Friday, June 27, 2014

Daily Fresh

Hi

Dailyfresh ? Most fav ! Dah biasa makan pun kat Dailyfresh ni.Nak nak kalau kat RnR pun mesti ada branch Dailyfresh ni. Kalau perjalanan jauh,then singgah RnR mesti beli dari Dailyfresh ni ! Memang dah jadi tempat singgah utama kalau terjumpa Dailyfresh ni. Makanan and minuman ringan yang senang nak dibawa sana sini. Tak payah guna pinggan pun. beheee. Nak take away makan dalam kereta pun senang.



Haritu sempat singgah di Daily Fresh untuk rasa menu2 yang dah selalu saya rasa. hehe. Ni antara menu dari Dailyfresh yang most fav!
Waffito Classic, Cupcorn, Ice-kimo ,Gelato Tempo

First tu Waffito Classic,untuk Waffito classic tu of course korang dah biasa order kan. Then flavour boleh pilih,  nak coklat gabung dengan strawberry ke, strawberry gabung dengan peanut butter ke, depends. Harga sama.Jangan risau. behee. Saya selalu order coklat gabung dengan marjerine sebab rasa sangat berlemak. 

Other than that, selalu nampak customer kalau singgah Daily Fresh mesti beli cupcorn. Jagung dia memang fresh dan diimport ok. Manis je. Semua flavor jagung ni sedap and saya dah cuba. Isham kata yang Garlic Cheese sedap tapi rasanya semua pun sedap.ehee. So far yang saya selalu beli is original and sweet milk. Sedap gila. Original cupcorn rasa pure.


1) Sweet Milk
2) Chilli
3) Mayonaise
4) Original



Macam2 produk ada, salah satunya is popcorn. Popcorn ada 5 flavour which is Spicy Curry, Seaweed, Sesame Black,Caramel, and Honey Dew. Popcorn ni kalau lepas makan jangan lupa cepat2 tutup penutup kalau tak nanti masuk angin. Ehh tapi sekali dah buka makan, jangan harap nak tutup balik pun. Mesti habis. ekekekke

Next is Gelato Tempo . Dalam gambar di bawah ni antara flavour yang ada la. Ada yang pure strawberry, ada yang yogurt strawberry, Mango, yogurt mango dan lain2. Seriously kalau nak order, akan keliru nak yang mana sebab semua flavour pun sedap.T_T




Next is IceKimo, nak nak time panas terik tu..memang IceKimo lah yang akan di order. Ais yang di blend dengan perisa2 sedap. Namee paling suka IceKimo mango ! Rasa macam makan ice yang ada flavour. Ais dia lembut je cair dalam mulut. 


jeng jengg




Kebersihan Daily Fresh memang sangat superb dan Gred A ok, kalau tengok takde pun benda2 tumpah kat lantai. Kalau tumpah pun diorang akan cepat bersihkan sbb kebersihan diutamakan ! Status Halal sah dari Jakim,so jangan risau okay !!

Ramadhan dah nak dekat, dekat2 nak buka puasa mesti teringin nak makan something yang manis kan ! Good news for us ! Dailyfresh tawarkan promotion untuk kita semua.


Untuk pembaca blog namee pulak, ada lagi satu good news. Pembaca je,kalau tak pembaca xleh. Yang korang dah terbaca ,boleh lah ! hahaa. Print E-Voucher diatas then beli apa2 produk Daily Fresh nilai RM8 dan boleh guna E-voucher di atas untuk redeem satu cupcorn jagung perisa original !  Yayyy!!

For more infoboeh terjah..

Facebook

Official website





9 comments :

  1. Wow... nampak best.... kne terjah

    ReplyDelete
  2. saya sellu suka beli kat dailyfresh jgk..sellu beli waffle + jagung kukus tu..sedap x terkata ;)

    ReplyDelete
  3. Wahhhh mommy ni, kuat makan jugak. hak3

    Daily fresh mmg sedap pun kak . Tak disangkalkan lagi :)

    ReplyDelete
  4. Namee, nak tanya boleh? dekat mana namee buat header utk blog namee tu ye?

    ReplyDelete
  5. ice cream yg flavour green tea sedak okay!

    ReplyDelete
  6. ho maiiiiiii......... i read this on 1500hrs and fasting! cant you tell? memang lah malam kang zassss pegi cari daily fresh!

    ReplyDelete
  7. saya memang suka cupcorn daily fresh..memang sedap & fresh

    ReplyDelete
  8. aloo..suka sangat makan jagung manis ni..terliur..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...