Thursday, December 25, 2014

RM2000 Pretty Pleaseeee !

Hi

Christmas and hujung tahun weyh . Maksudnya apaaa ? Maksudnya banyak SALE. Kalau nak beli barang idaman dengan harga SALE, selalu tunggu hujung tahun. Satu, sebab perayaan Christmas. Eh! yang tak sambut Christmas pun sekali tumpang SALE. Sama la macam musim Hari Raya, kaum lain yang tak sambut Raya pun tumpang sekaki shopping Raya SALE. hewhew. Kedua, bila hujung tahun kebanyakan butik nak habiskan stok yang ada sebab tahun baru nanti koleksi baru. So bila hujung tahun time Christmas sila gila.


Satu yang I tengah target ni, nak menang voucher RM2000 dari KLCC. Sesape yang follow facebook Suria KLCC tahulah,   bila kita shopping kat Suria KLCC sekarang ni ( di butik yang terpilih) , ada chance untuk dapat free coupon of ... 

Skinfood product pack
(FB: https://www.facebook.com/skinfoodMY).

atau

Brow Service from Benefit
(FB: https://www.facebook.com/BenefitCosmeticsMalaysia /
Instagram:@benefitcosmeticsmy)

Ni antara butik yang join campaign, so if korang shopping kasut kat kedai ni denga harga RM150 ke atas boleh redeem voucher tuh..

1) ECCO :Third Level, Lot 308G
2) Clarks : Second Level, Lot 206A
3) Florshiem : First Level, Lot 132A
4) DC Shoes :Third Level, Lot 308J
5) Jelly Bunny : Concourse Level, Lot C15D
6) Tiamo : Second Level, Lot 223C
7) Charles & Keith : Concourse Level, Lot C12-C13
8) Vincci & Vincci Accessories : Concourse Level, Lot C15L – C15M
9) NOSE: Concourse Level, Lot C62
10) Moreschi : Ground Level, Lot G33
11) Bally : Ground Level, Lot G36
12) 12) French Sole: First Level, Lot LC-104
13) Nine West: First Level, Lot 101C
14) Steve Madden: First Level, Lot 105B
15) BATA: Second Level, Lot 222B
16) Stride Rite: Second Level, Lot LC-202
17) The H Store: Third Level, Lot 313B

Dapat tahu bleh redeem coupon tu bila beli kasut Jelly Bunny harga RM150  Yang layak dapat coupon ni is pembeli yang berbelanja RM150 ke atas. eh macam "tuah ayam nampak di kaki, tuah manusia nampak di kasut" . hewhew. Tiap hari 10 orang akan dapat coupon tuh. Menggelupur bila terpilih and boleh redeem ! 

Ni lah dia, kasut Jelly Bunny yang dah bawak tuah bagi I dapat voucher free. 











My pick. Selesa sangat kasut Jelly Bunny. hewhew. Harga tak mahal pun. 

-
-
-


My Candy OOTD with Jelly Bunny











Tapi yang I nak nak nak sangat, pretty please....nak final prizes dia. 

Hadiah utama RM2000 shopping vouchers, 
Hadiah kedua RM1500 shopping vouchers ( 2 pemenang )

Untuk menang hadiah utama RM2000 tu, kena invite ramai2 kat facebook untuk sama2 enjoy shopping spree ni. So korang jangan la annoying kalau dapat invitation dari iols. behhee. Harap2 la dapat voucher RM2000 tuh. Skang ni tengah bergiat invite semua orang dalam facebook , mudahan dapat lah menang. Invite je sebanyak yang mungkin. Skang target nak invite beribu2 orang lah ni. Mintak2 la haku menang voucher RM2000 tuh. wee weee

Korang kalau nak join pun boleh.

1) Like page Suria KLCC



2) Tekan app 'Shopping Spree' tuh, pastu isi kan detail nama, alamat , ic segala.



3) Invite kawan2 seramai yang mungkin.

-
-
-
-

Pastuh sape yang invite paling ramai kawan, akan menang la voucher RM2000 tu . Tempat kedua RM1500 and 6 hadiah saguhati.

Ok lah, bye nak gi invite semua orang. hahaa. Hope menang ! siapa paling banyak invite kawan , menang voucher RM2000 . T_T . Sampai 31 December 2014 je ni. Hope sempat lah lawan orang lain.




Toodles !





11 comments :

  1. suka jugak kasut jelly bunny, harga pun affordable. good luck kak namee :)

    ReplyDelete
  2. Waaah , seronok nie kalau dapat shopping Free . memang heaven .

    ReplyDelete
  3. suka jelly bunny sebab bau dia tu...kdg2 lalu dpn kedai bau dia tu mcm menarik2 ja utk msuk dlm kedai...hehe...rm2000 byk tu

    ReplyDelete
  4. hehe.. siapa kata ibu mengandung x boleh bergaya spt biasa? ini bukti ni ^^ cantiknya beg belakang kasut yg knamee pgg tu T-T

    semoga terus sukses

    ReplyDelete
  5. Waaa comell. Namee i hari2 mesti nak tengok blog u. Lagi2 nak tengok fashion and resepi u.
    Love yaaa nameee ^^

    ReplyDelete
  6. Comella namee. Lawanye kasut2 dan beg2 tu...

    ReplyDelete
  7. ok,dh follow fb pn,tp last week terjah klcc but shopping brg baby je , tomorrow boleh ajak husband lg shopping brg makmak pulak..wee!

    ReplyDelete
  8. gud luck... mudah2an berkat anak akan bejaya...

    ReplyDelete
  9. Salam. Hee semoga berjaya menang.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...