Thursday, June 5, 2014

WeChat Speed All Star

Hi

Game lumba lumba la game yang paling seronok walaupun asyik kalah je. Dari darjah 6 duk main game lumba2 ni. Main game gaduh tumbuk2 asyik kalah cepat so bertukar main game lumba plak. bahaa tapi still selalu kalah. Sampai ke besar lah duk ketagih game lumba2 ni. Korang semua ada WeChat kan ? Wechat kan ada game lumba WeChat Speed tu. Sambil2 duk boring tu selalu layan WeChat Speed ni. Score ciput tapi tak pernah putus asa.

Pastu WeChat Speed ada pulak ALL STAR RACE ni....artis2 pun bukan main main race2n ni. Tengok ada Diana Danielle, terus menggelupur. haha. Suka. Sebab dia lawa sangat.



Yang All Star Race ni,kita orang biasa ni boleh main game ni sama2 dengan diorang. So boleh pilih la nak kumpulan dengan artis mana. Saya awal2 nampak DD tu...memang DD lah yang haku pilih. haha  Untuk join, kita kena download WeChat Speed yang baru punya. Saya pun baru download semalam . mihmihh.
Lepas download, pilih lah nak group dengan selebriti mana....me DD. wee wee
Ada 6 selebriti....Yumi Wong, Diana Danielle, Adam C , Adrian Tan, Elfira Loy and DJ JJ. Pilih nak join group mana. Hanya 3 pemain terbaik dari setiap pasukan akan bertanding ni.

So kalau korang memang power, apa lagi. Boleh tukar group cumanya nanti markah yang korang dah score dengan previous group akan dimansuhkan la. Tempoh permainan dari 19 May sampai  5 June 

MArkah setiap pasukan akan dikira setiap top 3 dalam setiap pasukan. Tapi tengok semua selebiriti power2 plak markahnya.

Ni group Diana Danielle...nampak tak namee atas tuuuu tapi score ciput. haha

Setiap kali race and dapat score tinggi top 3 tu...automatic markah kumpulan akan dikemaskini ! Tengok grupsaya ramai nya berjuta2 .haihhh.Nampaknya saya tak dapat menyumbang apa pun. ahaa.takpe cuba lagi !

So sesiapa minat nak main and menang ! Boleh cepat2 download WeChat Speed !

Cara Dapatkan Free Diamond . Free Diamond ni guna masa nak race nanti.
saya baru bronze lagi




Senang je kan nk dapat diamond ??? Ada lagi satu cara, ajak kawan2 main WeChat Speed ni pastu setiap beberapa orang kawan yg korang jemput ti...dapat diamond.

Lebih 5 orang = 10 diamond
Lebih 10 orang = 30 diamond
Lebih 15 orang = 50 diamond
Lebih 20 orang = 70 diamond

Senang je kan..Apa lagi ?? Jom race. Toodles . hehe




7 comments :

  1. Wahhhh. macam best. nak try download la nanti. Tp phone sekarang x support. haha. Phone dah senjakala gayanya. Hehehehe

    ReplyDelete
  2. wah! main race-race ye.
    namee dgn DD sama2 cantik :)

    ReplyDelete
  3. Hi! 안녕하세요! We are Twinscraftlife^^ please visit our blog shop^^ 꼭오세요! 행쇼! Twinscraftlife.blogspot.com

    ReplyDelete
  4. best main game ni..seronok main ketika bosan.
    add wechat : bhrain

    ReplyDelete
  5. ni kalau akak download.. bukan akak yang main tapi anak bujang akak.. kehkehkeh..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...