Wednesday, September 3, 2014

Sihat , Cantik , Slim dan Awet Muda

Hi

Kalau nak maintain sihat , nak maintain muda, nak maintain slim, nak maintan lawa , silalah amalkan minum jus setiap hari bersama breakfast. Dalam masa 10 tahun lagi then nampak la keberkesanannya. Selalu manusia ni nak kesan yang immediate. Ewah, nak cantik macam mengharapkan magic. Baru jap apply produk, lepas 5 minit dah tanya...'hah macam mana muka aku ? ada beza tak?" heh . T_T

The only way untuk maintain sihat, muda, slim, lawa  dalam cara semulajadi.....dengan cara minum juice. Masalahnya bila minum juice selalu harap beli kat pasaraya yang dah sah2 la ada bahan pengawet dan tak fresh pun . Pastuh pergi keluar makan kat restoran, feeling nak healthy maka pergi order lah sekali air juice yang memang dah sah2 la banyak gula and tambah air . Tak cukup juicy tapi feeling2 berkhasiat. bahaaa. Sebab I pun camtuh. Perasan healthy.



Haritu sempat merasa jus perahan machine Juicepresso dari Coway ni. Untung hari tu Coway buat road tour , ala I ada inform you guys kat instagram.  Ramai jugak yang sempat merasa. 





First time tengok hoihh nampak canggih nya. 


Apa jenis buah pun boleh perah. Lepas tuh perahan dia betul2 keluarkan pure jus sekali dengan pulpa tu dia keluarkan.hoihhh. Masa ni i tak rasa lagi jus hasil dari machine Juicepresso sebab excited and wondering macam mana eh machine perah sampai dapat jus yang betul2 jus and segala khasiat of course ada sekali.

Machine Juicepresso ni ada dua saluran keluar. Satu untuk jus keluar, satu saluran lagi untuk hampas. Kalau pegang hampas tu , memang kering. Machine Juicepresso ni betul2 perah aaa. 

Hampas lepas buah nanas diperah....ok pasni boleh guna hampas untuk buat tart pulak . ekekke

No wonder jus dia pure betul....dia punya system extraction ada 3 terus. 3 in 1...
Ultem screw + mesh screen + brush

 Maka terhasil lah jus buah yang berkualiti dan 100% dari buah macam ini...
Ni lah jus nya ! Nampak padat kan. Rasa pun padat...takyah tambah gula. Hmm gila power machine Juicepresso ni.

Diorang siap kasi recipe jus lagi....

Mind Relaxing = Betik + Nanas

Eye Opener = Apple + Lobak Merah
Thirst Quencher = Tembikai + Nanas
Body Fresher = Orange + Honey
Kagum gila. Kiranya target produk ni untuk enhance our health and beauty sebab semua vitamin yang ada dalam buah buahan tu ada. Tak kurang sikit pun. 


Design dia tak complicated sebab senang nak cuci...




Kalau rasa nak maintan cantik, sihat, dan kurus tanpa perlu berhabis duir beli produk dan sign up di tempat2 butik kecantikan...sila lah beli !! Minum setiap pagi !

For more info dan pembelian boleh refer di...


Good news ! Sesiapa nak peluang untuk menang machine Juicepresso ni boleh jin contest diorang okeh ! Free free je dapat machine canggih ni ! Coway Juicepresso Giveaway Contest (25th Aug – 7th Sept 2014

Terus pergi fanpage untuk tahu macam mana nak join contest !




10 comments :

  1. best gile mesin ni. Kite dahla suka juice nie

    ReplyDelete
  2. eh, hampas tu tak tersumbat ke??
    akak suka buat jus yg pure mcm ni, tapi kalu sebiji buah tu, carrot contohnya cuma dapat suku gelas jer, kenalah tmbh air dan gula jugak... hehehehe

    ReplyDelete
  3. Macam best je, macam best je ^^
    Mesin jus kat rumah ni malas nak guna sbb banyak sgt part nak kena basuh . Hahah

    ReplyDelete
  4. menarik ni. saya mmg coway user...tq for the info, boleh lah try adjust suh asben belikan

    ReplyDelete
  5. Wah! Tetiba rasa nak minum jus buah buat sendiri plak.. Adui..
    Rosmiza Ali Official Blog™

    ReplyDelete
  6. wah! kat rumah pun ada juicer...ehem xpernah pakai lg... bahahahaha... nmpk entry ni terus nk buat jus buah....muahxxx sayang namee!

    ReplyDelete
  7. Actually juice presso ni mmg sesuai utk kegunaan rumah je.. kalau berminat dengan mana2 produk coway boleh contact CM Syahrul - 0172030600

    ReplyDelete
  8. Boleh beli letak kat asrama ni. Sape nk guna bayar 50sen. hahaha

    ReplyDelete
  9. Time kasih ats info yg best ni..nk slim dgn pelbagai tips bole la singgah sini ye..
    http://hairunissajopri.blogspot.com/2014/11/tips-mudah-turunkan-berat-badan.html?m=1
    Nissa
    0193584312

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...