Wednesday, November 20, 2013

Macam Mana Tak Tergoda Nih...

Hai..

Haihhh lah,how come la tak boleh tergoda macam ni.....seeee....
Why la why la why laaaa, banyak sangat sale. Kelemahan perempuan. Lelaki pun sama. T_T

Few times saya ada mention,yang saya memang suka online shopping barang cosmetic kat Best Buy World ni sebab murah.Siapa selalu baca blog ni, memang tahu lah. T_T dan mungkin dah terjebak sekali....hahahaa.Sorry kalau uolsss pun tergoda. Selalu saya akan tengok produk apa yang saya nak, and akan terus cari sini. Setiap hari sale.....siapa yang tak tergoda ?You tell me ..T_T . Branded cosmetics jual harga lagi murah kat sini.


antara brand yang ada. lepas tu senang nak shopping sebab semua product disusun ikut category.

Lepas tu beli dapat kutip points, lepas tu points tu boleh beli barang lain pulak. Birthday treat saja dah dapat 2000 points. Macam mana tak gila...hahaa.Hari2 kalau boring atau stress mesti pergi sini cari apa yang patut...hahaaa. Lipstick,mascara, cleanser. Malas nak pergi shopping malls, order sini je okay. Ternyata senang dan goyang kaki...mihmih. 

Lepas tu esok lusa dah sampai....mihmih, Orang dalam rumah ni pun dah bengang dah bila poslaju sampai .."ni rumah cik nameera roslan ke??..ada parcel untuk dia". ekekekke. Saya selalu shopping time Happy Hour....happy hour tu time BBW manjakan customer dengan harga paling murah !! Murah dalam puluh2 ringgit gak ah ! Jangan lupa shopping time Happy Hour !!
borong time happy hour....kihkih.Memang laaaaa......

Satu idea untuk korang, kalau nak beli hadiah ke atau barang hantaran pun boleh tengok sini. Sebab boleh mix and match. Selalu tengok orang beli barang hantaran kat dalam satu kotak terus kat shopping malls tu,lepas tu ada barang yang rasa taknak pakai pun...so bazir.If beli kat BBW ni at least boleh lah pilih  semua barang yang nak mix n match sendiri je.

A good place untuk beli hadiah jugak...perfume please.... T_T . Sila lah forward web BBW ni kat suami masing2.hahaa. Kasi SPAM sikit email diorang !! hahaa. so para2 jejaka pasni takyah pening nak beli apa kat buah hati masing2......sini banyak choice.

Ni barang2 comel yang saya dah kumpul dari BBW ni...most fav brand Estee Lauder and Clinique....wee weee. 

Kalau sesape nak bagi hadiah...jangan lupa beli pouch comel ni. Zaman balut hadiah dengan kertas pembalut bunga sudah lapuk dek zaman....masukkan semua hadiah dalam pouch macam ni ajeee lagi comel. Pastu pouch bag tu boleh gunaa...weeeweee. Paham tak ni jejaka2 sekalian ? Cikgu namee ajar ni camne nak buat hati pompuan bunga2 ni. 
haaa sweet gituuuuu.

Lagi satu jap nak share, kat facebook korang boleh share gambar kat bawah ni and tag kawan2 berbangsa India korang pastu akan dapat free voucher RM20 dari BBW ! Boleh terus ke sini okay  ! https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10151973145768536&set=a.10150415764888536.381217.353948493535&type=1&theater

Nah...sila tengok.....kalau ada nak tanya apa2 ,boleh tanya kat ruang comment ok.So far foundation Estee Lauder sangat best ! :D


Toodles:)






31 comments :

  1. WAHHHHHH,BESTNYA BARANG MEKAP NAMEE

    ReplyDelete
  2. hehe tq namee for sharing..tgk da gode kite..terus sign up ;p

    ReplyDelete
  3. hahahhaa..dah jadi kebiasaan untuk wanita tergoda :P

    ReplyDelete
  4. NEVER BEEN THERE BEFORE ! ALAHAI RUGINYA. LEPASNI BELI KAT ONLINE SHOP TU JE LAH T_T

    ReplyDelete
  5. HELLO NAMEE! LAMA TAK DATANG BLOG NI !

    ReplyDelete
  6. alahai kak namee, rasa nak gigit2 je pouch yg ade bunga kale pink tu

    ReplyDelete
  7. Wow.....best2.....nnt boleh shopping...sy dah sign up dah.....tq namee 4 dz info....

    ReplyDelete
  8. gonna search for men's fragrance, kot2 murah. hehe

    ReplyDelete
  9. tengok barang namee pun dah tergodaaaa ni hacaner ni huhuhu..tapi dah lama tak beli make up atau perfume..perlu jeling hubby kah camni hahaha

    ReplyDelete
  10. tapak tangan tutup sebelah mata.. another hand click BBW.. why huh?.. mcm terpengaruh jer .. >.<

    ReplyDelete
  11. selalu beli online sampai orang poslaju tu dah kenal saya. kih3

    ReplyDelete
  12. kawan India dah lama loss contact...hihi...macam best jer....

    ReplyDelete
  13. saya sangat suke perkataan SALE! hihi

    ReplyDelete
  14. wowww..menarik...salam singgah nooo....

    ReplyDelete
  15. Memang best beli di BBW ni. Banyak pilihan, murah dan paling best shipping guna poslaju. :)

    ReplyDelete
  16. nasib baik saya x minat online shopping.

    ReplyDelete
  17. hehehe.. pasti terjebak bila dah berkenan.. ;)

    ReplyDelete
  18. ADUH2..MMG TERGODA BILA TENGOK SEMUA BRG2 TU..SABARLAH WAHAI HATI..HAHA

    ReplyDelete
  19. memang suka sangat beli kat BBW ni ... :)

    ReplyDelete
  20. Sale...!!!mmg tergoda la...dah hujung2 tahun ni mmg berlaku kejadian camni...cantiknya make up u...

    ReplyDelete
  21. Wah...bestnya barang2 tu....sabar3...

    ReplyDelete
  22. kite pun suka shopping bbw ni..best! huhu

    ReplyDelete
  23. namee u know something? u are really a humble person. tak menunjuk lansung. Awk cntik pon awk x mnunjuk,awk berduit pon awk x mnunjuk..sya enjoy bca bca blog awk. keep it up ! smpai bila2 pon sya akan bca.

    ReplyDelete
  24. Dulu selalu tergoda dgn benda macam ni. Sekarang campak tepi godaan tersebut. Haha.

    ReplyDelete
  25. name nape lama xupdate blog?? hihi

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...