Wednesday, December 3, 2014

Terlalu Menggoda

Hi

Skang dalam section wardrobe, akan terpisah dalam beberapa category. Semua jenis baju ada, dari takde lengan, lengan pendek, lengan suku, lengan panjang, jumpsuit, baju traditional dan dress. Sama jugak jenis2 seluar yang disusun..low waist, high waist, skinny, boot cut semua digantung ikut category. Senang nak cari bila dah bahagi ikut category. hewhew. Tapi belek punya belek terperasan , dalam wardrobe kekurangan blouse dan jubah cantik molek !

Apa lagi, godek2 segala website kegemaran nile.com.my dengan niat di hati mahu mencari baju murah berbaloi2. Ok mari cari 1 blouse dan 1 jubah yang paling terkenan di hati sambil men scroll down website nile.com.my ini . (dengan nada tegas) . Satu pasang je ! Promise !

Pastu parah. T_T . 

Blouse yang digodek semuanya papar harga bawah RM30...mampu ke mengalih cursor komputer riba untuk tekan X untuk menutup page website menjual murah sebegini ? Menyampah. Kualiti jahitan kemas .

Last2 terbeli belambak2... T_T


Siap boleh COD tu yang tak menahan tu. Hari ni order, esok tu dah sampai depan rumah. 


Ini blouse pertama yang dipilih. Sambil tekan 'add to cart' mata menjeling blouse lain.... Apa ni semua harga bawah RM30 ni.. menggoda.






Blouse tahun baru lagi ( siapa suruh harga bawah RM30 ) ..




Eh ni paling most favourite. Blouse jenis fish tail. Depan senteng dari belakang. Bila berjalan flowy2 ala2 macam model catwalk atas stage baju terbang2. hewhew . Juga harga murah bawah RM30.




Sekarang mood sarung blouse, padankan dengan pallazo . Alasan konon nak padankan dengan pallazo walhal pallazo tu murah , rasa sayang tak tertekan beli. T_T . Tiada kekuatan untuk shutdown laptop. hewhew



Mula2 konon hunting for blouse je, terjebak pulak dengan jubah muslimah. hewhewww . Tak tahan tengok jubah / maxi yang warna layer2 camnih. Mengandung bukan penghalang untuk daku membeli belah. hewhew



Beli satu tak puas, click lagi  'add to cart' jubah untuk pakai pergi kenduri dan event...

Plain tapi ada detail lace di penghujung kain dan tangan. 



Tak puas hati lagi. susah nak buat keputusan, eh ter add to cart lagi satu. Dalam 3 jubah, yang ni paling suka. 

mengandung pun boleh sarung uolsss.



Niat asal "1 blouse 1 jubah je namee untuk tambahkan collection dalam wardrobe!!" ( bisikan hati ) tapi durjana betul bila tertekan banyak pilihan masuk dalam cart. Nasib baik murah, tak terasa . hewhew. Nasib baik lah jari jemari ni pantas, kalau tak mesti dah sold out. Ni sambil update blog , tab sebelah web nile.com.my . Masih belum puas. Bahaa

Siapa yang cari blouse dan jubah dan segala benda lah murah, sila usha nile.com.my sebab memang murah. Sila menggila. hewhew. 







18 comments :

  1. lama dah tak godek-godek website nile. kalau godek nanti confirm terbeli something >___<

    ReplyDelete
  2. hahaha kelakar..sekali penuh wardrop u namee..dgn baju baru...hikshikshiks

    ReplyDelete
  3. Alahai....ni la gara2 shopping hanya dihujung jari..kih2

    ReplyDelete
  4. cantik2 blouse...dah lah harini gaji.......huhu..

    ReplyDelete
  5. Menggoda sangat..
    Terberkenan pulak tengok fish tail blouse dengan jubah maxi kaler hijau tuh.. =D

    ReplyDelete
  6. Kak. Nak tnyela. Seluar jeans maternity ke tu?? Lawanyee..sharela beli ktne. Hehe

    ReplyDelete
  7. Untunglah saiz kecik even preggy...

    ReplyDelete
  8. memang menggoda jemari untuk click click... beli :')

    ReplyDelete
  9. hehehe.. boleh terjebak sama.. janji puas hati.. ;)

    ReplyDelete
  10. wahhhh..comel je namee preggy.

    Tahniah..

    ReplyDelete
  11. Hi mommy. Namee pakai saiz ape ya utk blouse fishtail kaler merah?

    ReplyDelete
  12. wahh berbaloi2 harga.. cantik pulak tu.. kene usha ni.. thnks share

    ReplyDelete
  13. Cantik blousenya...sesuai untuk mereka yang bertudung

    http://www.lovehutladyvitamin.com

    ReplyDelete
  14. ni kalau akak godek website ni mesti sakit jer hati. takpa la..bagi kat uols jer la. hahaha

    ReplyDelete
  15. amboi sakannya....pndai kak namee plih blouse smua cecantik

    ReplyDelete
  16. nape la u beli barang salu cantik,, saya beli,, salu frust bile dapat,, rasa macm tak puas hati,, huhuuu

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...