Tuesday, November 11, 2014

Kegilaan Bulan November

Hi

Satu benda yang I tak boleh tinggal .heww. Online shopping. Bukan niat nak membeli tapi suka tengok website yang menjual, macam membelek2 catalog. Tapi satu website yang paling buat I gila dan tercetus macam2 idea untuk mix & mtach dari barang2 yang dijual dengan barang yang ada kat rumah. Tak kisah lah pakaian ke, atau perabot atau pasu bunga yang dijual. Website www.nile.com.my ni mesti buat orang terbeli tapi terbeli yang berbaloi dan poket tak menangis sebab harga runtuh. TERBELI .

Satunya murah yang teramat. Rasa berbaloi beli, Kalau tak beli rasa dengki kat orang lain kalau diorang dapat beli barang tuh, erghh. Tengok ni, tak habis2 nak buat orang membeli. Sekarang pulak dah jalankan promosi RM11 sempena tarikh hari ni 11.11 pulak dah. RM11 untuk pakaian ? Handbag ? Peralatan gym ? Hanya harga RM11. Kan saja nak menggoda tu namanya.

Tengok lah nih..tapi dia limited hanya 3 hari je bermula hari ini tarikh paling sweet 11.11 sampai 13.11 saja...heww. Saja buat orang menggelupur.

Lihatlah kegilaan tarikh keramat 11 November nih.....segalanya 11 ringgit ..













tapi macam biasa lah, benda best selalu sekejap. 3 hari je weyh. Apakah ini semua. Memang kena berebut. 

Yang lagi baik hatinya siap nak bagi free delivery untuk pembelian di atas RM48 untuk semenanjung Malaysia.

Siapa nak bolot semua barang harga RM11...cepattttttt....







19 comments :

  1. alahai kak namee suka tau promote bnda2 murah gila cmnie...geram rasa nak beli smua

    ReplyDelete
  2. Ha...ha....tima kasih bg info....

    ReplyDelete
  3. I berminat dengan kasut.tetapi kenapa tidak boleh bukak ye

    ReplyDelete
  4. Ngah syok2 shopping tetiba "unable access services" ee nangis!

    ReplyDelete
  5. mak aihhh.. murah tahap gaban dah ni.

    ReplyDelete
  6. Kak namee...cuma barang yg dia tulis rm11 je ey yg offer?

    ReplyDelete
  7. Nile xd kedai ke sis...
    Rasa nak tgk sendri dan pilih.. Mest lagi seronok.. Hihi
    Tq

    ReplyDelete
  8. Nile xd kedai ke sis nak review sendiri..
    Mst lagi seronok. Hihi

    ReplyDelete
  9. dah terbeli namee...OMG...hahhaa..mmg suka time sale mcm nie =)

    ReplyDelete
  10. Sama la.tengah rambang mata memilih harga RM11 ni.alahai.menggugat jiwa betulhuhu

    ReplyDelete
  11. Salam..namee its me elyani but this my hubby facebook we just sharing...hehe namee i really like ur blog...mcm mn nk buat blog mcm ni...boleh la tolong teach me or give some tips or guideline hoe to make blog as ur blog...please namee if ur dont mine for sharing with me.....tq namee...

    ReplyDelete
  12. masa namee update kat fb pasal barang rm11, ingatkan beli kat zalora. tp zalora buat sale rm11 sehari je..

    ReplyDelete
  13. adehhh.. namee.. saje je menggugat keimanan tak nak online shopping this month sebb nk spend ke lain.. macam terpaksa je ni.. macam kena beli je.. adehhh..

    ReplyDelete
  14. This storage place has been a great place to store my business equipment. I've used this facility for over 2 years and they have been excellent to work with and affordable too.
    self storage in Balcatta

    ReplyDelete
  15. Memang akan terpengaruh. RM11 sahaja :)

    http://www.lovehutladyvitamin.com

    ReplyDelete
  16. Kak namee mmg selalu buat poket sy kering.. haha.. btw ni first time comment dekat kak namee punya blog.. biasa jadi silent reader je.. ni baru je buat blog. hope boleh jadi mcm kak namee.. :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...