Wednesday, June 18, 2014

Semangat !

Hi

Yayyy World Cup is coming !! Wakawaka eh eh. Ok sorry tu lagu lamaa punya. Lagu baru JLO and Pitbull yang nyanyi ! We are one ole - ola  ole ole olllaa !! World Cup akan mula Khamis, 20 June and akhir Ahad, 13 July 2014. So uolss support and obsessed dengan pasukan dari mana ? Me of course Brazil. Setiap 4 tahun okay tunggguuu FIFA World Cup. Finally ! Tahun 2010 , Spain menang. 2014 haaa jeng jeng ! Yang penting semangat penyokong !

Seberapa semangat korang support pasukan favourite ??? Tahap conteng muka sendiri warna flag pasukan kegemaran ke ?? Tahap sangkut bendera pasukan kat kereta kat rumah ke ? 

Tahun ni saya nak gempak sikit ! Bukan gempak sikit, gempak banyak ! Tahun ni saya nak face paint muka sendiri and buat as facebook profile picture and cover ! Hahh ! For you Brazil ! Sila main dengan semangat okay !

Jom ramai ramai !! Haritu ada yang tanya saya pakai apps apa untuk cat muka ni bendera pasukan pilihan. Ni apps yang saya guna !


WHOSE SIDE WILL YOU TAKE ?
Boleh tekan 'start now' untuk mula melakar muka sendiri ! hehe


Prosedur biasa....setuju tak untuk publish di facebook. Tekan ok je. 

Haaa pilih pilih nation mana yang menjadi pilihan. Saya ? Brazil aaa ..tahun ni Brazil laaaa . hehehe

Ok then pilih nak upload gambar dari mana.Make sure gambar yang dipilih muka sisi hadapan. Nampak lawa sikit bendera tu nanti rata atas muka. Haa gitu.



Haa time ni akan ada circle. Circle tu sila adjust2 size lingkaran circle tu supaya tepat2 size muka kita. Lingkaran size mata and mulut juga perlu diteliti untu hasil yang menawan. Haaaa camtu. Faham tak ni ??? 


Taddaaa ! Jadi. Just nice je bendera tu atas muka kan ! Time adjust lingkaran circle tu kena teliti sikit.

Then terus upload as profile picture and cover photo pun akan terpampang pasukan pilihan kita. Brazil oooo Brazil !



Ni lah hasilnya !!! Haa baru lah semangat World Cup gini !!

Tadddaaa  ! Semangat !!




 After dah puas hati dengan profile picture and cover photo...boleh cuba main game ni. Boleh pilih pemain and berpeluang untuk menang !

GRAND PRIZE : RM5000 + PS4 + FIFA 14
RUNNER UP : RM3000 + PS4 + FIFA 14
2ND RUNNER UP :  RM1000 + PS4 + FIFA 14

Boleh download FIFA World Cup games app ni kat App Store and Google Play !

OLE OLA OLAAA

Untuk dapatkan profile picture muka sendiri dicat warna bendera pasukan kegemaran and design cover photo yang awesome...boleh cuba apps awesome ni http://whosesidewillyoutake.stadiumastro.com/


Toodles ! 





18 comments :

  1. Ooo... comel.... tp saya tak berapa minat... kalo husband tengok saya layan aje

    ReplyDelete
  2. Brazil jugak? Wahhhh. sama la kita. sepp sikit. Hehe :)

    ReplyDelete
  3. kita sama team brazil.yeahhh!!! hahaha

    ReplyDelete
  4. Tahun ni Brazil Vs Belanda kot final.. Go go RVP..hehe

    ReplyDelete
  5. semangat bola punya pasal bos wife pi Brazil. today on the way balik Msia. Esok wife kena menghadap bos dia balik setelah dua minggu bos takde.

    ReplyDelete
  6. ole ola bola..huhu..Semangat sis Namee :)

    ReplyDelete
  7. namee peminat brazil ke..namee y cute ni peminat bola boleh tahan la ni..hehe..
    argentina!!

    ReplyDelete
  8. bendera Malaysia ada dak aku nak boh kat muka ni

    ReplyDelete
  9. memang menarik aplikasi yang ditawarkan ini....

    ReplyDelete
  10. alaaa.. kalau semangat je suh sebut nama player brazil sorang-sorang x tau useless jugak. :P

    ReplyDelete
  11. peminat brazil nie..team yg sy minat awal2 dah bungkus.. huhu

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...