Wednesday, June 25, 2014

Watak Pelik Peminat Bola Sepak. heh .

Hi

Pelik2 je watak orang peminat bola ni. World cup skang ni,memang terserlah la watak pelik masing2. ekkeke

Tengok video ni, yang mana satu watak korang ? Kalau takde means korang masih terkawal. ekekke.Boleh watch video youtube footballnatics kat sini..nak tengok i berlakon watak Viktoria Sukalaki , sini lah video nya. haha. 




Lepas tengok video ni di page Castrol Malaysia, terus pergi ke apps SINI
 and share video youtube tadi tu dan berpeluang untuk menang jersey yang ditandatangani by Neymar Jr Brazil! Haaa ingat senang ke nak dapat jersey yang diorang sign !



Cepat click apps ni untuk menang jersi yang ditandatangan oleh Neymar Jr, Brazil !

 dan jawab beberapa soalan quiz ! Cepat sebelum terlambat !!Go to SINI





7 comments :

  1. eh eh, entry ni macam untuk iday je. minat sangat kat neymar. laju2 klik link namee bagi tu. Hahahaha :p

    ReplyDelete
  2. am i superstitious fan..??? pffttt.... tapi video tu kelakar.. *so i give him a bite lahhh*... hahahaaa~ jazmiimukhtarr.blogspot.com/

    ReplyDelete
  3. pewitttt Viktoria Sukalaki...caya lah namee =)

    ReplyDelete
  4. NEYMAR !!! hihihi nk buh nm ank neymar hurm hurm....tapi tapi niat itu tpaksa dibatalkan...hurmm..

    ReplyDelete
  5. megan tu so,im jenn kan?suka dia..video dia kat youtube klaka gile..nyanyi pun sedap..

    ReplyDelete
  6. dulu kami panggil my doter si JJ tu neymar sebab rambut pacak2. hehehe

    ReplyDelete
  7. eh dah tengok video tu.. comeyyyyy jer sumer. samo la kot kita, footballer fan muahahaa.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...