Wednesday, February 12, 2014

Stroller For Sale

Hi..

Posto posto...kakak sy nak jual stroller quinny zap ni. Baru lagi. Baru 2 kali pakai. Nak jual harga 1000  (boleh dirunding). Harga beli 1600. Owner akan kasi dengan beg stroller ni skali. Sangat baru. Dia nk jual sbb dia ada dua stroller. Biasalah orang yang baru dapat anak pertama..semua ghairah nak dibelinya. ekekek. So dr bazir baik jual . Siapa nak email kt nameeroslan@hotmail.co.uk


antara stroller yang mudah lipat and ringan. Ramai orang guna Quinny Zap.

seat tu boleh tukar and attach dengan car seat maxi cosi..macam gambar kat atas ni.


Sangat baru lagi. Sesiapa berminat..email saya okay... nameeroslan@hotmail.co.uk

Toodles :)




12 comments :

  1. Assalamualaikum namee, lawanya stroller guinny zap ni...

    ReplyDelete
  2. Namee punya pulak macam mana..ke prefer babywearing je?

    ReplyDelete
  3. alamak berminat tp awl sgt nak beli... igt nk bli bila dh bersalin... tutp mata dulu... hahahah

    ReplyDelete
  4. Saya minat yang ini.tapi tersalah beli Quinny Buzz.Now nak jual balik.nak beli babyzen yoyo kikiki

    ReplyDelete
  5. Comelnya stroller akak...tp k7ta xder baby lg :(

    ReplyDelete
  6. Namee, saya ada email ttg stroller ni.Maseh ade lg tak?

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...