Friday, January 30, 2015

Miliki Kecerahan Pada Miss V Dengan Rumusan Susu Semulajadi !

Hi


Perempuan. Memang lumrah manusia. Benda luaran je yang semangat nak rapi. 
Muka sebenar iras hantu kak limah, takpe. Kita cover saja dengan makeup. Bibir yang pale boleh calit lipstick, pipi yang suram boleh tepek blusher, lingkaran gelap boleh sorok pakai dengan concealer. Then wallah dari pucat terus berseri2.

Yang mana gempal nak nampak kurus dengan pakaian pun dah senang . Sebab ada teknik2 nampak kurus atau nak nampak gemuk. Pakai bunga corak besar2 untuk nampak gemuk, dan pakai baju corak2 kecil untuk nampak kurus. Ewah.Pakai baju corak jalur melintang untuk nampak berisi , pakai baju corak jalur menegak untuk nampak kurus. Ewah.

Rambut yang tipis boleh volumize guna hari curler untuk nampak tebal. Ewah.Nampak je tebal padahal hanyalah teknik volumize. Mata yang kecik, dengan teknik eyeliner boleh nampak besar. See, betapa banyak teknik2 untuk advance kan kecantikan luaran. "LUARAN" ye . hewhew. Kalau bab luaran , ramai yang semangat sebab orang luar nampak ewah ewah boleh tunjuk2. Hanya perlu google , berderet tersenarai tutorial. Heheww

Tapi bab yang tersorok siapa yang peduli ? Bahagian V, aihhh malu kitewww. Nak google apatah lagi. hewhew. Dengan mak dan family je yang kita kurang segan untuk bertanya.  hewhew . Macam mana nak jaga bahagian 'V' ? 'Jaga' tu jaga macam mana ? Curah2 dengan air je ke ? Luls

Camnih. Kalau nak bahagian V tu terjaga gebu dan kulit terpelihara, sila lah guna pencuci V yang berunsurkan susu. Alaahh konsep dia macam mandi susu dalam bath tub untuk putihkan kulit tu. Macam tu juga lah untuk miss V . Susu. 


Macam Lactacyd White Intimate ini. Dalam susu ada Lactic Acid and Lactoserum. Lactic Acid ni lah yang seimbang kan pH miss V nanti. Bukan boleh sesuka hati guna sabun buku apa lagi sabun basuh baju ekkekeke. Lactoserum pulak bantu miss V untuk tambah Asid Laktik whenever perlu. Sebab tu la perlu jaga miss V dengan produk unsur susu.



Siapa yang gerun nak wax dan kerap kali shave...memang miss V berpotensi untuk gelap.Kalau nak cerahkan miss V, boleh cuba ni. Dalam masa 4 weeks, akan lebih cerah. Lagi guna lama , lagi cerah. 

Lactacyd Revitalize

Kalau nak untuk firming hewhew boleh cuba botol kuning Lactacyd Revitalize. Yang jenis Lactacyd Revitalize ni ada tambahan Vitamin E and collagen untuk firming dan buat kulit miss V lembut. See untuk miss V pun ada unsur collagen dah sebab miss V pun perlu dijaga macam mana kita jaga kulit luaran . Ingat miss V tak perlukan collagen keee ? 

Nak nak bagi yang dah kahwin , boleh cuba Lactacyd Revitalize ni. Tapi sekarang ada great deal. Kalau beli Lactacyd Intimate Whitening 150ml (botol biru ) , bakal dapat free Lactacyd Revitalize 60ml . hewhew

Sila la jaga bahagian yang tersorok, tersembunyi, terkepam tu macam mana anda jaga penampilan anda juga ok. Eh kalau dah kahwin lagi lah kena jaga. T_T kecantikan adalah kebersihan adalah kecantikan.




Eh lepas lawat tandas, tak lap ke ?? Jangan lupa standby ini dalam handbag masing2 ok ! Boleh dibeli di Watson seluruh Malaysia. 

Tak bersih. Tak cantik.

Kalau uols berminat nak try out, bolehlah layari http://bit.ly/1BaimjL untuk dapatkan pek percubaan Lactacyd Revitalize 60ml bernilai RM9.90 secara percuma dengan pembelian Lactacyd White Intimate 150ml bernilai RM17.90 di Watsons seluruh Malaysia okay!








16 comments :

  1. memang selalu terlepas pandang.. leps ni kena take care dah.. nak kawin ni.. hehehe

    ReplyDelete
  2. b4 ni baca entry ni kt blog hanis zalikha.. jadi pompuan ni mcm2 nk kena jaga kan...hehe

    zinziemeewah

    ReplyDelete
  3. singgah sini ye namee si blogger famous !

    ReplyDelete
  4. Jarang guna sb selalu buat kekdah tradisional je...tp 23 menjak asyik mls je...blh try

    ReplyDelete
  5. Saya pun guna latacyd since my school time

    ReplyDelete
  6. simple but nice :D nanti nak try lactacyd

    ReplyDelete
  7. nice sharing :) nak try..rmi kte bgus..

    ReplyDelete
  8. hi namee..selamat berpantang... :D

    ReplyDelete
  9. kawasan V pun patut bersih dan dijaga sempurna..;)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...