale sale sale. weee. have a look ! Saja share dengan korang.






Kain sedap pakai. Suka. wee wee. SALE sampai 31 August je okay ! 


Toodles !


41 comments :

  1. ayunya namee pakai tudung..or seri ibu mengandung ni..hehe
    btw..selamat hari raya dear ;)

    ReplyDelete
  2. eh berseri la namee..nampak sgt sgt manisss ;)

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum yangg, selamat hari raya. cantik bertudung! heeeee nasib baik duit dah habis kalau tak mau berabis shopping via online ni. heeeeeeeeeeee ;p

    ReplyDelete
  4. haaa cantek cantek cantek..shawl dy boleh dibentuk kot..klau sy pkai ikot bentuk muke,huduh gile..haha..nti nk beli la shawl camni..tenkiu kak namee =)

    ReplyDelete
  5. moga kekal begini namee!!! love you!!! muahhhxxx!! :D

    ReplyDelete
  6. comelnye.. akak kalu pkai shawl pun terus nampak kedebaban muka ni.dulu malu skang x kesah dah

    ReplyDelete
  7. Lagi lagi cantekkk namee pakai shawl tu~!! ;)Saya pun rasa boleh pakai shawl je yang jadi selesa kat muka :)

    ReplyDelete
  8. your skin glowing so cantiklah mak buyung ni.. :)

    ReplyDelete
  9. namee da cantik.. pakai apa pon ttp nmpak cantik..so, no worries :)

    ReplyDelete
  10. sweet je namee pakai cenggitu.. ;)

    selamat hari raya aidilfitri buat namee dan keluarga.. ;)

    ReplyDelete
  11. First time sampai sini. :) Best isi blog ni :) Kisah Namee & isham sama mcm kisah saya. :) Ada banyak persepsi orang ramai termasuk la kawan2 & long distance. Tapi kalau dah jodoh..memang tak ke mana. Happy blogging :)

    ReplyDelete
  12. canteknya Namee pkai shawl.nmpak ayu gitu + skin pon nmpak glowing2 =)

    ReplyDelete
  13. sangat cantik shawl...yang pakai pun cantik...seswai gitew

    http://welovesusuibu.blogspot.com/2013/08/khasiat-susu-ibu-17-yang-terhebat.html

    ReplyDelete
  14. cantik tudung.. orang yang pakai pn cantik....
    http://sasukasuke.blogspot.com/2013/08/permulaaan-jumaat.html

    ReplyDelete
  15. cantik sangat sis pakai tudunggg :)

    ReplyDelete
  16. sweet namee berhijab, teruskan :)
    salam hari raya :)

    ReplyDelete
  17. Cantik je namee pakai shawl. Org cantik pakai ape pun cantik namee :) selamat hari raya♥

    ReplyDelete
  18. namee nmpk kiut pki shawl. so sweet^^

    ReplyDelete
  19. sis namee lagi cute pakai shawls rather than free hair. justsaying :')

    ReplyDelete
  20. pergh.. nak kalau muka agak bersegi pun nampak menarik bila pakai, apa lagi yang bujur sirih kan? nak pakai lah nanti.hahaha :P

    ReplyDelete
  21. SUPER FLAWLESS MUKA NAMEE <3

    -missmoots-

    ReplyDelete
  22. sangat ayu Namee bertudung...anyway, selamat hari raya Namee...

    ReplyDelete
  23. masyaallah:) cantiknya,kak namee!!!pakailah hijab,kak namee sgt2 sweet with hijab:D

    kita dah lame jadi silence reader kak namee..skarang dahde blog personal,baru dapat tinggalkan komen disini :D

    nak exchanged link wif kak namee.bole?
    balqisjasni.blogspot.com

    selamat hari raya,kak namee:D

    ReplyDelete
  24. Ingatkan model mana yg menggayakan tudung shawl ni.. rupanya Namee!! I loike it ^^

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...