Wednesday, February 11, 2015

Terjebak Lagi .

Hi

Ini lah masalahnya . Masalah pertama bila web jual baju murah. Lagi tambah masalah bila semua benda disusun ikut category kemas2. Masalahnya ialah bila nak godek untuk beli sesuatu, mesti terclick category lain lalu terbeli. Dah nama pun murah, dengan riang hati je click add to cart ye. Satu satu jari gatal ni click dan terus clicckkkkkkk heyyy. Nak remove from cart tak sampai hati pulak sebab dengki kalau tetiba 10 minit lepas tu dah sold out. Ni lah dia nile.com.my

Tak habis2 buat I macam orang gila depan laptop, smartphone, ipad dan segala gadget yang boleh online lah. Haritu niat di hati nak godek2 blouse saja pastu ehhhh ada jubah. Pastu eh ternampak category bag pulak, menyampah. Dalam pada menyampah, jari gatal tetap jugak click kan nak tengok apa pulak yang ada dalam category tu. Lepas  tuh....cuba teka apa jadi???

Bertemu lagi mamat ni !! hahaaaa. Dia pun mesti dah menyampah balik2 muka minah ni order.



Di hujung jari sebab click2 tetiba ada motor pin pin depan rumah. Suka COD camnih, barang sampai kat rumah dengan pantas nya. Khas untuk pembeli website nile.com.my nih untuk kawasan Lembah Klang.

Mula2 niat awal ye nak tengok blouse saja.Blouse belang2 memang niat di hati nak beli ye. Handbag tu adalah tambahan. Accesories juga tetiba sangat. T_T
Printed Puffy Blouse RM26.90 >>> CLICK HERE
Elegant Rivet Stylish Handbag RM55.50 >>> CLICK HERE 
Large Diamond Design Woman Necklace RM17 >>> CLICK HERE





Blouse bercorak pun sama, tak terfikir tapi dah ternampak.Beg tu pun sama. Cantik gila beg tu sukaaa woiii.
Printed Blouse- Coffee RM34.90 >>> CLICK HERE
Lady Bag RM17.90 >>> CLICK HERE

eh haruslah cekak pinggang tanda angkuh dapat beli. Kalau tak asyik sold out je barang kat nile.com.my ni. Benda murah semua pun sibuk nak berebut.

Blouse comel macam cake rainbow pun ada.Em pastu idea nak mix and match bersama paparan catalog handbag pulak lulsss sangat web nile.com.my nih. herghh . Comel gilaaa kan handbag tu pakai dengan baju warna pastel tingkat2 camnih. herghhh.
Mixed Color Blouse- Pink RM31.90 >>> CLICK HERE 
Classical Retro Woman Bag RM26.10 >>>CLICK HERE






Kalau mood nak pakai blouse warna plain..haa ada jangan risau.
Chiffon Blouse With String- Green RM28.60 >>> CLICK HERE
Crocodile Pattern 3-in-1 Pieces Bag ( Cream) RM55 >>> CLICK HERE
Large Diamond Design Woman Necklace RM17 >>> CLICK HERE 






Lepas tu scroll category jubah pulak, eh macam banyak benda ni boleh mix and match. Memang cari jubah hitam nak pergi event ke apa senang.  alang 2 tengok accessories pun murah bpe hinggit je , match terus dengan pouch tuh.
Chiffon Lace Dress- Black RM53.50 >>> CLICK HERE
Fashion sequined handbag GOLD RM12.20 >>> CLICK HERE
Elegant Woman Necklace RM6.40 >>> CLICK HERE




Ni jubah paling fav. Nampak terus rembat click add to cart. Banyak warna lain lagi tapi warna lain size I takdeee. So merah pun lawa jugak. Takut menyesal kalau tak click add to cart. Pastuh nampak pulak bag tu alahaiiiii segak la pulak. T_T
Simple Long Dress With Belt- Red  RM45 >>> CLICK HERE 
Elegant High Grade Korean Design Mini Purse Bag (silver) RM28.90 >>> CLICK HERE 
Stylish Elegant Necklace (white) RM17.80 >>> CLICK HERE 







Ni pun sangat suka !! Match dengan handbag segak warna silver tuh.  beg tu boleh jadi bag untuk casual and pergi event pun hewhew. so haruslah beli.

Lace Cotton Kurung Dress  RM35.90 >>> CLICK HERE
Elegant High Grade Korean Design Mini Purse Bag (silver) RM28.90 >>> CLICK HERE





Hahhh puas hati iols. Macam2 lagi lah design, tapi cepat sold out lah hewhew. Korang klau dah berkenan baik lah beli terus sebab nanti menyesalll.

Tapi tu ahh idea nak mix and match tu tetiba mesti akan muncul.. Ni salah web nile.com.my lah ni. Korang kalau cari baju2 blouse, jubah muslimah ke, pallazo ke segala jenis baju pun ada kat web nile.com.my  .Kalau pandai pick2 barang , RM50 tu boleh dapat macam2. Sila menggila.

Oh by the way, sempena Chinese New Year akan ada free delivery weyh dari 21 Jan 2015 - 17 Feb 2015 dengan pembelian RM48 ke atas. Eleh RM48 tu pun boleh dapat dua baju . hewheww.











23 comments :

  1. Macam2 barang ye kat nile.. cantik semuanya

    ReplyDelete
  2. Nk sgt tahu siapa amek pic akak kat bhg luar rumh?

    ReplyDelete
  3. selamat pagi ^_^ banyakkkknyaaaaaaaaaaaaaaaaaa beli

    ReplyDelete
  4. Namee pakai semua nampak cantik hehe

    ReplyDelete
  5. Dh penah beli..xmuat lengan..ermmm..baju ok

    ReplyDelete
  6. i pon dh terjebak dgn nile lps baca entry namee..pastu ujang tanya nape byk sgt baju baru? laju je jwb salah namee! siapa soh dia promote kt blog dia!! hahaha~

    ReplyDelete
  7. pandai kak namee mix & match baju ngan aksesori, smua lawa2..

    ReplyDelete
  8. Cntk..jubah yg last tu sy bkenan jgk ms tu, dh add chart tp xbli sbb blum gji😂

    ReplyDelete
  9. serius lelawa semua di badan namee :)

    ReplyDelete
  10. kak namee..ni utk COD jeke?..pos xde eyh?

    ReplyDelete
  11. hahaha sis betol2..saya pon ska soping kt NILE.COM ni.fisrt kwn perkenalkan website tu x teruja pon tp bila dh cuba sekali terus nak lagi.mcm kena dadah dh.hihi..ketagih..selalu sy order handbag jer..setakat ni mmg setia dengan NILE.COM jer.senang sgt2. ada COD.sapa2 yg x percaya pd perniagaan online boleh cuba soping kt NILE.COM

    ReplyDelete
  12. slimnya...tak nampak macam dalam pantang bersalin czer pun...nnt share la pasal pantang plak ye...

    ReplyDelete
  13. Handbag segak silver kak Namee sama ngn Nieza nye..tp Nieza color gold.. 😍

    ReplyDelete
  14. lawanya blouse yg warna hijau tuuu! oklah kan harga murah tpi lawa2 ^^

    ReplyDelete
  15. Sis, camna nak make sure size betul dkat nile ni? Takut beli terkecil kdg2 tkut trbsar.. hehe

    ReplyDelete
  16. Sis, camna nak make sure size betul dkat nile ni? Takut beli terkecil kdg2 tkut trbsar.. hehe

    ReplyDelete
  17. Cntik2nya n harga pn sgt berpatutan! Slalu baca rmi blogger beli kt cni..nk try tp xtertry lg...hee

    ReplyDelete
  18. namee buat saya terjebak dgn nile ni jugak huwaaa...mmg rambang mata sbb sume murah2 haishh

    ReplyDelete
  19. kak namee la yg selalu buat sy terjebak ngan nile ni.. hahahaha.. menggila kalau bukak.. ^_^
    adoi..takde bajet pun nak jugak beli sehelai dua.. mesti rembat punya... -_-"
    kak namee pakai apa pun cantik sgt! :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...