Friday, December 12, 2014

Sempena Tarikh 12/12/2014

Hi

Apa ni, hujung tahun banyak sangat SALE ni and again haruslah digembar gemburkan sebab time SALE jelah boleh jadi seorang yang bijak berbelanja sebab semua barang dijual dengan harga diskaun. Tak bijak dapat SPM straight A pun takpe weyhh asalkan bijak berbelanja jimatkan poket sendiri dan suami. 

Lazada pulak offer peluang manis untuk pembeli. Sempena tarikh 12 / 12 / 14 . Sempena tarikh keramat yang cantik tuh (bukan main macam tarikh keramat mula bercinta nak pilih tarikh cantik2 pula tuh) , Lazada akan offer SALE untuk pembeli. Pastuh dah puas membeli dengan nilai RM1212 dapat beli macam2 barang....berpeluang untuk menang cash RM500 lagi. Untung tak untung. Dah la shopping bagai nak gila barang murah.

Eh sekarang di kala ku menaip jam masih pukul 10 malam di tarikh 11 / 12 / 2014. Sempat ku memilih wishlist untuk serang esok..... ( dah nama pun SALE bermula tarikh 12/12/2014 so haruslah wishlisht dicatit awal2 hewhewww)....

Wishlist2 yang tak sempat dibuat hantaran kahwin...hewhew

Mesin jahit mini comel, ditawarkan harga di tarikh keramat 12/12/2014 ...RM129 . Harga asal RM299. 


Camera idaman weyh, ditawarkan harga di tarikh keramat 12/12/2014 ...RM179 . Harga asal RM399.  Eh jauh beza tu, haruslah beli hoi. 

Teringin nak bergaya dengan baju by Hatta Dolmat. Oh inilah peluangku. ditawarkan harga di tarikh keramat 12/12/2014 is RM231.20 ...harga asal RM280.

Eh pastu ternampak set sudu nih, gulp. Ok add in cart...kalau nak beli harga bukan sale bukan main mahal so baiklah haku sambar awal2. RM239 saja dari asal RM700 memang takde makna ah i nak beli.

Teringat nak beli stroller standby untuk Adam. nak beli yang murah je, beli ribu2 pun taknak naik pun. so stroller standby takyah la nak beriya sangat...terus masuk wishlisht stroller murah RM135.


Dah lama cari benda ni tapi tak menyempat lagi. Dah alang2 ternampak kat Lazada  di tarikh keramat 12/12/2014 yang indah ni..maka mari masuk dalam wishlist untuk diserbu esok..RM55 aje.


Ini lagi sangat menggoda. RM69 je. Harga asal RM269. 


Orang bijak memang camnih. Satu hari sebelum nak serbu memang akan sediakan wishlist. So itulah barang dalam range harga RM1212 hewheww. 






Eh dah 12/12/2014,  hari ni lah kan ?? Apa lagi, mari terjahhhh,,,,



Sale up to 95% weyh,,

Nah amik shopping voucher ni ..

Tekan link ni untuk enjoy RM25 off !  lazada.co/nameeroslan_lazada1212


T_T


Aura7Rizqi : gabungan 7 jenis pati bunga yang diproses dan dibacakan ayat suci al-quran

Suami jarang puji anda ??

Aura7Rizqi : gabungan 7 jenis pati bunga yang diproses dan dibacakan ayat suci al-quran

Suami jarang puji anda ??


Pernah tak rasa lesu ? Pastu rasa macam takde orang nak geng dengan kita , atau kalau pergi interview ke apa mesti panel tak suka kita sebab nampak kurang bertenaga? Rasa dah habis konfiden dah tapi tak diterima ? Haa tu lah yang orang panggil aura. Ada oramg rasa term aura tu macam mengarut kan, padahal dalam islam memang ada sebut tentang aura ni tapi dalam Islam kita panggil Nur ( cahaya ).

Kita nampak cergas and orang sekeliling pun senang bila bersama dengan kita. Rasa macam "alahai sejuk je mata aku nengok dia ni". Nur ni boleh terserlah dan berkaitan dengan beberapa factors , antaranya..

-persekitaran
-pemakanan
-senaman
-takafur
-tidur
-hubungan kemanusiaan

Lagi satu cara dengan amalkan 
Aura7Rizqi ni which adalah gabungan 7 jenis pati bunga yang diproses dan dibacakan ayat suci al-quran dan sangat bermanfaat untuk menaikkan aura seseorang.

1) Untuk perniagaan ( sebagai pelaris)
2) Untuk anak2 ( kuatkan daya ingatan, penenang hati , kurang nakal)
3) Untuk rumahtangga ( sebagai penyeri, dan tambahkan kemanisan rumahtangga)
4) Mengandam pengantin ( tambahkan seri pengantin dan aura)

Kalau suami jarang puji pun cuba try....terus meletops...hewhew



Kalau berminat boleh beli dari Aura7Rizqi

                                  





3 comments :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...