Sunday, February 1, 2015

Napkin

Hi

Macam mana la tak meroyan masa mula2 dapat tahu pregnant lagi dalam masa yang terdekat lepas bersalin Adam. Paling yang i risau, macam mana lah kalau sorang nangis, lagi sorang pun nangis. Pastu sorang nak dukung, at the same time lagi sorang pun Mesti haru biru hijau purple kelabu hitam kuning. Macam mana la orang yang kahwin banyak. eh tetiba. kekekke.


 Pastu teringat sorang kawan dulu ada 10 boyfriend dalam satu masa macam mana la dia duk sayang2 semua. eh tetiba lagi. Jauh iols fikir sampai benda yang tak terbabit termasuk sekali. kekee. Macam mana nak bahagi kan masa dan kasih sayang. Boleh ke i nak sayang sekaligus. Masa pregnant Noah ni, asyik lah susah hati. Pastu fikir Adam boleh tak sayang adik dia. Main2 tak dengan adik. 


Mesti rasa serba salah kan kalau dua orang sekali nak dukung tapi i mampu nak dukung sorang je. . Yang lagi sorang mesti rasa tersisih. Aihh banyak fikir sangat rasa macam nk tampar diri sendiri. Padahal rezeki tau anak ni cumanya sebab terlalu rapat sebab tu iols susah hati. Tapi apa2 pun kena hadapi ! Kena biasakan Adam dengan Noah . Yang penting Adam kena biasakan dengar Noah nangis sebab Adam ni cepat stress kalau orang bising. Dia bising takpe. T_T hehh.

Haritu saja je test market, nak tengok macam mana respond Adam ,. 

Adam ni gila napkin je, duk la belek napkin adik dia. Tapi beli napkin adik dia corak lain. Adam punya haritu corak mickey mouse tu. Noah punya corak tapak kaki..nampak macam bentuk mickey mouse..

eh ni bukan corak napkin aku yang mengiurkan tuh.. 




Pastu Adam sedar yang napkin Noah tu bkan corak napkin yang dia gilakan selama ni...terus dia tak bernafsu. suruh sayang Noah tapi tak mau. Jual mahal. 

Ok takpe. Adam sombong taknak membelai adik Noah kannn.

Satu benda je yang Adam gila penuh nafsu hahaa, corak napkin mickey mouse dia tu la. Pastu i saja tukar bedung Noah dengan napkin Adam. Dengan harapan ingin menggoda Adam supaya membelai Noah.




bahan ujikaji telah disiapkan...

Adam nampak je terus lari kat Noah...hahaa. tapi dia macam pelik ah kenapa napkin dia ni berbentuk begini. 
ok meraba dulu untuk pastikan corak yang digilai selama ini

 sah memang corak napkin yang digilai!

 lepas tu Adam pun bertenggek sebelah Noah.





kerana napkin....sanggup buat apa saja...








23 comments :

  1. Hahhahhaa.. lawaklah.. pandai adam , die tahu itu die punya

    ReplyDelete
  2. good boy Adam.. jaga adik elok2 na.. hehe

    ReplyDelete
  3. comelnyaaa dua2 :D tahniah namee!


    http://www.beauteeyou.blogspot.com

    ReplyDelete
  4. assalamualaikum namee. hahaha so cute la adam ni... kerana napkin, terus rapat dengan adik Noah

    ReplyDelete
  5. Hahaha.. lawak lah Adam ni... cerdik dia..tau napkin tu dia yg punya..

    ReplyDelete
  6. Pandai nye adam.. Hehe

    Singgah sini..

    https://www.bajusweetmuslimah.tk/2015/01/malaysia-best-blog-2015.html


    https://www.blogahbar.tk/p/perancangan-kewangan.html

    https://www.lenovomurah.tk/

    Jemput singgah2 ye.. Dan subcribe utk promosi terbaru kami :)

    ReplyDelete
  7. salam , kak namee cemane cre akk and tip hilangkan/kurangkan rabun mata? help me .

    ReplyDelete
  8. salam kak namee. cemane tips and cara akk hilangkan/kurangkan rabun mata?

    ReplyDelete
  9. much love for baby noah and baby long adam . both is so cute :*

    ReplyDelete
  10. Hehe so funny la Adam! I have the same situation as yours huhu, will deliver mid of February ni. nk tnya, macam mana Namee mandi supaya tak terkena luka czer eh? during my 1st czer, I use sandwich wrap kekeke..tpi not sure sbrnya cara tu betul ke tak..hope Namee boleh share psl ni huhu.

    Thanks Namee! Hugs and kisses to Ariel Adam and Noah Ihsan! ^__^

    ReplyDelete
  11. noah ni macam muka husband namee..hehe

    ReplyDelete
  12. dulu2 napkin kosong jer...skrg dh comei2...salam kenal namee

    ReplyDelete
  13. Sekarang napkin pun style ye .. haha .. teringat zaman dok jaga baby ....

    ReplyDelete
  14. Haha..kelakar je tgok adam..mmg syg ngn napkin dye btul...jd baby long dh..sok xlama lagi besar ckit noah, tu la kawan lasak dye..:p

    ReplyDelete
  15. kalo org tak tau citer, mesti ingat betapa sayangnya adam kat adiknya, dok bertenggek je tepi adik, padahal napkin tu punya pasal hahaha

    ReplyDelete
  16. funny la adam ni...adoi!!! sabar jerlah. tp tengok gaya mcm dia nk cabut jer napkin adik dia tu..hehe.. all d best to u namee dlm handling both of ur cute little caliphes :-)

    zinziemeewah

    ReplyDelete
  17. oloh comelnya..nak buat cemana abg pun category baby lagi..
    10 boyfriend dalam 1 masa?? dasat..

    ReplyDelete
  18. ok ler tue giler napkin , dari kena usung bantal buchuk kulu kilir kaaaans.

    ReplyDelete
  19. teringat zaman remaja purba dulu.. ramai kawan lelaki.. kihkihkih..

    ReplyDelete
  20. alaaa baiknya Abang Adam. tak pukul langsung. kita lebih kurang, anak rapat rapat. tapi yang abang tak tahu sayang adik. T_T debik lepuk balik selipar semua ada. dia takde benda fav rasanya. dia suka jalan, makan T_T

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...