Thursday, September 26, 2013

Original Tapi Murah

Assalamualaikum...hey hello :)

Sesiapa kat sini peminat perfume ...?? wee. Saja nak share ni untuk sesiapa yang suka perfume, atau collect perfume....one of my friend ada jual. Harga jauh lebih murah sebab perfume yang dia jual ni semua dibeli direct dari luar. Sebab tu boleh dapat murah.Range harga murah tu dari RM50-RM100. Gerenti original. Jangan risau.














Kalau beli kat shopping mall harga mahal, kalau beli kat sini memang murah banyak. Sebab beli kat luar Malaysia ni. Sesiapa berminat untuk buat barang hantaran ke, nak bagi hadiah ke kat partner ke, kat mak ke....boleh tengok kat sini. BErbaloi beli branded goods bila dapat lebih murah!! Kalau nak baik cepat sebab stok cepat habis. Ramai sangat yang nak buat barang hantaran. hehe . 




Toodles




26 comments :

  1. Assalamualaikum yangg. original tapi murah? okeyy nak serbu! heeeeeee. thanks sharing this entri. hehehe

    ReplyDelete
  2. kawan sy pon ada jual perfume mcmni. memang juling bji mata sebab banyak choice.

    ReplyDelete
  3. serious ori??? tak pe nanti kena try..

    ReplyDelete
  4. cantikkkk!!!
    http://zasbeauty.blogspot.com/

    ReplyDelete
  5. Confirm ori ke? Bukan Gred AAA? Nak beli tapi takut tak ori. :(

    ReplyDelete
  6. nasib baik muja tak de la addicted sangat ngn perfume,, kalau tak,, mmg borong dah,, :D

    ReplyDelete
  7. Murah jugak tu harga.. Mesti boleh jual tu.

    ReplyDelete
  8. cantik aa
    sesuai untuk yang sengkek macam aku
    hahaha

    ReplyDelete
  9. xde pon range harge rm50-rm100 huhu.sume lebih rm150...

    ReplyDelete
  10. xde pon harge rm50-rm100 huhu semua lebih dri rm150.....

    ReplyDelete
  11. bukan perfume tu harga 50 ke 100 tapi beza harga dengan yang kat mall tu dalam 50 ke 100. hehe

    ReplyDelete
  12. Menarik ni...nanti akak usha tgok eh..

    ReplyDelete
  13. Sesiape minat perfume dexandra boleh order dgn saya.call @ whatsapp 01119462890

    ReplyDelete
  14. Salam. saya pnjual orignal perfume tester dgn harga mampu milik :), insyaAllah perfume sy mmg import direct dr france, Mane2 perfumes addictor akan tau yg perfume tester ni tak datang with the box, so mcm kami akn order khas kotak utk perfumes tu sume. And thats how kitorg dapat kurangkan cost of the perfumes. Jangan risau, quality content dia memang terjamin. Kami buat return policy 3 hari 100% return balik klau tak puas hati. Alhamdulillah so far tak pernah lg org komplen or mntak return lg. Boleh compare our perfumes dgn kt mall. Kalau brmnt nak survey2 and beli, bleh tgok ig overseas.tester.perfumes or whtsap 0174434170. Cube beli sekali. Insyaallah puas hati.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...