Monday, September 8, 2014

Iklan dan Marketing Untuk Peniaga For FREE !!

Hi

I baru nak mula business but masih dungu fikir camne nak buat marketing and finally saya jumpa satu tempat untuk mulakan business . So sebab tuh hari ni I menggelupur nak share dengan korang sebab I tahu, memang bukan mudah nak mula dari zero pulak budget mula business memang limited kan.?

Modal , boleh dikumpul . Produk, bleh dibeli . Lepas tuh ? Marketing...macam mana pula ? . Crowd mana nak dapat pulak hoihh. Mace mace nak fikir kalau nak jadi orang business nih. 

Sebenarnya I pun baru tahu masa pergi fashion show SWIFF 2014 harituh. Lucky us ada website SOOQQ ni bagi kita peluang for FREE !!


During SWIFF 2014
    
    
Ni antara fashion designer atau pemilik butik yang berjaya dipilih oleh Sheikhahub untuk ditonjolkan ke serata dunia.

Even founder of Mustika Ratu pun ada kongsi pengalaman business dia. Macam tak percaya umur dia dah 80 lebih weyy. Zaman dulu lagi la mana ada media social semua untuk mula business .

During SWIFF 2014 diorang lancarkan website khas untuk kumpulkan para peniaga untuk menjual... http://ssooq.my 

For FREE!

Sesiapa yang ada business baju / fashion terutamanya..korang boleh masukkan barang2 yang korang jual tu dalam website http://ssooq.my ni. Berapa banyak barang yang korang nak masukkan pun takpe . Tujuan website http://ssooq.my ni dibina oleh Sheikhahub untuk kumpulkan semua peniaga ramai2 dan all of us boleh dapat marketing dari website yang tinggi traffic macam nih.

Sheikhahub ni adalah host international untuk local and international fashion show.  So sila bijak dan gunakan web http://ssooq.my ni sepuas hati. Takde orang marah pun.

Pastuh, mana2 design baju korang yang ada potensi untuk pergi jauh...akan dipilih oleh Sheikhahub ni untuk dibawak ke peringkat lebih tinggi masuk dalam fashion show besar di serata dunia. Yang terbaiknya, tambang, tiket korang semua akan ditanggung. siapa taknak wey ??

Follow these 3 simple STEPS untuk dapatkan marketing secara besaran di laman web SSOOQ..



Senang je kan.

Buka http://ssooq.my . Scroll sampai bawah.

Scroll sampai ke bawah dan pilih for FREE !!


2) Click OPEN STORE NOW
3) Masukkan details
4) Masukkan products !


Nah ni website 



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
Gelang Penghalau Nyamuk : BugsLock




Dekat taman I ni dah banyak sangat kes denggi. Tiap 2 hari, dari majlis kesihatan tu datang sembur ubat nyamuk seluruh kawasan. Cumanya nyamuk ni malam pun dia menyerang. Kiranya time pihak klinik kesihatan datang spray ,  all this clever nyamuk menyorok entah mana. So tak mati pun kena sembur. *sigh


I dah buat eksperimen, nyamuk tak suka benda wangi. Seriously kalau I spray perfume bawah meja tu memang lari bertebaran semua. Padan muka. Tapi yang pandai nya diorang datang balik.

So I dapatkan gelang penghalau nyamuk Bugslock ni. Gelang ni concept dia aroma semulajadi (citronella oil) serai wangi. So benda wangi2 ni nyamuk memang menyampah.  Bila pakai gelang ni, automatic nyamuk taknak dekat sebab dia tak suka bau wangi dari serai wangi tu .


Selalu I pakai kat kaki atau pergelangan tangan ah ! Bau memang semerbak ahhh, memang nyamuk pun tak berani datang !

Kat baby Adam pun I pakaikan. Baby ni bila gatal bukan reti nak garu..nangis je. gahaa. No worries, selamat untuk baby sebab 100% aroma semulajad. No toksik !

Murah je !

Boleh beli dari sini...








13 comments :

  1. kena beli jugak ni banyak betui nyamuk skarang...

    ReplyDelete
  2. Comel sungguh bugslock itu..

    Jemput baca blog kita 😊😊
    linazainal.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. kalau bangun tido je tengok nyamuk mesti kembung2..hee..

    ReplyDelete
  4. wahhh sekarang orang invent macam2 nak halang nyamuk. gelang tu stylo!

    ReplyDelete
  5. Great, will share with my friends.

    ReplyDelete
  6. ada yang jenis pelekat dekat baju pun ok jugak.tapi kena make sure masa tampal tu anak tak perasan.macam my baby dia asyik nak pegang.so,tampal dekat belakang sorok2.nak try gelang ni kang dia asyik pegang pulak.tapi,boleh la try kan.

    jemput datang blog saya :)

    FAD

    ReplyDelete
  7. Namee x boleh klik la pulak bila dah masuk kt website tu. Huhu

    ReplyDelete
  8. mcm2 btol skg ni..nak halau nyamuk pun style gila..slalu sapu2 krim je...tp yg ni menarik!

    ReplyDelete
  9. wow menarik jugak. Just nak share jugak utk marketing iklan juga boleh layari http://terpakai.my/ free jer

    ReplyDelete
  10. CN ada gak beli yang kalerful tu untuk Irfan, tapi ada gak nyamuk yang melekat, geram betul !

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...