Thursday, February 6, 2014

Oh My Samsung GALAXY Note 3 !

Hi !

Samsung Galaxy Note 3  ada Rose Gold Edition plak ke ?? Kami beradik baru je hadiahkan ayah saya Samsung Galaxy Note 3 haritu tapi time tu tak perasan plak Rose Gold Edition nih ! Cantik gila kot ! Sempena Chinese New Year, Celcom launch offer Samsung Galaxy Note 3 in new Rose Gold colours. Alaa nak warna ni ! Rose Gold Edition ni ada dua choice samada in black atau white. Omaigodd !


Ini Rose Gold in White. Tengok lining tepi tu warna rose gold.T_T

So sempena Chinese New Year, Celcom lancarkan offer serendah RM1,538 untuk 24 bulan punya contract of Celcom First Plans with 5GB data. Wee wee. Kalau korang sign up untuk plan ni, Celcom kasi free Moschino case harga RM189. For free ! Lagi satu untung kalau sign up contract Samsung Galaxy Note 3 dengan Celcom…dapat discount untuk pembelian Samsung Galaxy GEAR (orange) dengan harga RM288 je instead of harga sebenar is RM999. Untung la camni.

Belek2 jugak my dad punya handphone hari tu ,puas tengok and gambar cantik sebab 5.7inch HD screen. Pastu dia punya stylus tu smooth je bila nak tulis on the screen.  For me kalau sign up package line and internet dengan Celcom untung sebab network coverage dia luas. Kalau masuk ceruk mana pun still ada coverage. Boleh online di mana mana yang anda mahu. Weee wee. Nak selfie and upload instagram setiap saat pun senang. Behehe

So far tengok ayah saya dah guna Samsung GALAXY Note 3 ni seminggu....paling best is sebab boleh multitasking.Contoh, bila korang tengah buka facebook..tetiba rasa macam nak tengok calculator...you can actually buka apps calculator tu and tengok page facebook tu sekaligus. Then lagi satu best of course la dia punya S pen tu....my dad require untuk tulis memo and diary dalam phone dia untuk set appointment client and reminder macam2...S pen ni sangat membantu sebab lebih smooth. Berbaloi lah hadiahkan dia Samsung GALAXY Note 3 ni. Have fun pa. hehh



paling utama is the S pen tu. Memang menyenangkan katanya. Nak tulis memo ke apa ke selain tampak lebih bergaya. beheheh. Kadang2 S Pen tak diperlukan pun ..tapi saja nak guna S Pen jugak sebab nampak bergaya. ekekek.

Oh ni gambar dari my dad punya Samsung GALAXY Note 3..terang..
memang saja hadiahkan Samsung GALAXY Note 3 ni....untuk snap gambar cucu setiap hari. behehe supaya anak saya nampak flawless dalam gambar. Hasil gambar dari camera Samsung GALAXY Note 3 ni memang cantik ahh ! Kelak anak saya ada instagram dia boleh upload gambar dia dan menggunakan hastag #nofilter. ekekek

Eh tapi rugi tak dapat yang edition Rose Gold ni.Kalau korang berminat baik cepat2.

For more info , boleh terus ke sini… http://bit.ly/1i6o3FR




14 comments :

  1. wahh mcm best. tapi kenapa da hbis raya cina baru keluar.. kalau before baru la feeling2 chinese new year gituu.hehe

    ReplyDelete
  2. ala sampai bila eh promo kaler gold rose =( kita tunggu duit kwsp kuar bln 3 or 4 baru nk rembat 1 =)

    ReplyDelete
  3. teringin nak beli gak..tp msh kurang berkenan dgn jenama samsung..

    ReplyDelete
  4. Assalamualaikum namee, waaaa cantiknya galaxy note 3 ni. okeyy Adam nampak hensem sangat, minta ciumkan untuk umi sheila yaaaaa (",)

    ReplyDelete
  5. samsung note 3..saya guna sekarang....tapi warna putih ler....

    ReplyDelete
  6. sy pun dah beli Note 3 nih. tp bukan yg golden tu. Nape la yg golden tu tak keluar awal awal. by the way gambar note 3 mmg cantik. pergh...puas hati. senang nak usung sana sini. cuma time nak jwp call time tgh driving je payah sikit sbb besar. tapi better dr tab.

    ReplyDelete
  7. kak alin pun baru pakai note 3 ni tapi tak taupun pasal multitasking tu...hehehe

    ReplyDelete
  8. pasti seronok..... kalo dapat ni.... syok ooo... yang pasti si comel tu.... rasa nak peluk je.... nak baby jugak....

    ReplyDelete
  9. yang baru tu memang ohsem.. cantik.. ;)

    ReplyDelete
  10. Tengah keje keras nak kumpul duit beli note 3 ni.. ☺

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...