Friday, June 6, 2014

Thanks Harian Metro

Hi


Pagi2 dapat wassap dari Yana Yassin, nampak dia sent image. eh image apa pulak ni dihantornya ni. Image masa Mamee Trip ke, eh baiknya Yana ni asyik bagi kita gambo...haritu dah bagi dah gambar trip Mamee...siap dah hantor dah draft nya. ehee. Bila load...terkejut tengok yang interview haritu eh dah keluarrr.

Haritu dapat email dari sis Farah Akillah ni, kata nak interview pasal blog. So namee okay jela. Cadang jumpa kat KL Sentral. Hah dengar KL Sentral, seghonok terus sebab malas nak drive. Orang pemalas drive memang camni. ahahaa. Naik KTM aje lah dari Seremban straight terus KL Sentral kan. Tapi bila kata nak interview, tak expect plak interview yang siap letak muka tuan blog sekali.Ingatkan interview macam nak survey2 pasal dunia blog je. bahaaa. Blur jap.

Sekali sampai2 tu dah la lambat sikit dalam 40 minit.Lambat banyak la sebenornya. ehee. sian kat wartawan Farah Akilla tu dia pulak yang kena menunggu. Sampai2 cari port nak duduk dulu..nak lepas Secret Recipe tapi bising last2 lepak Kenny Rogers je. Nak belanja sis Farah ni makan tapi dia puasa pulak. Serba salah pulak nak order makanan sebab tak elok makan depan orang puasa.

Eh ni cerita pasal apa ni...pasal Harian Metro ke pasal keluh kesah nak sampai KL Sentral. Sorry sorry.Ni haaaa...suratkhabar 6/6/2014 . Hari ni. Actually baru tahu setiap Jumaat ada section untuk blogger. Ingat Ahad.
Tak tahu pun kena letak muka. Pakai pun baju recycle. haha. Kalau tahu la interview camni, dah bawak dah ipad ke laptop ke boleh berlakon2 tengah update blog kan yang selalu blogger lain buat.ekekke

Wah kau tajuk "Tidak Mahu Menunjuk Nunjuk" . Actually takde apa nak ditunjukkan pun tapi tahu lah kadang2 kalu kita kongsi kegembiraan kat blog ..orang salah ertikan kata kita berlagak.Share recipe ikan bilis..kang kata hek eleh berlagak tau goreng ikkan bilis.Seriously ragam pembaca macam2. behee. So better saya take one step ke belakang sebelum apa2 salah faham.Husband selalu pesan...in whatever you do,stay humble. 


Soalan siapa blog fav pun tak tahu nak jawab sebab banyak sangat fav blog yang saya baca tapi dah asyik sebut kasihaleeya. Dia tulis kasihaleeya.blogspot.com terus. Kak filla lawa pastu kelakar dan humble. Dia tak update pun duk buka2 jugak blog dia.Entah la suka baca pasal family kak filla and family orang lain.

Susah jugak nak jawab soalan interview. Merapu2 dijawabnya. Ditanya traffic UV sehari pun tak tahu nak jawab berapa sebab sekali seminggu pun jenguk traffic...bagi average traffic UV sehari terus. Bahagi2 dalam kepala time tu jugak.hahaa. Tapi blog namee roslan ni mula dapat sambutan sejak saya reveal kisah cinta saya sebenarnya tapi saya tak tahu kenapa.Maybe sebab jarak umur saya and husband yang terlalu dari Penang ke Johor sangat ke. bahaa. Jodoh .

By the way....terima kasih Farah dan Harian Metro sebab sudi featured saya. Terima kasih sangat !!








46 comments :

  1. Tu la..bace surat khabar, nampak muka kak Namee. Terus ckp eh akak ni masuk paper. Tahniah. Pasni feymes la Namee. Muehehe ^_^

    ReplyDelete
  2. tahniah namee..suka baca blog namee..hari2 mesti nak jengah sini

    ReplyDelete
  3. Tahniah dik.. Akak suka je baca personal blog macam ni.. At least boleh dapat info dari pengalaman orang lain..

    Bab kata2 yang negatif kat belakang tu, abaikkan je laa.. heee...

    ReplyDelete
  4. "whatever you do,stay humble.." okay,kita suka statement ni...

    ReplyDelete
  5. Wahh tahniah namee...love your blog sangat2 tau...santai je =)

    ReplyDelete
  6. Akak nak sign. Hehehe. Kalau baca paper kat kampung ni, mesti cakap. "Mak, ni kawan iday masuk paper" Hahaha. Congrats Namee :)

    ReplyDelete
  7. Wahhh.. namee.. tahniah.. Saya pon suka baca blog awak.. even kalau tak update pon, carik entry lama2.. Hehe.. Keep it up.. Stay humble and gorgeous ^_^

    ReplyDelete
  8. eh sama la kita pn minat sgt bukak blog kak pilla!! sep sket! huhu~

    u r humble namee..keep it that way...siapa dh jumpa namee mesti setuju tu..kan kan? ^^,

    ReplyDelete
  9. kita sama umo lah namee...untung namee dpt adam awal, saya tak dapat2 lagi ni...hew hew hew

    ReplyDelete
  10. wahhh..masuk metro!
    nak kena baca ni.. =D

    ReplyDelete
  11. wahhh namee. Tahniah hehehehehehe

    ReplyDelete
  12. suka baca blog namee. respect u!

    ReplyDelete
  13. orang suka baca kisah cinta... :)
    thats when i stuck to ur blog also...

    ReplyDelete
  14. Tahniah, masuk paper :)
    Anyway Ros pun suka penulisan Namee :)

    ReplyDelete
  15. Salam Jumaat.
    Tahniah namee....makin meletop blog lepas ni...

    ReplyDelete
  16. Bahahahaha jarak umur takleh blah ni Namee ni. Eh nak gambar Mamee la Mummy. T_T.

    ReplyDelete
  17. Kekadang bila ingat balik.. eh!Apa yang aku cakap ni.. hehehe..

    ReplyDelete
  18. waaaaa dah masuk paper..one step forward..congrats ;)

    ReplyDelete
  19. aku follow blog kau sebelum kisah cinta lagi, entri pasal kisah cinta aku tak penah baca pun hahaha ampun. aku takleh bayang cane kot, kau kan lelaki. wakakakaka

    ReplyDelete
  20. wahhh bestnye sis namee featured dlm harian metro..!!!

    ReplyDelete
  21. tahniah namee semakin maju...lgpn mmg best smua entry namee

    ReplyDelete
  22. heheiehi.. cik azue pun suka juga jenguk baca blog namee...tak tahu kenapa.. kikiki

    ReplyDelete
  23. Kan blog Kasihaleeya paling best..blog nameeroslan pon paling best jugak..hehe

    ReplyDelete
  24. besh besh..masuk metro..patut terselak2 macam biasa nampak.. :)

    ReplyDelete
  25. Tahniah kak..
    kite pun tak pernah masuk paper Metro. Keep update blog.

    ReplyDelete
  26. u're humble, kind hearted and a good mother.. akak suka baca blog namee jugak.. thank you if ada some entries yang boleh namee jadikan rujukan untuk namee.. keep on blogging dan pedulikkan orang yang tak suka.. sebab susah nak puaskan hati orang lain.. baik kita puaskan hati sendiri dulu wakakakkaka

    ReplyDelete
  27. assalamualaikum namee. taniah yangg.

    ReplyDelete
  28. Waa...bila la pulak aziankhalil nak kuar suatkabor ni

    ReplyDelete
  29. Warhhh, bestnyer dpt masuk paper. Tahniah Namee... Moga terus success...

    ReplyDelete
  30. Aslkm...Tahniah cik namee...masuk paper lagi....happy for u..= )

    ReplyDelete
  31. saya start jadi pembaca blog namee ni pasal tips nak sembuhkan kurap pada kucing jek. Sebab masa tu kucing saya kena kurap yang agak teruk, lepas tu baca plak story blog ni yang lepas -lepas, pasal namee punye kisah percintaan. since hari tu and until today, saya jadi pembaca setia blog namee roslan. Siap follow kat ig lagi. =)

    ReplyDelete
  32. tahniah2 ! =)

    check out my blog please ! http://ratu-berguling002.blogspot.com/

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...