Wednesday, July 16, 2014

Iftar With Friends and Oriderm !

Hi 

Korang pernah dengar produk Oriderm tak ? Saya salah sorang pengguna produk Oriderm. Since haritu kulit muka saya menggerutu gara2 photoshoot campur berus makeup. Orang lain ok je, tapi kulit muka saya yang sensitive lebih agaknya. T_T . Since then hanya berani cuci muka guna air je. Parut and kesan gerutu masih ada yaaa. Sad stories. 

Dengar pasal produk Oriderm ni ,sebab produk ni diperbuat dari bahan semulajadi. Apa lagi, I pun nak cuba lah. Tapi dalam hati takut jugak. Takut tapi nak cuba plus dari natural ingredients so takyah risau lah. ekekkeke . Saya salah seorang blogger yang dipilih untuk cuba produk ni. diorang yakin je yang recommend kitorang cuba sebab yakin natural ingredients takkan harm pengguna. 

So okehh. Saya cuba setelah acah2 dicabar !

Taddaaa ! Semalam sempat berbuka puasa dengan kawan2 yang lain pengguna produk Oriderm ni jugak. Majlis berbuka puasa dengan owner Oriderm ni and dua orang duta produk ni. 
With Ieda Mansor , Namee, Sabby Prue and owner produk Oriderm. Thanks madam sebab keluarkan produk elokkan muka saya balik. hehe

Pipi saya dah flat balik dah.Haritu menggerutu. Taktahu nak buat apa dah.....finally dah okay balik. Thanks Oriderm ! With Sabby, Innanie and Wiida...

Pengguna2 Oriderm , duta Oriderm Liza Hot fm dan Dato Rosni Zahari ! Yang baju melayu oren tu wartawan Harian Metro nama Mursyid....paling kiri pakai blazer kelabu tu Wahi dari Harian Metro ! Yayyy dapat jumpa kak penmerah, Lisa, Lily putih, Ruby, and Budiey juga.



Yang baju hitam tu DJ Hot fm. Mestilah kenalll...selalu dengar suara serak2 basah dia dalam radio aje kan. Dia lah duta produk Oriderm ni. Memang banyak beza dulu n sekarang. Liza pulak selalu kehendak kerja kena makeup and jemur tengah panas so kulit muka rosak. Guna Oriderm and jalankan treatment Oriderm terus elok !

Owner Oriderm and Dato Rosni Zahari.


Me with Duta Oriderm ..Dato Rosni Zahari.Sebelum ni kulit muka Dato ada kesan jeragat dan melasma. Yang tompok hitam kat muka tu...so kalau nak cover ke kena apply foundation tebal.Lepas jalani rawatan Oriderm and apply produk Oriderm tiap hari terus ok balik. Semalam faceto face dengan Dato Rosni...jauh beza kesan.Kesan jeragat tu makin cerah !

Basically produk Oriderm ni ada dua .......

Satu set untuk anti-penuaan

Satu set untuk remaja


Saya cuba set remaja ni .Sebab kulit saya berminyak sikit.Lepas pakai....kulit muka dah balance dah. Bila apply makeup tu tak lah berkilau muka.ekekke. Tak pakai makeup based pun takpe...sbb kulit dah tak berminyak.

Banyak lagi testimoni Oriderm. Next week saya nak buat treatment pulak kat spa Oriderm ni...nanti saya tunjuk beza muka saya sebelum dan selepas.


Boleh call 0164224439 untuk beli atau booking. 

Toodles...








11 comments :

  1. tak aware jenama ni. lepas ni boleh try. hee thanks namee

    ReplyDelete
  2. tambah lg 1 jenama baru... kt malaysia.. .sila pilih yg terbaek sesuai dgn kulit.. hehehe

    ReplyDelete
  3. kulit da cantik blk eh? hepi for u! :)

    ReplyDelete
  4. nak try jugakla...

    http://ilotnaim.blogspot.com

    ReplyDelete
  5. first time dengar jenama oriderm ni..

    ReplyDelete
  6. kena produk sesuai mmg syukur alhamdulillah...salam ramadan namee :)

    ReplyDelete
  7. mcm best ja... anis pon x berani nak try try produk.. since produk nie mcm flora2 ja kan... nak jugk cuba :D tp tggu kak namee review dulu.. hehehe

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...