Monday, August 4, 2014

Thank You Majalah Ibu & Anak.

Hi

"Saya dari Majalah Ibu & Anak ingin menemuramah Namee dan anak puan tentang parenting di section bogger. Blog namee sangat menjadi kegemaran saya sampai nak makan tak lalu, mandi tak basah, drive lupa tekan paddle minyak, dan banyak lagi kepelikan yang berlaku bila tak buka blog namee. Dengan itu saya berminat untuk menemuramah namee secara exclusive di majalah kami"


Tipu je. haha. Nampak sangat lah penipu orang email camtuh. ekekke. Maaf kak Fiza, saja gurau2. ekekke. Haritu dapat email ka Fiza, tapi email dia takde la yang macam kat atas ni. Tu rekaan semata je ye , poyo poyo. hahaha. Takdela, so far takdela dapat email camtuh nak nak blog tak berfaedah cam blog saya ni.. behee. Kak Fiza email kot saya setuju untuk ditemuramah, cerita2 padal bidang blog sikit, kongsi kisah baby suka duka keluh kesah dunia blog and baby Adam. Haa gitu. 

Terima kasih kak Fiza sebab sudi feature blog saya and baby Adam dalam section blogger dalam Majalah Ibu & Anak. hehe. First time dalam magazine bersama sama anak baby Adam. ekekke. No more shoot single single. ekekke. I dah tak layak masuk majalah remaja . nangis. remaja umur sampai berapa ? T_T 

Majalah Ibu & Anak edisi August ( Merdeka ).......


Bagus majalah ni. Banyak share pasal tips2 baby, anak and parenting. 



 kak filla, kak oleen pun ada sekali dalam gambar. hihiih


Masa shoot tu elok pulak Adam behave. Risau jugak takut dia amuk ke apa. hehe. Masa shoot ni boleh senyum sebab kak Fiza and kawan kak Fiza lompat2 acah dia kat depan tu. ejejjeje. Time ni dah mengantuk dah sebenarnya. Baju pun longgar lagi kemeja dia. Time ni baru umur 5 bulan. 2 bulan lepas punya cerita ni. behee tapi untuk keluaran August. 

mukasurat 12 cerita abang terlanjur larissss . wah gituuu. Kisah family dia and anak2.


with kak Fiza dari majalah Ibu & Anak. Terima kasih kak Fiza jelita. hehe


Lepas shoot , tunggu daddy dia pergi jumpa lawyer ada urusan apa entah. Lama gak tunggu, nasib baik la Adam nak tidur dalam stroller dia sambil dengar zikir. Phewww. Eh majalah ni ada banyak dijual. Family nak beli pun sebab nak tengok baby Adam je...mak nya tak nak tengok ke ? Ahahahahha.



Toodles 

------------------------------------------------
Review : ORiderm

Ingat tak saya ada mention pasal produk Oriderm ? Ada dua set, satu is SET REMAJA and lagi satu is SET ANTI PENEUAAN. Siapa yang kulit agak berminyak, sila guna set remaja. Yang mana kulit kering, boleh cuba set anti-peneuaan. Since bila kita makin berumur, kulit akan makin kering sebab tu set peneuaan tu tu akan lembapkan balik. Tak la kering sampai berkedut melampau. eekkee

Saya punya skin oily. Nak nak bila apply makeup, memang dalam 30 minit dah berkilau muka. So I cuba la set remaja ni ! Umur pun remaja lagi kan. ekekkeke. 

Cara guna mudah je, cuci muka macam biasa, then ada toner and last apply moisturizer.
This one is set remaja. Saya tengah guna yang ni.

Yang ni set peneuaan.

Dah lama stop guna produk sejak muka gerutu haritu sebab everytime apply pedih. So after 3 weeks, cuba Oriderm ni sebab dr produk semulajadi. Tak risau sangat.

Ni dah guna Oriderm...muka gerutu haritu dah hilang.


Ni review saya. Boleh jadi rujukan kalau korang ada masalah sama macam saya. Berminyak and kulit sensitive. Cuba Oriderm. Yang duk email2 tanya saya guna apa tu.saya cuba Oriderm ni. KAlau kulit jenis sensitive jangan guna produk yg ada bahan kmia ok. Guna yang jenis bahan semulajadi. Sebab tu sy cuba ORiderm nih.

Instagram : Oriderm_malaysia




10 comments :

  1. HI kak nameee :) comelnya baby adam . !! grrr geram tgok .

    visit my page -->> https://www.facebook.com/healthbeautycare.my TQ ^_^

    ReplyDelete
  2. hi kak namee.. comel ibu & anak..

    kalau berkesempatan bolehla visit --> https://www.facebook.com/healthbeautycare.my tq ^_^

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum namee, hehe nanti sheila nak carilah. tengok Adam dalam majalah. hihiiii ~~~

    ReplyDelete
  4. amboi adamm..kecik2 lg da femes ni....huhu

    ReplyDelete
  5. Wahh... bestnyee kak nameee.. dapat masuk majalahhh :)

    ReplyDelete
  6. malu plak nak beli buku nie. haha. sebab nama majalah ibu & anak.

    congrats namee .

    ReplyDelete
  7. Meletop la baby adam lepas nie..

    ReplyDelete
  8. ala2...baby Adam pun nak Glamer jugak macam mummy dia...

    ReplyDelete
  9. tak sabar lak nak g beli edisi ogos...memang i rajin beli magazine ni sbb byk info n tips..hehe...:) well done dear namee n baby adam..:)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...