Wednesday, February 25, 2015

Jangan Terlepas Lagi ! Save The Date!

Hi.

Ingat tak rumah Acacia Park phase 1 by Low Yat Group, harga bawah RM450k. Haritu siap ada discount. For me harga dia sangat berbaloi kalau compared dengan material and kualiti rumah tu. Pulak lepas LATAR highway siap on 2016, 20 minutes je to KL weyh. Facilities pun dah banyak. Siap dengan golf club lagi. Kalau korang datang sini kat sales gallery memang rasa berbaloi lah kalau beli sebab rumah dia guna material yang mahal, Ceiling tinggi okays so nampak rumah lagi luas. 



Tapi...sorry, Acacia Park 1 dah sold out pun. Masa I pergi tengok pun, dah 80% of the house sudah di 'chop' oleh orang ramai. Fully booked. Sekarang semua dah ada pemilik pun. 


Ingat tak rumah Acacia Park phase 1 by Low Yat Group, harga bawah RM450k. Haritu siap ada discount. For me harga dia sangat berbaloi kalau compared dengan material and kualiti rumah tu. Pulak lepas LATAR highway siap on 2016, 20 minutes je to KL weyh. Facilities pun dah banyak. Siap dengan golf club lagi. Kalau korang datang sini kat sales gallery memang rasa berbaloi lah kalau beli sebab rumah dia guna material yang mahal, Ceiling tinggi okays so nampak rumah lagi luas. 

Tapi...sorry, Acacia Park 1 dah sold out pun. Masa I pergi tengok pun, dah 80% of the house sudah di 'chop' oleh orang ramai. Fully booked. Sekarang semua dah ada pemilik pun. 


Masa dah habis dijual tu, ramai yang comment kat my page..."alaaaa,namee dah habis dijual pun !!" Why laaaa?"

Serious memang cepat sangat licin. I tak boleh tolongggg. Since ramai orang tengah cari rumah tapi area KL banyak dah cecah harga juta. Tinggal mimpi je nak beli rumah kalau harga untuk terrace house burke 2nd hand pun cecah juta. Tu belum termasuk duit kita untuk renovation repair rumah buruk tu lagi. sigh. Serious kawasan rumah Bandar Tasik Puteri ni cepat licin.

See..
Acacia phase 1-  habis licin lepas sebulan dibuka untuk dijual*Launched on Nov 2014
-Acacia phase 2 -71% booked padahal belum launch lagi *haven’t launch
-Garden Heights  phase 5-  70% sold *Launched on Sep 2014
Seiring - 43% sold sebelum sempat launch *Launched on Jan 2015

So demi menggembirakan hati korang yang gundah gulana sebab rumah2 ni cepat sangat habis dijual....marii ! Good news , masih ada peluang untuk memiiki rumah harga berbaloi . Tapi kena cepat lah, kalau tak goodbye sayonara mesti licin lagi. meheee. Still ada unit yang masih boleh beli..

Sempena Chinese New Year yang akan datang ni, Low Yat Group awaken event khas. During event ni mereka akan ada promotion khas. Yang tak dapat pergi event khas tu jangan risau – sebab promotion khas ni sah sepanjang bulan Februari. But as i told u earlier, kena cepat. Jangan lepas ni cakap alaaa alaaaa lagi kenapa habis. meheee


Special Chinese New Year Promotion
-CNY Special Discount 
- Free Auto Gate System
-Free air conditioner for Living room
- Free air conditioner for Master Bedroom

*For selected product only 

Area Bandar Tasik Puteri ni walaupun banyak rumah tapi dia punya masterplan memang disusun cantik2. Takdela kang depan rumah dah bunyi bising traffic. Paling best still kekalkan concept greenery. the target is to serve penduduk kat situ dengan surrounding yang greens, tenang and sihat. Sebab tu la siap ada Bandar Tasik Puteri Golf Club and facilities dah tersedia. Jusco, Teco . kedai2, restoran, car service centre, clinic , etc semua ada dah. Petrol kiosk pun ada. Next week akan launch Petronas petrol kiosk lagi. hewhew

Ini tengah up sekarang , recreation and sports club untuk target healthy living within the penduduk..


Ini dia petrol Kiosk Petronas yang akan launch next week..


So apa lagi. Save the date okay. Kalau terlepas , lepas ni jangan alaaa namee kenapa habiss. hehee. During event tu nanti akan ada Lucky Draw, Lion dance, Acrobatic performance, God of Prospertiy’s appearance, refreshment etc
DATE: 28 Feb 2015 – 1 March 2015
TIME: 11am-6pm
LOCATION: Bantar Tasik Puteri, Sales Gallery



Bandar Tasik Puteri Sales Gallery

Kalau taknak terlepas rumah harga yang susah nak cari kat tempat lain, sila cepat. 




9 comments :

  1. tak launch dah habis tu mesti di beli oleh investor.. memang cun umah2 ni..selalu dok lalu je..hehe..

    ReplyDelete
  2. tengok harga dah pengsan..xpe la...kita duduk jer Bandar Akademia..insyaallah thn depan.. namee jemput dtg nnt tau.. hihihi

    ReplyDelete
  3. amboi cepatnya sold, tak sempat lah untuk kita. :(

    http://ciknainthehouse.blogspot.com/2015/02/performacedrinkshakleeminumanisotoniktanpagas.html

    ReplyDelete
  4. Harga die affordable , tak ade lah mahal sangat

    ReplyDelete
  5. kalau yg tgh cari rumah mmg brbaloi nih

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...