Pages

Friday, July 25, 2014

oriderm ..terbaik!

Bebas masalah kulit!?

Masalah jerawat, kulit kusam dan gelap, jeragat dan bintik hitam kini dapat diatasi dengan satu formula saja. Malah formula ekstrak tumbuhan marin ini akan dapat melicinkan kulit selain memberi keseimbangan sempurna.

  Apa formulanya?
  Jawapannya adalah ORIDERM yang berjaya mengubah juara program Projek Metro juga penyampai radio dan TV popular, Norliza Khairuddin menjadi wanita lebih yakin dengan kulit wajah BEBAS MASALAH.

  Akui Norliza Khairudin yang sudah mencuba ORIDERM sejak tiga bulan lalu, kedua-dua set istimewa ini adalah PENYELESAIAN TERBAIK untuknya mendapatkan kulit wajah bersih dan lebih menarik.

  "Saya seperti remaja lain, mencuba dan terus melakukan eksperimen bagi mendapatkan produk paling sesuai dengan kulit muka. Namun selepas meneliti kandungan dan bahan yang digunakan iaitu ekstrak tumbuhan marin, saya mencubanya.

  "Ternyata kurang seminggu selepas mencuba, saya lihat sendiri perbezaannya. Kulit lebih segar, licin dengan tekstur dan warna kulit lebih cerah sekata. Saya rasa ringan dan bersih setiap kali selepas mencuci dan ORIDERM benar-benar memberikan saya keyakinan dengan memiliki wajah lebih menarik.

  "Harganya murah dan hasilnya cepat. Jangan ragu untuk mencuba kerana anda juga mungkin akan mengalami pengalaman LUAR BIASA saya bersama ORIDERM," katanya.

  Dapatkan dua set istimewa ini dengan harga promosi: Hanya RM150 untuk Set Remaja dan RM280 untuk Set Anti Penuaan. Rasai sendiri perbezaannya dan mulakan hari anda dengan ORIDERM hari ini!

  Hubungi 016-4224439 untuk keterangan lanjut dan menempah set anda hari ini. Anda juga boleh melihat sendiri KEBERKESAN kami di Instagram @oriderm_malaysia.

2 comments:

  1. Selamat Hari Raya Namee dan keluarga.. ;)
    tetiba luar topik lak.. hehehe..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 photo lumi.jpg