Friday, March 20, 2015

CollyBerry Candy !

Hi

I pernah tengok rancangan Oprah Winfrey, dia buat experiment macam mana nak nampak glow dalam masa singkat. Tips nya jeng jenggg makan lah banyak buah2 berry. Memang akan putih. Serious I pernah cuba then memang nampak tetiba I macam Miranda Kerr ....punya tapak kaki. haha. Eh betul lah, nampak glow kulit badan semua. Tapi mantenance mahal gilos. Berkira2 duit nak beli buah plus selalu terbiar kulat je sebab x sempat nak blend the berries. Strawberry, blueberry, blackberry segala buah berry lah. Mahal weyh.

Sampai lah ada yang seru, "hoi hello kenapa nak menyusahkan diri beli buah blend2 pastu texture berketul loya plak nk minum . Tu belum berkulat2 dalam peti ais tu sebab xde time nak sediakan ??" Kan ada product yang tinggi gila serat berries ?"

Mula2 tengok kulit adik iols pehal nampak putih minah ni rupanya dia pun tengah try try test produk berasaskan berry tapi kadang2 ter over dose sebab sedap sangat. Main ratah2. 





So iols pun cuba lah CollyBerry candy. So yeah mari cuba. Rasa dia macam candy , sebab tu ketagih. Hari2 tak pernah skip. Dalam niat nak meng'glow'kan diri tetiba jadi ketagih sebab rasa sedap gila Colly Berry  ni.  Dia dalam bentuk pill tapi ketagih. ala macam korang curi2 makan vitamin C masa kecik dulu. Haa camtu ah bila makan Colly Berry candy ni. ekekkeke




Produk khas untuk whitening and glowing mempunyai kandungan tinggi marine collagen. Yang i baca , produk ni ada kebaikan..

✔ Mencerah, memutihkan dan melembut kulit
✔ Mengekalkan keanjalan kulit dan mengurangkan kedutan
✔ Menguatkan tulang, rambut, kuku serta sendi.
✔ Anti-penuaan yang berkesan kerana sifat antioksidannya
✔ Menguatkan saluran darah, penting untuk kecantikan kulit dan membantu dalam peredaran darah
✔ Memperbaiki kulit dari dalam
✔ Memudarkan tona hitam
✔ Menyahtoksin racun dan Menghilangkan jerawat dan parut acne
✔ Kandungan vitamin C yang tinggi menggalakkan pembentukan gigi, tulang, tisu bawah kulit
✔ Mengembalikan keremajaan kulit menjadikan kulit lebih lembut, tegang dan sihat dari dalam.


Kesan boleh nampak dalam seminggu atau 2 minggu. Dalam masa duk leka mengunyah hari2, sambil minum air yang cukup untuk badan. Hasil nya...
Kulit badan ketara jadi lembut dan cerah. Parut2 akan mula hilang.

Haa apa macam ? Sweet like candy kan iols. ekekke. Makan dengan efisyen and minum air suam cukup2 memang akan nampak kesan ketara. I try sendiri. Kalau tak try, x berani review. Korang kena cuba, then akan nampak hasil. Nak cantik kena usaha lebih sikit jangan malas2. Ni produk dah tahap untuk orang pemalas dah ni sebab konsep kunyah2 je tahu. ! Pastu tunggu jela glowing. Glowing memang akan nampak, kalau minum air suam 2l sehari lagi lah kesan dabomb.

Rasa milky strawberries. 

Antara testimoni yang berjaya..


Siapa nak cuba boleh contact Bella okay. 


Bella - 01116940226 






7 comments :

  1. perghhh.. ni mmg sesuai untuk pemalas macam muja, haha

    ReplyDelete
  2. I is pemalas. Sesuai ni ngan i. Hihi...n tahniah kerana berjaya pengaruh i beli colly berry candy ni. :)

    ReplyDelete
  3. kalau kat pasaran, berapa ye harganya

    ReplyDelete
  4. saya tak jumpa produk ni dalam senarai kelulusan KKM. agak meragukan :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...