Sunday, September 14, 2014

My New Blog

Hi..

Yay. Finally setelah 3 tahun lebih berblog, barulah tersedar diri untuk kemaskan blog sendiri. Selama ni hanya pandai membuat header saja pastu pasang pastu rasa okay lah kemas lah tu padahal bersepah blog. I ni ada idea nak layout macam mana cumanya tak reti buat coding tuh. Sedih. Hampa . Kalau bagi kerja tangan buat model kecik2 bangunan tu I boleh la tapi kalau dah masuk coding2...nangis please.

Since I dah terjatuh cinta dengan satu blog fav I, sebab dia selalu buat product review dengan gaya menarik pastu I boleh mengadap berjam2 blog dia sebab blog dia kemas. behee. So yaa.

Ni lah rupa baru blog Namee Roslan. Each category ada tab masing2 so that senang if nak scroll recipes or tips. No need to search, hanya perlu click pada tab then wallahhh ! 



-Beauty
-Recipe
-Fashion
-Lifestyle
-DIY
-Parenting.

Senang. I nak cari pun senang bila nak tengok gambar baby Adam balik kat tab parenting tuh. T_T . susah kan zaman sekarang dah tak trend camera Kodak tu. Semua softcopy so harap kat blog jela simpan banyak kenangan. Blog ni dah jadi mcm diary dah nak nak journey with baby Adam.

I cakap kat designer blog ni apa yang I nak pastu tetiba dia dah buat semua pastu memang ikut benda yang macam I nak pulak tuh. Harga tempahan dah la murah gila. I just cakap I nak blog nampak clean, professional sikit, biar kena dengan umur I yang suku abad nih, title student, mommy and modern...Tetiba dah siap. T_T

I tempah dari budak cantik ni Blog Designer . Terima kasih Sabrina . Kita sangat puas hati !! Cumanya kalau korang nak tempah kena awal la sebab tempahan dibuka sangat limited. hehe. NAsib baik I berjaya mendapatkan tempat. 

Toodles


--------------------------------------------------------------------------------------------------


MC PALI : PENCARIAN PRAMUGARA DAN PRAMUGARI



Nak jadi FA ni nak kena ada 4 ciri2 utama..
1) Wajah dan penampilan menarik
2) Boleh berbahasa Inggeris
3) Mempunyai lulusan minimum SPM
4) Berumur 18 - 35 tahun.

Sesiapa berminat , sila lah cepat. Sebab dia selalu buka peluang kejap2 je. Kang terlepas pulak. Diorang jamin akan terima permohonan korang kalau korang memang ada 4 ciri2 tuh !Yakin boleh !

For more info...
Instagram : @mc_pali
Official website :  mcpali.my




29 comments :

  1. Simple, tapi cantik =D
    *patutlah dua tiga hari lepas try buka blog kak namie asyik tak boleh,hehe =D

    ReplyDelete
  2. Cantikkkkkk blog baru kak namee ;D hee

    ReplyDelete
  3. Good job sis and Good Luck!

    http://acikwatie.blogspot.com/

    ReplyDelete
  4. suka tgk header dan org bju biru tu...cuteee... ^__^

    ReplyDelete
  5. nice namee punye yg baru ni. Sy bru je niat nak tukar yg baru. Tup2 tengok namee update. Yeah! boleh tempah.. :)

    ReplyDelete
  6. cantiknya, hebat lah org yang terer coding2 dekat blog nie >__<

    ReplyDelete
  7. Nampak lebih kemas dan menarik.....:D

    ReplyDelete
  8. wahhhhhh cantik..... and yeah, kemas and look professional. Senang la kami nk godek nnt hihihi.

    ReplyDelete
  9. Alaa rindu pulak dengan header blog yang lama. Simple bio yet interesting hehehe. Anyway comel yang baru ni saya sukaaaaaa <3

    ReplyDelete
  10. assalamualaikum namee, fresh gila tengok! heheeee

    ReplyDelete
  11. auwwwww,segakkkk! tapi rindu ah nanti ngan header lama tuuuu

    ReplyDelete
  12. Cantik layout baru ni. Tapi header yg lama tu memang legend. Terbaik.
    Jom terjah entri terkini Mindakabur : Tugasan Kedua Untuk Cabaran iPhone 5s

    ReplyDelete
  13. cantik sangat blog namee
    momoy pula teruja rasa nak minta sabrina design kan

    ReplyDelete
  14. i like..serius kemas dan user friendly.

    ReplyDelete
  15. kemasnya blog akak tapi rindu dengan header akak yang lama :)

    ReplyDelete
  16. eyza suka blog namee yang ini.. Cantik, kemas dan seronok nak baca.. rasa macam.. kejap2.. nak tgk blog ni..kejap2 nak lagi tgk.. :)

    ReplyDelete
  17. serius cn mmg suka design baru ni dari yg lama, nmpk profesional tetapi santai ;)

    ReplyDelete
  18. yaya sllu ikt n bca blog2 namee dr mula hingga skrg...stail r dsgn..xd ke nk shre2 tips ngn blger?hihi

    ReplyDelete
  19. blog namee ringan dan senang untuk saya menatap gamabr adam lama-lama. aduhai adam mengapa adam begitu kacak baby adammm *geram*

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...