Friday, April 25, 2014

Perhatian Bloggers !

Hi !

Seriously sangat fun jadi blogger bila ada activity khas untuk blogger macam ni ! Guess Blogger Award 2014 ! Eh saya blogger jugak kan ?? So saya pun boleh lah join. behee. Ala saja join just for fun. Sebab saya join lah, saja nak kongsi dengan korang supaya join juga !hehe. Sesiapa yang memiliki blog sekurangnya 6 bulan,anda layak untuk join ! Anugerah blogger yang dipersembahkan oleh majalah EH! 


Pertandingan ni untuk membuka ruang untuk para blogger kongsikan aspirasi fashion masing2! What do you think of denim ?? Penyertaan senang sangat heyy,hanya perlu upload gambar kita dengan denim kegemaran dan nyatakan kenapa denim melengkapkan gaya anda dalam 50 patah perkataan ! Alakalau takde contest ni pun memang most of us sangat selesa and most everyday pakai denim sebab mudah untuk digayakan !




Cara penyertaan
1) Ambil gambar kita memakai denim paling kegemaran dan tulis kenapa denim melengkapkan gaya anda dalam 50 perkataan.

2) Hantar maklumat yang berkenaan 
-Nama
-Kad pengenalan
-Alamat blogspot
-Pekerjaan
-Alamat
-Email


Dan emailkan ke promotion@bluinc.com.my sebelum 30 April 2014! 

Hadiah yang bakal dimenangi sangat awesome !!
Hadiah Utama:
Muncul di dua halaman Majalah EH! Isu September 2014
Wang tunai bernilai RM 2,000
Baucar GUESS bernilai RM 2,000
Lencana anugerah untuk dipaparkan di blog pemenang


Hadiah Top 3:
Wang tunai bernilai RM500
Baucar GUESS bernilai RM1,000
Lencana anugerah untuk dipaparkan di blog pemenang


4 x Hadiah Saguhati:
Baucar GUESS bernilai RM500


5 x pengundi bertuah:
Baucar GUESS bernilai RM500


Toodles 





13 comments :

  1. Heee.... kak Namee join gak ye? hehe, Gudluck!

    rasabagus.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. Good info. Nak join. Tapi kenape tarikh last die besok ... huhu!

    ReplyDelete
  3. alamak tarikh last esok...papepun thx 4 da info..

    ReplyDelete
  4. Wahhh mcm best je.. Namee good luck for this ;)

    ReplyDelete
  5. Hari ni dah 30/4..kalau hantar masih dikira layak ke?sobs..sobs..

    ReplyDelete
  6. diskriminasi gender, why salah satu syarat dia hanya untuk bloggers perempuan sahaja T.T

    papepon goodluck namee =)

    ReplyDelete
  7. Assalamualaikum namee, alaa baca hari ni pula. sudah terlambat nak join.. hihi

    ReplyDelete
  8. terlepas tarikh la pulak..xboleh join..sobss..sobss :(
    ctnariha.blogspot.com

    ReplyDelete
  9. terlepas tarikh la..nak joinn..sobss..sobss

    ctnariha.blogspot.com

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...