Wednesday, January 28, 2015

Turunkan Berat Badan Dalam Masa 1 Hari Saja !

Hi

Masalah kegemukan ni bukan sahaja berlaku pada wanita tau..tetapi lelaki pun sama je.. Apatah lagi bila dah kahwin, hormone pun dah lain, makan sikit je…tapi berat….mak aiii…..naik macam makan 10 pinggan nasi. Tapi kan..kat sini nak kongsi kisah Siti yang berjaya langsing 1 hari je…Badan langsing memang impian setiap wanita. Lelaki pun of cuz lebih suka body wife yang berlekuk di pinggang kan..? Hoii i tauuu dulu i cekeding gila  tapi lepas bersalin susaahhhhhhh sangat nak turun berat balik weyh.

Ini adalah cerita Siti. Ok..Apa dah jadi dengan Siti?? Berat badan Siti 60.5 kg.. kira berat la cuz kalau ikut BMI tu Siti dah kira overweight. Siti memang selalu cuba macam-macam produk.. semua xjalan.. rawatan pelangsingan pun Siti pergi tau.. abis dekat 10 ribu juga buat treatment, tapi sia2 je…Siti hampir fedup. siapa tak sedih, dah berhabis duit, cuba macam2 tapi tak juga berbody kerengga.

Tapi entah macam mana Siti ditemukan dengan satu produk power ni….lepas Siti diperkenalkan dengan Panacea DR.BURN, keyakinan Siti untuk kembali langsing sangat tinggi.. Pada mulanya Siti cuba sekadar suka2 cuz dalam hati macam tak berapa yakin… Tapi, bayangkan 1 hari je, 1 kali je, 1 timbang je , berat Siti turun 1kg tau!! Whaatt??? Hilang 1 kg 1 hari??Memang sukar dipercayai, tapi inilah hakikat dan kebenarannya. DR.BURN ni memang produk 100% bahan semulajadi dan 100% produk bumiputera. Sangat selamat dan berkesan kerana berdaftar dengan KKM dan Halal.

Lagi best, pengambilan DR.BURN sangat mudah..xperlu telan pil, xperlu sapu2, just kemam je dan tunggu 1 hari confirm berat kurang. Serius..sebelum makan DR.BURN ni, u all dinasihatkan timbang dulu (guna penimbang elektronik yang ada point2).lepas 1 hari, confirm akan ada penyusutan. Memang sgt lawas.. lepas 8-12 jam akan keluar abis semua sisa makanan yang tersimpan dalam usus. Konsep produk Dr.Burn ni bersihkan usus sebab memang confirm akan susut punya berat !

Sangat bagus dalam penjagaan usus kerana DR.BURN selain melangsingkan badan, ia juga bertindak sebagai detox, cuci semua kotoran di usus. Bayangkan kerak2 usus yang tersimpan berabad2 pun boleh kembali lembut dan keluar bersama. Nak lebih yakin jom layan gambar-gambar mereka yang dah Berjaya.








Pastu siapa yang dah cuba produk boleh share testimoni korang dengan theyall then korang dapat produk percuma !! hewheww. Cool deal !


Nak order? Atau nak buat side income?? Jom hubungi no di bawah
Hotline: 013-444 9531
FB/IG: PanaceaBeautyOfficial

Email: panaceabeautyteam@gmail.com

                                                  

 
Alat mekap murah dan berkualiti !!

Sekarang ni kalau nak beli alat makeup senang dah. Nak pilih warna lipstick pun takyah kabut2 lagi. Sebab dah banyak jual online hewew. Warna lipstick pun siap2 dah model pakaikan so boleh pilih je nak warna lipstick yang mana satu. Bila model dah gayakan warna lisptick sonang la nak pilih sebab dah tahu warna apa yang suit dengan kulit.

Segala tools makeup pun ada. Dari berus makeup, sponge foundation, bekas makeup semua ada ! Sebut je nak cari apa, concealer, foundation, lipstick semua ada. Lihat ini hewhew....

foundation sponge, lipstick macam2 warna


Makeup brush kualiti tinggi, makeup tools yang best2. Makeup brush tu sebijik macam I punya .

Blusher ada, foundation ada, compact powder ada. semua lah ada. 

Kat @yuyuthemakeupjunkie pun ada jual beauty product berkualiti tinggi dari UK and China. Produk yang Hanis Zalikah jual  toujour advanced colagen shot tu pun adaa. 

Sekarang tengah ada promosi untuk semua barang. so kalau taknak terlepas  promosi ewah ewah ni sila cepat !! Sebab sampai hujung January je !








6 comments :

  1. Salam. Namee, macam mana nak request untuk review product ya ? :)

    ReplyDelete
  2. cepat sgt kurus....takut plak kang bila stop cepat lak gemuk....itu yg ngeri tuh namee....

    ReplyDelete
  3. Wow..tabik spring dengan sis, dalam berpantang pun boleh update blog sambil jaga anak, buat kerja bagai. Kongsi dengan kami semua cara sis membahagikan masa..tq..

    ReplyDelete
  4. Wow...hebat...tp kena periksa jugak produk apa2 sblm guna ok??..fat burner actually is not really good...sebab dia bakar lemak.yg kita perlu n.tak.perlu...n.force jantung kita utk.bekerja lebih...heart rate increase...act I pegi training utk.belajar ini.semua...bukan nk.kondem.apa2 produk.ok...n.im.also personal coach...if berminat utk loose weight, gain weight blh pm aii 013-6191262-khalilah.....blh juga call utk free trial produk baru sy SKIN full set...

    ReplyDelete
  5. Makanlah apa saje produk untuk kuruskan badan tapi kalau tak jaga pemakanan tak guna jugak kan.. ;)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...