Monday, December 8, 2014

Cinta Dari Maybank

Hi

Ramai yang takut untuk buat credit tapi perlu fikir logik jugak credit card ni perlu ada untuk setiap orang. Mudah nak bawak jauh2. Takkan la nak bawak cash berkepuk2 dalam wallet. Kalau tercicir , nangis please . So better sediakan satu card untuk mudahkan di waktu emergency. Term 'emergency' ni terpulang lah pada individu.  hewhew


Pastu kalau apply credit card make sure pilih yang bakal banyak memberi benefit pada kita. Contoh credit card dari Maybank . Sekarang pulak ada kempen Maybank #iLove Campaign. Spread the love uolsss.




Tengok lah ni, ini expenses untuk minggu ini saja ok. Beli barang masak untuk semiggu dah berapa. Pastu singgah kedai tiap2 hari beli jajan. Tu belum termasuk expenses untuk petrol pergi balik kerja. Kadang2 malas nak masak, keluar makan luar pun bill lagi. Bila ada duit lebih sikit , mulalah nak shopping2 untuk gembirakan hati yang penat bekerja. 

After total up semua nya, banyak jugak tuh. Imagine la kalau semua benda yang kita dah belanjakan tu ...dibayar balik. Kiranya ada yang baik hati untuk cashback. hewheww. Ni bukan angan2 okay. Memang betul tapi dengan syarat kena spent all the bills guna Maybank credit card ! hewheww

Sebab sekarang tengah ada campaign I LOVE 100% Cashback Campaign .Eh dah seronok belanja2, pastuh Maybank dengan baik hati dan penuh cinta nya nak 100% cashback. Ewah. seronok sungguh. Bermula dari  1 October 2014 till 31 January 2015 boleh berbelanja guna card cinta Maybank anda tuh untuk petrol, groceries, dining dan mace mace lagi. Seronok gila hoi dapat 100% cashback !

Boleh read terms and condition di SINI




Eh bukan tu saja..ada lagi cinta dari Maybank ni. Sekarang ni pemegang2 card Maybank berpeluang untuk menang 25,000 bonus Air Miles. I LOVE 25,000 bonus Air Miles.

Sign up Maybank Premium Credit Cards untuk menang 25,000 bonus Air Miles.

Boleh sign up salah satu card di bawah, pastu berpeluang untuk dapat 25,000 bonus Air Miles.

Boleh sign up yang mana satu yang korang suka, hewhew...


  • Maybank World MasterCard
  • Maybank Visa Infinite
  • Maybank 2 Cards Premier





Lagi satu dengan baik hatinya Maybank nak hadiahkan kereta Polo Sedan, Win yourself Polo Sedan
Taknak ke ? hihi

Ewah, dah puas berbelanja, dapat pulak peluang menang kereta. Siapa yang nak bagi . Ada 5 buah kereta untuk dimenangi. Boleh baca terms and condition kat SINI


Terllau banyak cinta yang Maybank nak bagi. Tunggu apa lagi !


Toodles !





15 comments :

  1. salam wahhh mcm2 maybank nak bagi ni hadiah menarik tq sbb kongsi info...

    ReplyDelete
  2. Sounds great! Tq nameee for info :)

    ReplyDelete
  3. Menarik ni.. Thanks sharing info.. :)

    ReplyDelete
  4. Tq namee..cantik header blog,love it:)

    ReplyDelete
  5. Assalam saya blog walking saya ingin menjemput anda berkunjung ke blog saya http://gagahboro.org/ Saya follow sini ye n kalau ada masa followlah blog saya....

    ReplyDelete
  6. Salam ziarah..

    Nice entry.. banykk info.. blog pon cantikkk

    LatifahFazri

    ReplyDelete
  7. suka blog ni simple n menarik :)

    ReplyDelete
  8. blog ni penuh dengan maklumat yang menarik dan style....

    ReplyDelete
  9. thanks for the info since i still havent own any credit card

    ReplyDelete
  10. Kena pandai kawal diri bila dah ada credit card...

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...