Wednesday, October 1, 2014

Hari Ni Dah Mula !

Hi

#MYCyberSale 2014 ! Ini great news untuk shopaholic nih. Eh I lah tu. Sindir diri sendiri. Untuk siapa yang masih tak tahu apa #MYCyberSale 2014, mari sini I terangkan. Sana sini kalau you online, sekarang memang tengah hebah pasal #MYCyberSale ni ...tapi eh blur apa tuhh ? #MYCyberSale ni adalah online shopping campaign held by our government dan diterajui oleh MDeC (Multimedia Development Corporation) . Nama pun 'cyber' sale tau...click click je.

#MYCyberSale 2014 ni adalah campaign terbesar untuk galakkan 'online shopping' di kalangan2 korang ni. Ye kerajaan kita memang memahami ye we olls rakyat Malaysia busy sangat. Kalau ada sale on shopping malls pun tak sempat nak pergi sebab too crowded akhirnya terlepas lah barang best yang murah. 

#MYCyberSale ni takyah berasak2. You duduk je depan laptop and click2. Ingat tak laman web favourite I yang jual barang yang sangat murah tuh ? Malaysia Trusted Online Shopping nile.com.my tuh ? Web nile.com.my ni pun salah satu online web yang join event ni #MYCyberSale ni. Kiranya nile.com.my pun akan tawarkan sale sehingga 90% discount ! Laman web nile.com.my ni paling baik hati  sebab jual barang semurah RM9.90 . Mana nak dapat kasut harga RM9.90 ?? Menjanjikan discounts up to 90% and ada FREE Delivery juga ye .

Tapi...tapi ....tapi....benda best selalunya sekejap je.#MYCyberSale 2014 hanya akan berlangsung  untuk 3 hari saja. Bermula 29th September 2014 sehingga 1st October 2014.  Entah2 dalam masa sehari je dah habis kot...beheee. Better cepat ahh.

Ini antara barang yang ditawarkan nile.com.my harga serendah RM9.90 !














Boleh ke dapat barang2 di atas dengan harga RM9.90 di luar ? *nangis please. 

Tak puas lagi tengok barang harga RM9.90 ? Ok boleh terus ke....

banyak lagi barang murah semurahnya untuk campaign MYCyberSale ni.

Untuk 3 hari saja bermula hari ini 29 September 2014 sampai 1 October 2014 ! Okeh ! During #MYCyberSale ni, nile.com.my tawarkan FREE Delivery untuk pembelian di atas RM48 . Discounts up to 90% okay. Kalau nak cari baju ke, barang rumah ke, barang baby ke, barang dapur ke, barang kereta ke segala jenis barang ..semua ada kat nile.com.my ni !

Toodles !




13 comments :

  1. ramai sgt yg masuk...website pun 'hang'

    ReplyDelete
  2. murah gilerrr nile ni. pengsan shopping

    ReplyDelete
  3. bru dgr kt radio td.. blm sempat nk terjah.. kompom duit nt hbs..

    ReplyDelete
  4. haah.. website hang la... ke internet saya yang lambat nie macam siput nie hahaha

    ReplyDelete
  5. web xleh nak masuk... hang... ramai kot nak shopping

    ReplyDelete
  6. website nile dh hilang..amai sngt yg masuk

    ReplyDelete
  7. sedihnye..smalam bru shopping kt sana..

    ReplyDelete
  8. macam tak percaya ada item harga RM9.90 sahaja. memang boleh pengsan shopping

    http://www.lovehutladyvitamin.com

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...