Thursday, December 11, 2014

OOTD : Biru Yang Sexy

Hi

So far , tak pernah memiliki gelang emas sampai ke siku untuk menyerlahkan gaya. satu tips untuk serlahkan gaya, just beli jam tangan yang 2 in 1.  Boleh jadi accessories dan tengok time . Plih pattern yang tampak mewah dan kena dengan semua style. Contoh macam jam tangan baru  GUESS blue timepiece nih. Semua baju pun boleh suit. hewhew

OOTD with my GUESS blue timepiece..






This is my outfit untuk hari biasa kalau pergi shopping , hangout with friends atau meeting dengan clients.

So korang dah ada GUESS blue timepiece ke belum ? Kalau belum sila cepat, this is the best accessories ever.

Good news untuk korang , I nak bagi  this stylish GUESS iPad cover . Korang hanya perlu kongsi Blue style Outfit of the Day (OOTD) di instagram !


Step 1 : Follow saya di instagram @nameeroslan

Step 2 : Upload gambar Blue style Outfit of the Day (OOTD) korang paling lambat pun by 31 December 2014 

Step 3 : Hashtag GUESSBlueNamee

3 gaya OOTD yang paling menarik bakal menang GUESS iPad cover.

Pemenang akan diminta untuk email butiran details di nameeroslan@hotmail.co.uk 

Toodles !





4 comments :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...