Thursday, February 19, 2015

Perempuan dan Asset

Hi

Apa kebanggan seorang wanita weyh ? Of course 'asset' yang cantik and kulit cantik. Kan ? T_T .Ayat asset tu faham2 sendiri jelah , perempuan je faham. behee bukan asset kereta Ferrari and handbag mahal tauu. 

Susah nak cari produk yang 1 formula tapi ada 4 manfaat yang confirm berkesan untuk kecantikan . Ni first produk yang ada 1 formula tapi all in one. Susah jugak nak cari produk yang betul2 kaji testimoni.Testimoni pengguna sangat penting sebab dari testimoni lah kita boleh kaji berapa lama produk tu memang akan bagi magical results. Macam produk ini,,,,,

Taddaaa !
Fairy BLOSSOM focus untuk bust enlargement, firming & feminine beauty while Fairy WHITEZ focus untuk skin whitening, anti-pimple and anti-wrinkle ! Dua kotak yang berbeza tapi formula sama!

Em baru 3 days ago i share pasal kenapa badan perempuan bersalin kendur ? Serious sebab I sendiri dah lalui pregnancy. Badan sebelum bersalin dan selepas takkan sama. Unless kau workout kat gym berjam jam sehari tapi itu pun perlu masa. Semua perlu hardwork. 

Selepas bersalin, boobies akan kendur (tak sama masa zaman anak dara okay) sebab kelenjar2 susu mengecut.

Selepas bersalin, vagina akan longgar sebab less of estrogen production. 
Selepas bersalin, sendi2 akan sakit sebab masa mengandung tulang2 dah diregangkan dan dilebarkan untuk mudahkan proses bersalin. 
Selepas bersalin , badan akan cepat letih sebab tanggungjawab nak menjaga anak yang berjaga malam and rumahtangga

Memang banyak benda berubah lepas bersalin. See , macam mana orang perempuan sanggup sacrifice segalanya untuk zuriat.Cewah. Serious, sangat stress bila kenangkan badan lepas bersalin tapi ramai yang taknak fikir sebab nak fokus kat anak . Asal anak sihat. Tapi bila tengok cermin rasa stress sangat sebab sellau lari dari cermin. Yes i feel you !

Untuk wanita yang mengalami masalah2 kendur segala tempat lepas bersalin, boleh cuba produk Fairy Blossom by Fairy Beauty ni. Confirm memang akan nampak magical results in 4 weeks ! Testimoni memang buktikan dalam 4 weeks, akan jadi magic !

Fairy Blossom

Bahan-bahan yanag ada is..
Mulberi ( Kertau) & Lingonberry
Sel tunjang Epal
Keladi Liar
Lobata & Isoflavon Kacang soya

Lepas 4 weeks consume, yang mana lembik2 tu akan firm balik. Gerenti 89% akan firm balik, tak percaya cuba lah sendiri. Pembesaran boobies 82%, melegakan gejala menopau 80% and melegakan masalah haid 78% .See siap dengan figure lagi sebab memang dah terbukti. Fairy BLOSSOM focus untuk tegangkan dan kecantikan dalaman wanita.

tapi..


Kalau nak gerenti putih , hilangkan jerawat and kedutan sila try Fairy Whitez.
Botanical Essence mix with mulberry, lingonberry, salmon placenta, L-glutathione, kiwi seed extract and artichoke extract .

Dalam botol2 kecik macam ni , senang nak consume and selit dalam handbag.

Buka penutup.....tehee

Eh ada straw !


Ok cucuk dan minum.

Then after 4 weeks akan nampak magic yang berkesan and akan terus nak beli dan terus beli sebab puas hati ! Ramai yang dah cuba Fairy WHITEZ ni and dari testimoni memang buktikan pecerahan kulit 89%, kurangkan pigment 82% , avoid acne & jerawat 79% dan lembapkan kulit 75% . Lepas consume everyday setiap pagi sebelum breakfast selama 4 weeks ni..akan ada magic ! 

For both Fairy BLOSSOM and Fairy WHITEZ bagi 4 manfaat penting which is menghapuskan toksin,, memulihkan badan, menyuburkan kulit and melindungi badan. Ada fungsi untuk buang toksin juga sebab tu salah satu punca yang menyebabkan jerawat !

Bagusnya produk Fairy Beauty ni sebab diorang dah kaji setiap testimoni then sebab tu diorang yakin in 4 weeks mesti akan ada magical results ! 

Oh by the way, diorang sponsor Mentor Legend TV3 rancangan nyanyi2 tu so diorang ada 8 tickets konsert final on 22 Februari 2015 untuk bagi korang . Free okay. Siapa yang purchase paling banyak product Fairy Blossom atau Fairy Whitez akan berpeluang untuk menang ! 

Fairy Blossom untuk anjalkan boobies tehee, firm and cantikkan dalaman wanita. siapa yang dah kahwin elok lah ni.

Fairy Whitez untuk putihkan kulit, hilangkan jerawat, parut, acne and kedutan.

Yang penting, memang confirm berkesan ! Boleh beli dari...






7 comments :

  1. wah wah wah totally! ofcs boobies n miss v semua kendut kan nanti T_T

    ReplyDelete
  2. If masih berpantang & breastfeed boleh consume x?try google tp just mention prgnnt women xboleh consume

    ReplyDelete
  3. If masih berpantang & breastfeed boleh consume ke?try google tp just mention prgnnt women xboleh consume

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...