Friday, January 30, 2015

Ganjaran Untuk Semua !

Hi


2,100,100. Mari nak sebut seketul seketul digit tu....Dua juta satu ratus ribu pengguna sejak pelancaran bulan Februari 2014, I antara yang lambat dapat tahu pasal  GALAXY Life app ni. Gila ketinggalan zaman . T_T . Total pengguna 2,100,100 tu adalah dari bulan Februari 2014 ?. Sekarang dah masuk 2015 pun, dah berapa juta pulak pengguna dah download GALAXY Life app ni sampai hari ni. hewheww. Eh download free je dari PlayStore siapa tak mahu hewhewww. Typical human download free eh mesti lah nak. 


Setelah digodek2 walaupun I sangat lah terlewat tahu cool app camnih, asyik lah ketagih. T_T Hari2 capai smartphone mesti buka app GALAXY Life ni . herghh. Why u did this to me wahai GALAXY Life. Bagi yang belum tahu lol lambat nya korang lagi lambat dari I kekkekek , GALAXY Life app ni is aplikasi yang offer deal best. Dari restoran sedap2, hotel2 ke, spa ke, shopping voucher2 syok , ticket wayang segala boleh cari kat sini. Siap ada ticket wayang free..redeem untuk 2 orang begitu sahaja wah wah. 

Ni antara yang I sempat redeem haritu hewwwheww.

 Voucher RM50 untuk tenangkan diri di Embun Day Spa hewhew. 

 Deal beli Dominos pizza New Incredible Meal 1 , dapat beli chocolate lava cake dengan RM1 je weyhh. Harga asal chocolate lava cake tu RM9.80 . See betapa penjimatan kat situ. mehee


 Sempat merasa ice-cream Haagen-Dazs for free untuk saat2 Jumaat terakhir di tahun 2014. Sekarang dah masuk tahun 2015, deal ice-cream free dah berlalu. hewhew. So lain kali sila cepat ye..


TAKEN 3 movie tickets untuk 2 person. Bukan selalu dapat free ticket camnih. heheee. tu la I kata, kena cepat kan dah terlepas.

Siap ada free underarm wax. FREE ok, worth RM49 . Kalau kita belum tentu nak pergi wax, kalau free terus berpusu. hehee


Lagi scroll down lagi lah berbunga2 hati. Banyak sangat deal best2 weyhh !! Ni dia haa app Samsung GALAXY Life khas untuk pengguna Samsung hewhew. Memang best sangat initiative Samsung GALAXY Life ni yang jaga pengguna Galaxy..best2 belaka ganjarannya.

Paling best deal terbaru Samsung GALAXY Life ialah 3 taxi rides FREE worth RM20 untuk setiap kali perjalanan. Terima kasih Easy Taxi and Samsung GALAXY Life app! Haa..kalau nak sila cepat ok, deal ni sampai 31st Januari 2015 ye.

See, macam macam ? Macam mana I tak ketagih untuk terus godek. T_T . Boleh download dari Playstore , search GALAXY Life ! Sila menggila.Hari2 mesti ada deal baru. Pengguna-pengguna Galaxy cepat2 la download sebab Samsung GALAXY Life app ni memang dibina oleh Samsung untuk menghargai customer-customer mereka yang banyak memberi sokongan.

Untuk maklumat lanjut bolehlah layari http://www.facebook.com/samsungmobilemalaysia atau ikut je hashtag #mygalaxylife.


*Brought to you by Samsung Malaysia Electronics







8 comments :

  1. alaaa,, masa muja guna galaxy dulu tak de lak app cenggini,, sobss

    ReplyDelete
  2. Ooowh. Baru tahu., memang saya lagi ketinggalan IT dari nameera. Hahaha.. coz I am so katak bawah gelas.. duduk dalam gelas hari2

    ReplyDelete
  3. Adik namee, phone kat gambaqq tuh phone apa?

    ReplyDelete
  4. ala.. utk pngguna samsung jer... mine not samsung..uhukuhukuhuk

    zinziemeewah

    ReplyDelete
  5. alamak samsung kita kodi jer boleh ke install ek

    ReplyDelete
  6. hehehe.. masih belum install lagi.. ;)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...