Monday, September 29, 2014

U ada ?

Hi..

Telco manakah yang paling I paling suka ? Telco yang paling I cintai is telco yang line nya tak sangkut2 , murah juga berbaloi and bila nak hujung bulan line masih laju dan boleh diguna walaupun data dah habis. Bila I perlukan dia, dia selalu ada untuk membantu. Sungguh murah hati telco iteww, 

Tapi most of the telco, bila dah tengah bulan je, mesti dah sangkut2 macam siput. Katanya sebab data you dah habis okay. Tapi satu telco je yang i pernah experience yang dah hjung bulan....masih laju dan boleh guna. Its Umobile ! hehehhh.

Good news for us...Umobile akan expand secara aggressive lagi coverage diorang and target 2 juta new customer lagi by 31 December 2014. Akan ada 2,000 sites lagi untuk improve connectivity kat seluruh Malaysia. Haritu I berkesempatan join diorang punya launching kat Double Tree hilton, Ampang. Ni gambar during pelancaran U mobile Vission 2 million.






Sekarang U mobile dah best pun, lepas expand ni lagi lah best and lebih laju. yippie. The target is, pengguna rasa berbaloi dengan apa yang kita bayar, high speed mobile internet , high coverage ! Congratulations Umobile !! akan ada banyak surprise lagi untuk pengguna U mobile uollss ! Special punya !





By the way, U mobile skang ada karaoke apps dah. so korang yang gila karaoke sangat tu ..boleh lah download apss Ukaraoke dari U mobile ni lepas tu melalak la sorang2 depan handphone. gahaaa. Nama karaoke apps tu Ukaraoke. Just search kat playstore dari smartphone korang okeh !! 

Toodles !




5 comments :

  1. kalau iya lah, saya akan tetapkan guna UMobile, sebab sekarang kat Kampung saya, memang hazab lineeee!!! nak muntah rasanya kalau cakap.. takde line deknon... please UMobile do something and quick.

    ReplyDelete
  2. Salam, best ea kak namee U mobile ni? Rmai org ckp ok. Rase mcam nak try je 😊

    ReplyDelete
  3. Buat masa ni belum pernah pakai lg liine ni

    ReplyDelete
  4. Namee, masa zaman student, ramai kawan-kawan kita guna Umobile ni.. line internet dia menjimatkan!

    ReplyDelete
  5. tak penah try..kalau bagus y not sy pun tukar kpd umobile kan

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...