Thursday, September 5, 2013

Terbaik Dari Ladang

Assalamualaikum....hey hello :D


Siapa kata sini hijabista?? ekeke. Kalau tak hijabista pun boleh je. Saya pun walaupun tak bertudung, tapi saya suka collect tudung jugak.Korang pernah dengar tak brand Terbaik Dari Ladang? Famous dah brand ni. hehe. Masa mula dengar brand TDL ni...ingat jual susu ke apa. haha. Dengar ladang je ingat susu....ekekkeke. Jual tudung rupanya. Semua tudung yang TDL jual memang cantik2 and material elok ! Memang terbaik dari ladang laa..Ni salah satu koleksi dari TDL ! Adreena shawl....


Adreena shawl.

Saya sebenarnya tak banyak shawl sebab selalu kan material shawl susah sikit nak bentuk tapi tudung Adreena ni best. Terletak je kat muka. wee weee. Selalu kalau pergi masjid, saya suka sarung telekung terus tanpa bukak tudung tu. Tudung ni tak cepat kedut, tu yang best tu !

Ok, memang terbukti terbaik dari ladang. Sebab saya yang lasak ni pun tudung tu boleh elok terletak gitu !hihi. Cara nak pakai pun tak complicated.Lilit sekali and guna 2 pin je. heheh. Haaa tu nak tanya macam mana nak pakai lah tu kan ...??! :P hehe. Takpe, memang diorang dah sediakn tutorial dah pun...tengok nih !


Koleksi tudung ni punya warna alahaiii semua cute2. Macam saya punya warna pastel..hehe.Nampak omey omey barbie gituuu. K, warna dia la barbie..saya tak barbie pun. ekekke. Kalau nak tengok koleksi warna yang lain atau jenis tudung lain yang cantik boleh terus ke web diorang... weee weee.  Tengok Adreena Shawl ni cepatnya dah habis...siapa nak baik cepat.

 Website http://terbaikdariladang.com/
 Instagram @tdlnetwork

Facebookwww.facebook.com/TDLtudung


Toodles :)






27 comments :

  1. warna dia pun terbaik dari ladang. hehe. tapi muka kite susah laa jenis kain ni. T_T

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum yanggg, subhanallah. cantiknya awak bertudung. keep it on yanggg. tak pernah dengar brand ni. nanti kita terjah ye yangggg :)

    ReplyDelete
  3. morning dear.owh kak lea pun baru baca review TDL ni kat blog kawan2 masa blogwalking.memang cantik,warna pun banyak pilihan.hurm bakal kempis lagilah beg duit kak lea he3...

    ReplyDelete
  4. nameee...sweetnye..the tudung and ofcoz mommy to be ni....

    ReplyDelete
  5. muke kenit yg bujur ni tak sesuai kot pakai tudung shawl camni. Tapi, untuk namee memang sweet!

    ReplyDelete
  6. cantik cantik warnanya ;)
    manis sangat yang tukang pakai pun hehehe

    ReplyDelete
  7. wahhh cantik! serius memang terbaik dr ladang.. haha warnanya pun soft je :) sesuai dengan si pemakai..hehe

    ReplyDelete
  8. Akak gila shawl dan halfmoon sekarang. Ariani letak tepi jap...eheheee...

    ReplyDelete
  9. serious ingat susu dari lembu ke. cheese ke. tak expect pulak tudung~! hehe

    ReplyDelete
  10. Memang Terbaik dari Ladang brand dia.

    ReplyDelete
  11. cantiknya namee bertudung.. moga kekal camni,, muja suka sangat,, uhuu,, muja suka shawl daripada bawal,, and tudung yang tak perlu gosok will always be my favourite :)

    ReplyDelete
  12. cantiknya warna shawl dari TDL ni..cuba dia ada bgi free sample kat blogger utk promote brand kan best..win win situation hehe

    ReplyDelete
  13. cantik bila namee pakai tudung.. sweeettt macam candy crush cakap tu.. ;)

    ReplyDelete
  14. cantik shawl dia...namee lebih manis bertudung..
    keep it on dear :)

    ReplyDelete
  15. comelnya sis. suka sngat tengok blog namee.

    ReplyDelete
  16. oh ada eh brand Terbaik Dari Ladang
    cun oulak nama brand macam tu

    Entri Terbaru : Semua Besar Dengan Samsung Galaxy Mega 6.3

    ReplyDelete
  17. namee cantik la pakai tudung. Sweet sangat

    ReplyDelete
  18. namee! first pic tu macam lisa surihani dah. lawa bebenau :)

    ReplyDelete
  19. serius cantik. dahla kaler pastel

    ReplyDelete
  20. a ahhh cantik la warna tudung ni..lembut je..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...