Tuesday, November 25, 2014

Sakit Hati Je Baca .

Hi

Sakit hati betul bila dengar kisah camni. Ooo bila hodoh orang layan macam apa je. Bila muka lawa licin ? eyy geram. Kalau banyak jerawat bernanah nanah, orang geli2 taknak amik jadi pekerja. T_T

Sekarang, Kemana saja Nora pergi, pasti menarik perhatian ramai. Wajahnya putih gebu, berdahi licin susuk tubuh mengiurkan dan suara yang manja. Memang perfect! Dah tentu ramai lelaki terpikat. Sebab tu lah wanita-wanita lain cemburu dengan Nora ni..mana tak nya, boyfren dan suami dorg pun duk puji si Nora..

Pasti ramai yang xtahu wajah Nora sebenar.. nak tahu kenapa?? Ha..sebab kata Nora masa zaman remaja dulu, dia boleh dikatogorikan sebagai HODOH, sebab muka banyak jearwat nanah2 berair sampai ke tengkuk. Kawan pun memang tak ramai sbb semua orang geli nak dekat dengan dia dek kerana wajahnya yang penuh jerawat batu berair2 dan parut. Ya betul!..Nora yang sebenarnya , terlalu teruk masalah jerawat nanah. Nora selalu diejek dan dihina sebab muka merah dan jerawat penuh nanah. Orang asyik cakap "eee geli eee geli" bila nampak Nora.

Dulu, selepas tamat pengajian (ijazah kelas pertama tau), Nora banyak kali minta kerja tapi semua kena reject atas alasan personaliti tidak menarik. Takut nanti business tak laku sebab nanati orang tengok kulit Nora menggelikan. Last2, Nora kerja sebagai juruwang di station minyak dengan gaji hanya RM600. Itupun setelah Nora merayu2 akan kerja sungguh walaupun kerja sikit sangat jumlahnya.

Tuuu dulu….sekarang Nora yang kita kenal dah hampir 32”- Pengakuan ikhlas dari Nora (nama samaran)

Sampailah Nora cuba serum Panacea Beauty. Itupun setelah dicadangkan oleh kawan. Tak sangka, kulit jerawat yang penuh nanah seluru muka makin kecut dan Nora terus amalkan Panacea beauty serum. Kini semua dah tahu rahsia Nora. Jangan salahkan Nora kerana kecantikannya. Salahkan diri sendiri yang tidak pernah mencuba mengupgrade kecantikan diri. Kehidupan kita hanyalah pinjaman dan menjadi kewajiban kita menjaga kesihatan dan kecantikan diri sendiri.


NI WAJAH TERKINI NORA

Masih belum terlambat untuk korang jadi macam Nora tau. Cuba tengok gambar-gambar mereka yang dah cuba..


Dapatkan dari rakan niaga terdekat dengan tekan link ini: https://www.facebook.com/notes/panacea-beauty-official/senarai-rakan-niaga-panacea-beauty/564053780378228


Nak jana pendapatan bermula dari zero? Hubungi no di bawah:




Hotline: 013-444 9531
FB/IG: PanaceaBeautyOfficial 
Email: panaceabeautyteam@gmail.com





8 comments :

  1. wow!!...mmg cun lg mengiurkan la nora sekarang..:-)

    ReplyDelete
  2. Mati-mati ingat Nora Danish yang dimaksudkan tadi. Hehe :3

    ReplyDelete
  3. Org perak boleh dptkan serum ni dr saya ye.. whatsapp 012 5127149

    Panacea Beauty Perak

    ReplyDelete
  4. Brp harga serum ni?klu kat area kl/selangor camne nk dpt?

    ReplyDelete
  5. Serum Terbaekk.
    Pembelian Serum Biowhite Collagen blh hubungi sy 013-7767999 stokis sah Panacea Beauty. Dpt 4 free gift lg :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...