Saturday, May 31, 2014

Tak Diet Tak Bersenam

Hi

Ingat tak cabaran yang saya sedang sahut sekarang ? Cabaran turunkan berat badan tanpa perlu diet and senam. Turunkan berat badan dengan consume produk Perl Xlim keluaran Power Root. Hanya perlu minum 30 minutes sebelum meal untuk breakfast and lunch time. Ada dua perisa, selalunya untuk breakfast saya consume perisa kopi and untuk lunch saya consume perisa chocolate .

So after 2 weeks consume, semua bloggers yang sahut cabaran ni perlu datang short meeting dan berat kita semua ditimbang semula untuk tengok perubahan. So last week tepat 2 minggu kita semua bloggers consume Perl Xlim ni. time untuk timbang ! Yeehaa ! 
Second meeting

Sampai2 je semua blogger diberi sedikit taklimat then walllahhh mula kan ukuran !

Semua blogger yang consume produk Perl Xlim dengan betul, seriously berat badan diorang turun ! Siap turun 2 kilo cepat sangat. Cara consume simple je, minum 30 minit sebelum meal. Ambil 2 kali sehari untuk breakfast and lunch.so setiap kali nak breakfast and lunch, sila minum dulu. Wait about 30 minit then baru boleh makan. Senang je kan sebab Perl Xlim ni minuman biasa yang kita biasa consume setiap hari.Kalau suka coffee, beli coffee .Kalau lebih suka chocolate, beli chocolate flavour.Both pun sedap.

Konsep produk Perl Xlim ni dia meningkatkan metabolic rate and  fungsi kandungan 'green coffee extract' tu membantu untuk reduce kan penyerapan glucose ke dalam badan. Selalunya, glucose diserap ke dalam badan and glucose tu akan bertukar jadi lemak kalau tidak digunakan! Sungguh awesome la fungsi 'green coffee extract' ni sebab boleh kurangkan penyerapan glucose dari apa yang kita consume seharian.

Lepas timbang, kita akan diberitahu jumlah berat yang turun. Ada sikit consultation session.


Blogger2 yang dicabar. hehe . Semua turun berat badan, sebab tu masing2 happy sangat nya.

Ok gembira. 

Keputusan berat badan yang menggembirakan, we all teruskan lagi consume Perl Xlim ni untuk 2 minggu lagi. Lepas 2 minggu ni, berat kita akan ditimbang lagi.

So setiap hari memang saya consistent minum Perl Xlim ni . 
Sukatan cawan yang tepat untuk bancuh Perl Xlim !

No need to diet and exercise ppun tapi berat still boleh turun.  Tak sabar nak timbang 2 minggu lagi. 


Toodles !




25 comments :

  1. Salam, lelaki sesuai ke kalau nak minum ni? :-)

    ReplyDelete
  2. Wahh..cayalah. Seminggu turun 2kg. Klu sebulan 8kg. ^_^ takyah diet lak tu. Alahai, senangnye..

    ReplyDelete
  3. Tak payah senam ?? cam best ni untuk org2 yang malas senam macam aku hehe :)

    ReplyDelete
  4. kalo umie minum agak2 makin keding ke caner?hahahahaha

    ReplyDelete
  5. da abis stok la namee...jom beli? hehe

    ReplyDelete
  6. dah cari dah kat mydin..huhu..xde pun. mana nak dpt per'l xlim ni

    ReplyDelete
  7. Wahh.. thanks Nameerah sebab kenalkan produk Perl Xlim nih . :DDD

    ReplyDelete
  8. Mane nk dpat namee? Xperasan lg kat psaran.

    ReplyDelete
  9. mana nak dpt xlim ni..pi mydin semua kedai lain pun xde

    ReplyDelete
  10. Kalau kita minum adakah kita akan jadi macam bini popeye ? Tapi perut lemak berkrim. Aishhh. T__T.

    ReplyDelete
  11. Nanti nak tgk result namee..kalau ok..nk try..:)

    ReplyDelete
  12. Mesti cuba juga! Thanks for good info

    ReplyDelete
  13. Dah cari kat Giant and The Store. Tak ada pun Xlim ni... sedihnya! Kalau boleh beli order, tang tu jugak saya beli...

    ReplyDelete
  14. Thanks namee atas info ni.. nanti nak cubalah..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...