Wednesday, April 30, 2014

Shopping Mall Dalam Rumah

Hi

Pembaca setia blog ni mesti dah tahu, saya jenis suka online shopping. Groceries pun prefer shopping online. Semua benda nak beli semua prefer online. T_T Ini bukan pemalas,ini pandai and jimat masa. beheee. Semuanya di hujung cari.Again bukan pemalas tapi menggunakan technology dengan sebaiknya. hihii. So far shopping online,paling mudah sebab just choose item and tengok detail...lepas tu bayar. Senang. Shopping malls sangat pack, so sangat seronok shopping depan laptop tanpa perlu fikir nak cari parking. behee. Ini pandai . bukan pemalas . hihiks

One of my favourite online web untuk shopping is MySale ! Sebab bila masuk website MySale dah rasa macam shopping mall dah cumanya tak congested. Me dengan dunia sendiri tanpa perlu behimpit .Inilah yang dipanggil shopping mall dalam rumah sendiri. Husband pun naik keliru bila saya cakap "nak pergi shopping lah japgi" then he asked  "mana? Sekarang jam la waktu orang baru balik kerja. better dont sebab nanti sampai mall lambat and susah cari parking" heh...

Padahal ini lah dia shopping mall nya !





The reasons why saya panggil online web ni shopping mall sebab hahhh cuba tengok ni ! Semua category ada. Lebih 60 brands and sale up to 80% ! Saya sangat suka branded items tapi boleh dibeli dengan harga murah! Berbelanja dengan bijak namanya .


Haih lagi panjang list brand yang ada. Tak larat nak printscreen and tunjuk semua. Senang nak shopping di web MySale ni because semua item disusun ikut categories. Click click je nak tengok yang mana satu.  Tengok kat arrow yang saya tunjuk tu, semua 7 categories and satu lagi tab clearance. Mudah nak tengok category mana yang kita nak lihat and click click beli !

Women
Men
Kids
Footwear & Accessories
Beauty
Home & Living
Clearance

Cadar katil, barangn baby,handbags, perhiasan rumah, kasut, jam etc semua lah ada. Guarantee 100% authentic ! Boleh tengok jenama2 yang ada.  Ok, sebenornya dah tershopping pulok malam2 buta nih. Tengah type entry kongsi web fav shopping mall ni tengah malam tapi sambil belek2 website untuk printscreen terbeli lagi pulok ! T_T

Zara pants . RM79

Bought this for baby Adam. RM15.

Sebenarnya banyak lagi terbeli sebab murah dan berbaloi ! Kalau hari2 bukak web ni,memang akan nampak semua barang sangat murah sebab everyday pun ada sale. Lagi satu, nak kongsi ! Lagi beberapa hari lagi MySale  akan buat sale gila2 ! The biggest sale event or so called FLASH FRENZY ! Event flash frenzy ni akan berlangsung on 4th May hinggan 6th May. During Flash Frenzy ni, akan lebih banyak sales ditawarkan setiap setengah jam untuk over 60 brands. Sales lebih up to 80 % .

Geram pulok ! Last year punya Flash Frenzy memang gila. gila sebab semua barang murah and discount baru keep on coming untuk setiap every half an hour. T_T So untuk tahun ni punya Flash Frenzy akan berlangsung tak lama lagi. Concept nya sama,sales setiap jam up to 80% .Yippie ! Dah target dah nak beli apa nih. hihi. Bukan sekadar beli beli saja tapi puas hati sebab boleh pilih dari pelbagai design, jenama, and paling penting dengan harga paling tak sangka ! *nangis please. T_T 

Antara jenama yang ada during Flash Frenzy ! 
-Coach
-Bonds
-Revlon
-Zara
-Quicksilver
-Havaianas
-Pandora
-Dermalogica
-Rayban
-Redken
-Australian Leather Uggs
-Luxor Linen
-Fitflop
-Desigual
-Charlie and me
dan banyak lagi. Brand yang ada kat Malaysia and ada yang takde kat Malaysia. 

Ok standby untuk FLASH FRENZY ! tak sabar nak tengok harga2 murah .

FLASH FRENZY SALES BERMULA 4 MAY 2014 HINGGA 6 MAY 2014 !

 NEW SALES SETIAP SETENGAH JAM !
















11 comments :

  1. saya juga adalah pengshopping online yang tegar!!! haha * semangat betul.

    baru je tulis http://syaza-nur.blogspot.com/2014/04/omega-guard-adalah-hero-kepada-anak.html

    ReplyDelete
  2. Sama! Lebih prefer shopping mall dalam rumah..hehehe..kirim cium kat baby adam..mmmuuuaahhh!!

    ReplyDelete
  3. Oke.fine. skrg jugak pg shopping.. zaasss...! :)

    ReplyDelete
  4. mcm mna nak tahu harga dia, sbb dia bukan dldm RM

    ReplyDelete
  5. beli barang dapur... pun boleh... kat tesco online.. semua kat hujung jari saja..

    ReplyDelete
  6. memang la harga barang murah tapi..............



    delivery fee dier mahal sgt la -___________-"

    ReplyDelete
  7. murahnya kasut baby kat sini.. smart lak tu..

    ReplyDelete
  8. sy mmg dah lama tejebak dgn mysale ni. tapi delivery sebelum ni ok tp skng terms baru utk delivery mahaiiiiii! lepas tu yg flash frenzy sale tu menipu betoi. manada murah. dari smlm duk tgk n tgu satu2 sale die, harga moslty rm100++. grrrrr. yg murah2 smua buruk n mcm xckup kain je. hahaha emo pulak rsnya sbb flash frenzy sale dgn normal sale sama je harga sebenarnya.

    ReplyDelete
  9. Kalau tersalah isi alamat, lps tu day terproceed order mcm mne ye?? 😂😂😂

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...