Saturday, December 6, 2014

Biru Yang Mewah

Hi

The only accessories yang ada pelbagai function selain menyerlahkan gaya, JAM TANGAN lah. lol. Jam tangan yang boleh tengok time, act sebagai accessories, and at the same time kasi personality kat si pemakai tuh. All in one. Sebab tu lah tangan I selalunya togel takde barang kemas atau gelang2 lain sebab pakai jam je dah cukup as accessories. Cukup.


My new pick is jam tangan dari GUESS Collection nih. Guess keluarkan collection jam tangan baru and theme 'biru' for both men and women. Macam tahu2 je memang my fav is blue color, saja je menggoda suruh memiliki satu. For me, warna biru warna yang paling2 tak lapuk dalam fashion. Like yeah, obviously, warna denim yang suit untuk semua occasion. Even our surrounding pun, warna apa yang paling menenangkan ?


Bila stress, dongak kepala tengok langit 'biru' kan ? and tenung lautan biru ? Tenang terus hilang stress. Perasan tak, biru tak pernah tak lekang dalam dunia fashion kita ? Warna biru will always be my pick. Biru symbolize kestabilan, ketenangan, dan keyakinan. Tak percaya cuba pakai baju biru. hewhew.


Dalam dunia fashion, warna biru melambangkan kekuatan . Dari warna denim sampailah accesories, warna biru memang synonim untuk lelaki. Tak kisah lah untuk outfit formal atau casual. See, warna biru memang paling senang untuk masuk dengan semua gaya. Pulak new collection jam tangan GUESS ni combine kan warna biru dengan rose gold and honey brown leathers. Campak lah warna apa untuk padankan dengan biru, mesti sesuai !

Kenapa biru ?
-Warna biru yang dipilih untuk koleksi baru jam tangan GUESS adalah unik dan istimewa
- Belum pernah lagi jenama fashion terkemuka yang lakin guna warna biru seperti koleksi terbaru GUESS ni
- Uniseks. Lelaki boleh pakai, perempuan pun boleh pakai.
-Dynamic dan sangat denim friendly.
-Paling paling senang untuk mix and match dengan warna2 lain macam silver, putih, rose gold, etc.
- Koleksi jam tangan biru terbaru dari GUESS was inspired dari trend of Camo and military inspiration.

Semua jam tangan baru dari new blue colletion GUESS ni sangat variety dari segi

- Dial Details

- Nylon straps

- Denim straps (iconic to the GUESS brand)

- SPECIAL Thermo Pattern Technology

- Smooth and Textured Silicone

My pick...





TThe blue print style W0472L1. Collection yang Namee pick ni is a combination of blue and rose gold. Inspirasi dari warna denim and campuran warna rose gold tu beri impak mewah buat si pemakai. Ewah.


See, told ya. Tak perlu gelang emas weyh. Pakai jam Blue collection dari GUESS je dah serlahkan gaya. Paling suka sebab boleh suit dengan macam2 gaya...


FORMAL ATTIRE



CASUAL ATTIRE



TRADITIONAL ATTIRE


-
-
-
-
Antara koleksi terbaru blue print yang lain dari GUESS Collection..

Koleksi Blueprint dariGUESS memberi idea untuk si pemakai on 'how to wear blue'. Semua pieces dari collection Blue print ni combine warna biru, rose gOld and leather brown. Sebab tu lah mudah untuk gayakan dengan semua style . Tak kira lah formal, casual atau traditional wear. Semua sesuai!



Kalau lebih gemar warna all blue, this will be the best pick !



Untuk design yang ni adalah lebih detail, Gabungan denim untuk tali dan bulatan jam di highlightkan dengan detail warna rose gold.


Untuk pengguna lelaki, koleksi jam tangan blueprint ni bakal menaikkan lagi gaya dalam pelbagai style.

So antara koleksi jam tangan di atas, yang mana paling korang suka ?! hewhew . Kalau nak tengok koleksi lain, boleh tengok kat official website ni http://guesswatches.com/fashion/blue-printf14


Jika korang pergi kat butik GUESS dan kedai Aksesori GUESS sekarang, anda boleh participate peraduan GO BLUE! Sah dengan pembelian mana-mana jam tangan GUESS. Hadiah utama ialah RM3000 GUESS Cash Voucher!!! RM3000 tau! Mana nak dapat ni??



Toodles !




9 comments :

  1. Assalamualaikum namee, lawanya jam tu T_____T"

    ReplyDelete
  2. jam yang kak namee beli tu lawa sangat. perfect combination!!

    ReplyDelete
  3. menangis tak berlagu tgk jam biru tu !!!

    ReplyDelete
  4. Fuyyoh...dah 5 tahun tak tukar jam tngan...Gatal je rasa tangan ni

    ReplyDelete
  5. wow menyerlah biru dia, serious cantik

    ReplyDelete
  6. cantiknya. brape ye? more than rm500 ke?

    ReplyDelete
  7. Wahhh! semartnye! Koleksi Guess watches nih memang favourite. Hmm...kena menabung nih, nak tambah koleksi. Hiks!

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...